Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sypsenelex @ 2008 08 04, 09:18)
Na as nepasakyciau kad jis metalizuotas, jau antra darbeli su juo siuvineju smile.gif beto jis raktuose dar zymimas 35200 o ant siuliuko B5200.

Tai vadinasi,-taip gautusi,-jog cia bus DMC? g.gif
Atsakyti
Domė ar šio ieškai, jei taip, parašyk kur siųsti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 04, 09:19)
Man tai davė internetu užsiprenumeruot. Spalio, rugsėjo ir gruodžio mėnesiams. Tipo paskutiniam ketvirčiui. Pabandyt internetu, o sąskaitą galima atsispausdint ir kokiame banke sumokėt. Arba pačiu internetu (kaip aš  mirksiukas.gif )

Reiks pabandyti. Dar galvoju,jog paste ten sedi vistos,-nezino nieko,-reiks su jomis pakalbeti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 04, 10:25)

Ne, paukscius, ne sitie.
Bet as jau juos radau tavo albume.
Gl galetum man schemutes i pasta rackauskiene@gmail.com ar nuorodele imesti.
Tai butu 87 ir 86.
Ir dar labai noreciau is tavo albumo kai ko grazaus: 84. 83. 82. 95. nes visu siu pas mane labai neaiskios scemos.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 04, 09:25)

Ooo aš irgi turiu šio schemelę, tik labai blogos kokybės. Gal gali man atsiųst į cacukas@gmail.com 4u.gif Dėkoju.
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 08 04, 08:30)
Norejau paklauti,-kokie cia galetu buti siulai?  Nr. 5200 ;3855;167;500; unsure.gif
Gal kuri zinot?  Tik parasyta,jog vilnoniai...

Tai čia ir yra vilnoniai, o ne medvilniniai siuvinėjimo siūlai:) jų numeracija nesusijusi su medvilninių siūlų numeracija ir patis siūlai yra visiškai kitokie.

o siūlų firma gali būti kokia tik nori, pagal schemos gamintoja galima nustatyti, kokios firmos siūlai smile.gif
Atsakyti
cacukas ir Domė išsiunčiau
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 08 04, 10:14)
cacukas ir Domė  išsiunčiau

Dėkoju, gavau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 08 04, 09:48)
Tai čia ir yra vilnoniai, o ne medvilniniai siuvinėjimo siūlai:) jų numeracija nesusijusi su medvilninių siūlų numeracija ir patis siūlai yra visiškai kitokie.

o siūlų firma gali būti kokia tik nori, pagal schemos gamintoja galima nustatyti, kokios firmos siūlai smile.gif

Tai man ir reikia siulu firmos pavadinimo. Scemos gamintojas "RIOLIS" g.gif
Atsakyti
Jeigu dar spėsiu, tai gal šiais metais dar ir šį pasiryšiu įveikt. Labai jau man gražus... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti