Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 11:42)
Prenumeruoju per Lietuvos paštą.
http://193.219.3.196...bscription.aspx  šia psulapyje, kur parašyta paieška pagal indeksą surink šiuos skaičius 81145 ir išmes tai tą žurnaliuką.  mirksiukas.gif

O gal kuri žinote daugiau siuvinėjimo žurnalų?  blush2.gif

Va tas zurnalas' UZORY VYSYVOK'. Ar neteko matyti ar prenumeruoti? As vis apie ji pagalvoju g.gif
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 11:30)
Žinok, kad nežinau daugiau, ir aš jį norėčiau užsiprenumeruot, jei jis nors kiek panašus į "Vyšityje kartyni".  ax.gif  blush2.gif

Va, vešiu šeštadienį rėmint savo monalizos, tiek su ja privargta, juodą spalvą 2 kartus užsiuvinėjau, na bet buvo verta  wub.gif

Šiuo metu siuvinėju šį:
http://stitchfanclub...lding.html_1739

Ziuri -ir tu megeja siuvineti didelius paveikslus mirksiukas.gif Monoliza ir as isssaugojus. Gal kada bandysiu siuvineti... g.gif
Papildyta:
user posted image
O as va sita dabar siuvineju. Labai smagiai siuvinejasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 16 liepos 2008 - 11:17
as irgi karts nuo karto rinkini nusiperku, dar neteko nusivilt. buvau gavus viena schema vervaco is vienos forumietes, bet ten siuliuku nr nebuvo, tai nuejau ir nusipirkau rinkini su patamsinta medziagyte, siuliukais ir labai graziai gavos, nesigailiu. dazniausiai rinkinius perku, kai kazkam greit dovanos reikia, tai viskas vienoj vietoj, nieko ieskot nebereikia tongue.gif

o su tais zurnaliukais siuvinejimo, tai sugundet, tikriausiai reiks ir man uzsiprenumeruot, vis tiek mama pastoviai man zurnalu siuncia, tai ir ta pridetu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 07 16, 12:17)
Va  tas zurnalas' UZORY VYSYVOK'. Ar neteko matyti ar prenumeruoti? As vis apie ji pagalvoju g.gif

Žinai neteko g.gif . Yra Lietuvos pašte, galima prenumeruoti, bet prenumeruoti galima tik ketvirčiais arba pusmečiui. Tai anksčiausiai dabar bus galima jį gauti tik nuo spalio mėn. Gal reikėtų pabandyt trims mėnesiams? g.gif
O ar vartei kada jį? Kokios ten maždaug schemelės? Ar panašu į "Vyšytyje kartyni"? Nes būna žurnalų, kuriuose mažiukai paveiskliukai, o mane domina didesni.
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 12:47)
Žinai neteko  g.gif . Yra Lietuvos pašte, galima prenumeruoti, bet prenumeruoti galima tik ketvirčiais arba pusmečiui. Tai anksčiausiai dabar bus galima jį gauti tik nuo spalio mėn. Gal reikėtų pabandyt trims mėnesiams?  g.gif
O ar vartei kada jį? Kokios ten maždaug schemelės? Ar panašu į "Vyšytyje kartyni"? Nes būna žurnalų, kuriuose mažiukai paveiskliukai, o mane domina didesni.

Vat vat- ir man tai rupi. Kazin -ar ten bus kas tinkamo? Jis nesenai pasirode-tik pries puse metu. Anksciau jo nebuvo prenumeruoti galima. Sakau,gal reiktu pabandyti g.gif . Ir mane domina tik dideli paveikslai smile.gif
Atsakyti
Sveikos siuvinetojos 4u.gif noriu prasyti jusu pagalbos, gal zinot kur galima butu rasti kinietisku hieroglifu schemu? Vis klaidzioju po 'picasos' fooalbumus bet niekaip nerandu verysad.gif gal galit kas padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos siuvinetojos 4u.gif apie zurnalus diskutuojat ... kazkada mama buvo padovanojus man "Anna" zurnalo prenumerata ...palyginti negaliu, nes nemacius to rusisko zurnalo, bet siaip jis man patiko ... smile.gif milzinisku paveikslu nera, bet yra tikrai nemazu ir neblogu smile.gif

juratere, smalsu butu pamatyti kiek pasistumejau nuo tada kai paskutini karta rodei savo si darbeli?..jau daug padarei?..gal i pabaiga eini?> g.gif

o as siandien vakare eisiu pasiimti iremintus konturinius kurie sesei dovanu...kazkaip nerimauju, nes remus pasirinkau ne juodus, tai kazin ar nebusiu nsuigrybavus g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 16, 13:40)
sveikos siuvinetojos  4u.gif apie zurnalus diskutuojat ... kazkada mama buvo padovanojus man "Anna" zurnalo prenumerata ...palyginti negaliu, nes nemacius to rusisko zurnalo, bet siaip jis man patiko ...  smile.gif milzinisku paveikslu nera, bet yra tikrai nemazu ir neblogu  smile.gif

juratere, smalsu butu pamatyti kiek pasistumejau nuo tada kai paskutini karta rodei savo si darbeli?..jau daug padarei?..gal i pabaiga eini?>  g.gif

ANNoje taipogi yra neblogu. Bet su rusiskais nepalyginti...
O su savo darbu jau einu i pabaiga. Tik vieno atspalvio siulu pirkti nebuvo,tai biski uzlaiko. Tuoj 'iskepsiu'nuotrauka-idesiu savo darba mirksiukas.gif
Papildyta:
user posted image
Niu va- neperdaugiausiai ir liko- pora geru kartu prisesti(nuo ryto iki vakaro lotuliukas.gif )
Atsakyti
Jūs man kvailai išverskit, ką reiškia "viažem kriučkom"? blush2.gif 000189.gif
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2008 07 16, 14:01)

Niu va- neperdaugiausiai ir liko- pora geru kartu prisesti(nuo ryto iki vakaro lotuliukas.gif )

Labai gražu wub.gif Aš tai dar esu smuiko specialybę muzikos mokykloje baigusi, tai man tokį smuikelį irgi nebūtų griekas turėt... g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 13:36)
Jūs man kvailai išverskit, ką reiškia "viažem kriučkom"?  blush2.gif  000189.gif

neriame vąšeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 02:36)
Jūs man kvailai išverskit, ką reiškia "viažem kriučkom"?  blush2.gif  000189.gif
Papildyta:

neriame kabliuku cool.gif
Atsakyti
Juratere, liuks, gerokai pasistumejus drinks_cheers.gif lauksim ireminto darbo thumbup.gif

beje, o tu rusisku kur jus randat?..jie tik prenumeruojami ar cia kaip, nes centruose tai lyg ir neuzmacius as rusisko g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 16, 14:49)
beje, o tu rusisku kur jus randat?..jie tik prenumeruojami ar cia kaip, nes centruose tai lyg ir neuzmacius as rusisko  g.gif  g.gif

knygynuose būna ax.gif bet ne visuose irgi. Kaune centriniame tai piiiiiiilna visko. Dar Mole užmačiau Pegase. Kažkur Vagos knygyne dar... Žo, reikia pasiknisti 4u.gif
Atsakyti