Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Reska šauniai atrodo wub.gif bigsmile.gif

ŽAIDIMUI
ax.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 08 01, 10:45)
ŽAIDIMUI
ax.gif  biggrin.gif

hm mastau.gif ūsai ir barzda? g.gif
Atsakyti
ŽAIDIMUI
ax.gif  biggrin.gif

Fėja? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liapota: 01 rugpjūčio 2008 - 09:59
QUOTE(giedress @ 2008 08 01, 10:47)
hm mastau.gif ūsai ir barzda? g.gif

Aš irgi taip pat pagalvojau... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 08 01, 08:50)
Labukas, aš rėminu Vilniuje, Jasinskio g. 1, na kažkaip susidraugavome su ta kuri priiminėja užsakymus, tai jei jau pati nežinau kaip rėminti, ji labai gerų minčių sumąsto. (išsiaiškinom, net, kad gimusios tą pačią dieną  tongue.gif ) Taigi, jau rytoj ko gero važiuosiu pasiimti savo monalizos, tai jos dydis apie 47x53 (maždaug kaip tavo) bet rėmelį rinkausi brangesnį + stiklas + pasportas + rėminimas, tai sumoje man teko sumokėti 180 Lt  blink.gif Aišku nemažai, bet jau pripratau, kad jei kažkur pagaili pinigų, paskui vis tiek mąstai jog teks perrėminti. Vieną darbelį be pasporto ir visiškai erdvės laisvos aplinkui nepalikau, o darbas tai tikrai mielas širdžiai (gali pažiūrėt mano paraše, irisai) taigi manau teks ji perrėminti su pasportu. (kai sulauksiu geresnių laikų) mirksiukas.gif

hm, na taip, geriau jau nepagaileti, juk noresis, kad grazu butu ir nebutu geda kam parodyti smile.gif hihihi.gif
Atsakyti
Kaskart pas jus įlindus vėl užsidegu noru siuvinėti 4u.gif Parsivežiau kelis nebaigtus darbelius, bet nekyla prie jų dar rankos, noris kažko kitko dabar doh.gif Vat ir ieškau...
Gal kas netyčia užmatėt šito
user posted image
ir dar šito
user posted image
paveiksliukų spalvų raktus. Vakar net darbe visą dieną ieškojau, vis randu nepilnus, trūksta abiems kelių spalvų doh.gif

Nesuprantu, man nerodo nuotraukų doh.gif Tai įkelsiu nuorodas:
Pirmas
Antras
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laisveja: 01 rugpjūčio 2008 - 10:17
Dzeine, kazkokia mergicka su suknele? g.gif

na, o i usus su barzda ir man panasumo yra lotuliukas.gif

Laisveja, antraji kazkur ne per seniausiai tikrai maciau, bet kur g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiesiog3: 01 rugpjūčio 2008 - 10:19
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 01, 11:18)
Laisveja, antraji kazkur ne per seniausiai tikrai maciau, bet kur  g.gif  rolleyes.gif

Vakar radau 3 puslapiuose, visur truksta tu paciu spalvu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 08 01, 11:18)
Laisveja, antraji kazkur ne per seniausiai tikrai maciau, bet kur  g.gif  rolleyes.gif

ČIA YRA ANTRAS mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linutė* @ 2008 08 01, 11:35)

Ačiūkas 4u.gif Bet ten irgi nėra tų pačių spalvyčių - 11 ir 12 verysad.gif Bandysiu dar ieškoti, kol išsiuvinėsiu kitą paveiksliuką, o paskui arba nebenorėsiu šito taip smarkiai lotuliukas.gif arba siuvinėsiu tiek, kiek žinau, o jau likusius tuščius plotelius bandysiu kažką pritaikyti pagal nuotrauką 4u.gif
Atsakyti
Reska šauniai atrodo  wub.gif  bigsmile.gif

ŽAIDIMUI

sakyčiau iš zodiako ženklų Liūtas, smile.gif tik dizaino neatgaminu g.gif
Atsakyti
Dvi, Little angel, juratere, diudas, Džeine ir kitoms ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti