Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 16, 14:49)
Juratere, liuks, gerokai pasistumejus  drinks_cheers.gif lauksim ireminto darbo  thumbup.gif

beje, o tu rusisku kur jus randat?..jie tik prenumeruojami ar cia kaip, nes centruose tai lyg ir neuzmacius as rusisko  g.gif  g.gif

Aciu blush2.gif
O rusiski zurnalai turbut daugiausiai buna spaudos kioskuose. ir tai ne visuose. mirksiukas.gif
Atsakyti
Juratere, aaaa... nu viskas aisku tada ...as spaudos kioske buvau turbut pries 100 metu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
rugseje, o tai moteriai - angelui uzteko po viena rite (ar kaip cia ja pavadinus blush2.gif ) siuliuku, ar kokiu nors spalvu reikejo keliu? mastau.gif dabar darausi uzsakyma is kasiulai.lt, tai bijau, kad per mazai neuzsisakyciau ax.gif
Atsakyti

juratere labai grazu 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 07 16, 14:58)
juratere labai grazu  4u.gif  thumbup.gif

Ir man jis toks mielas... blush2.gif
Atsakyti
Na va, parsinesiau ir as saviski is reminimo, tai giriuosi rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 16 liepos 2008 - 14:59
QUOTE(etaeta @ 2008 07 16, 15:58)
Na va, parsinesiau ir as saviski is reminimo, tai giriuosi  rolleyes.gif
[

nuostabiai gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 16 liepos 2008 - 15:18
QUOTE(etaeta @ 2008 07 16, 14:58)
Na va, parsinesiau ir as saviski is reminimo, tai giriuosi  rolleyes.gif

labai simpatiskas ir mielas thumbup.gif
Atsakyti
rusisku siuvinejimo (ir ne tik siuvinejimo) zurnalu (tik pavadinimu nepasakysiu) yra nemazai Europoje "Musu knyga" knygyne. ten tokiuose lentynose sudeta kruvon. tos lentynos zemos, mazdaug stalo aukscio. dar esu maciusi centriniame knygyne priesais "Zara".

Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 16, 14:55)
rugseje, o tai moteriai - angelui uzteko po viena rite (ar kaip cia ja pavadinus  blush2.gif ) siuliuku, ar kokiu nors spalvu reikejo keliu?  mastau.gif dabar darausi uzsakyma is kasiulai.lt, tai bijau, kad per mazai neuzsisakyciau  ax.gif

nesirasiau, kiek ir kokiu reik, bet tikrai kai kuriu spalvu prireike po 3 ar 4vnt, kai kuriu uzteko ir 1vnt
beje uz angelo schema aciu saliuky, kuri ja pasidalino, dalinuos ir as bigsmile.gif , taigi, ramia sazinia- schema nevogta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 16, 15:58)
nesirasiau, kiek ir kokiu reik, bet tikrai kai kuriu spalvu prireike po 3 ar 4vnt, kai kuriu uzteko ir 1vnt
beje  uz angelo schema aciu saliuky, kuri ja pasidalino, dalinuos ir as bigsmile.gif , taigi, ramia sazinia- schema nevogta mirksiukas.gif

aisku tada, reiks bandyt simbolius pasinagrinet, taip is akies nuspet smile.gif

tai sakau aciu ir saliuky, kad pasidalino aciuks.gif
Atsakyti
etaeta, labai žavus ir mielas paveikslas wub.gif

Na o aš išsiuvinėjau ketvirtąjį, paskutinįjį puodelį iš puodelių serijos

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 16 liepos 2008 - 17:13