Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(diudas @ 2008 07 31, 18:04)
Taip pat praeitą savaitę įrėminau gerberų triptiką, tik negalėjau anksčiau parodyti, nes fotoaparatas buvo sugedęs. Rėmeliai ir pasportas buvo užsakyti rėminimo centre, o rėminausi pati

user posted image
user posted image

gal butu galima situ schemutes, nerealiai grazios gerberos, isimylejau wub.gif , jau net vieta zinau savo bute kur kabinsiu blush2.gif bet neisivaizduoju kur ieskot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 08 01, 09:47)
hm mastau.gif ūsai ir barzda? g.gif

biggrin.gif ne, bet iš tos pačios serijos...

QUOTE(liapota @ 2008 08 01, 09:59)

ne smile.gif

QUOTE(cacukas @ 2008 08 01, 10:01)
Aš irgi taip pat pagalvojau...  biggrin.gif

lotuliukas.gif ir man dabar taip panašiai žiūris biggrin.gif

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 01, 10:18)
Dzeine, kazkokia mergicka su suknele?  g.gif

puse jau pataikei, tik be suknelės dar biggrin.gif

QUOTE(Little angel @ 2008 08 01, 11:20)
sakyčiau iš zodiako ženklų Liūtas, smile.gif  tik dizaino neatgaminu g.gif

ne, ne, ne...
Atsakyti
as pataikiau, as pataikiau clap.gif yess.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistule @ 2008 08 01, 12:48)
gal butu galima situ schemutes, nerealiai grazios gerberos, isimylejau wub.gif , jau net vieta zinau savo bute kur kabinsiu blush2.gif bet neisivaizduoju kur ieskot blush2.gif

jau radau kad pati dares schemas vadinas niekur nerasiu sad.gif
Atsakyti
aistule, neskubek liudeti, as tiksliai nezinau ... g.gif tik pamenu, kad kazkuri mergina rode savo pacios su programa padarytas gerberas .... bet neuztikrinu, kad butent diudas schmoll.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 01, 13:42)
aistule, neskubek liudeti, as tiksliai nezinau ...  g.gif tik pamenu, kad kazkuri mergina rode savo pacios su programa padarytas gerberas .... bet neuztikrinu, kad butent diudas  schmoll.gif  ax.gif

as jos albume radau tas gerberas, su prierasu kad schemas dares pati su programa.o man niekaip neiseina tos programos susiinstaliuot jau kiek kartu bandziau niekaip nesigauna verysad.gif
Atsakyti
aistulia, nu viskas aisku, vadinasi, nesuklydau, atmintis dar gerai veikia biggrin.gif na gal jei graziai paprasysi, diudas pasidalins g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diudas @ 2008 07 31, 16:04)

Įrėmintas vienas iš pirmųjų siuvinėtų darbelių. Rėmelius pirkau paprastame prekybos centre, o pasportą pasidariau pati ir įrėminau pati
Labai graziai ireminai bigsmile.gif

aip pat praeitą savaitę įrėminau gerberų triptiką, tik negalėjau anksčiau parodyti, nes fotoaparatas buvo sugedęs. Rėmeliai ir pasportas buvo užsakyti rėminimo centre, o rėminausi pati

Nu ir grozis blink.gif blink.gif bigsmile.gif Tokiu nuostabiu geliu dar neteko matyt,grynai nuotraukos...Suzaveta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
šiandien pabaigiau užmestus metrikus.

išskalbiau dabar džiūna, kai įrėminsiu parodysiu.
Atsakyti
Aš pasirodau kiek jau išsiuvinėjau blush-anim-cl.gif Važiuoju prie jūros savaitei, tai šį baigsiu.

user posted image + user posted image
O šitas bus mamai Kalėdų proga wub.gif Užsiprašė ji wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 01 rugpjūčio 2008 - 15:51
QUOTE(Džeinė @ 2008 08 01, 10:45)

ŽAIDIMUI
ax.gif  biggrin.gif

O man čia į undinėlę neša g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 07 31, 23:34)
Pabaigiau :