Pumpurėli, tikrai labai gražiai įrėminta
winia o gal eitu medžiaginį paspartą padaryt?
Zhuvycia gražu, bet man paskutinės gražiau su auksiniu žiūrisi, nei su mėlynu, pirmosios
QUOTE(dragon.fly @ 2008 07 30, 19:36)
dar tokie klausimai kyla... mane tai smalsumas nugalejo.noriu pamatyt tos saunios idejos galutini varianta.(labai laukiu nesulaukiu )
Oi, ačiū už tokį pastūmėjimą Vos tik sulauksiu dėžutės - tuoj darysiu. Bet nepergyvenkit, dar laukia trys dėžutės, tai bus dar ką daryti ir rodyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 30, 20:25)
Zhuvycia gražu, bet man paskutinės gražiau su auksiniu žiūrisi, nei su mėlynu, pirmosios
Sakai? Gražumo gal ir gražiau, švelniau taip, bet kad pagrindo - tų visokių raštų išraitymų nesimato su auksu, reikia gerai įsižiūrėti, o su mėlynu, ypač "L" raidė, matosi labai gražiai viskas.
Pumpurėli, jau gyriau kitame forume, bet galima dar girti ir girti, nes darbas tikrai nuostabus ir rėmeliai puikiai parinkti
Sveikos visos, nutariau visgi ir čia parodyt savo kątik pabaigtus ir išplautus angelus, kurie dabar dar džiūsta ir laukia kol rytoj bus pritvirtinti prie jiems skirtos dėžutės
Pradžioj nepatiko jie man nes atrodė neryškūs, bet kai pabaigiau ir BS visą padariau tai supratau kodėl man jie iš pradžių patiko.
Apšvietimas toks nes kaip sakant kątik fotografuota, ir nedalyginau nes ryt per naują lyginsiu kai jau tvarkysiu. Šnd tik markerį išploviau ir rėmelio žymes panaikinau taip sakant
Tad realų vaizdą pamatysit tik ryt arba poryt, kai pabaigsiu ir dienos šviesoj nupaveiksluosiu.
P.S. pamiršau svarbiausia: dizainas iš to pačio žurnalo kaip ir driežas tik schema su nemažai klaidų (perspėju jei kas galvotų siuvinėt) tad teko ir ardyt, pamačius kad schemoj "prigrybauta". Siuvinėjau DMC siūlais ant 18 aidos,
Pradžioj nepatiko jie man nes atrodė neryškūs, bet kai pabaigiau ir BS visą padariau tai supratau kodėl man jie iš pradžių patiko.
Apšvietimas toks nes kaip sakant kątik fotografuota, ir nedalyginau nes ryt per naują lyginsiu kai jau tvarkysiu. Šnd tik markerį išploviau ir rėmelio žymes panaikinau taip sakant
Tad realų vaizdą pamatysit tik ryt arba poryt, kai pabaigsiu ir dienos šviesoj nupaveiksluosiu.
P.S. pamiršau svarbiausia: dizainas iš to pačio žurnalo kaip ir driežas tik schema su nemažai klaidų (perspėju jei kas galvotų siuvinėt) tad teko ir ardyt, pamačius kad schemoj "prigrybauta". Siuvinėjau DMC siūlais ant 18 aidos,
Ruci labai ačiū už papaišymą iš kart viską supratau
QUOTE(Little angel @ 2008 07 30, 22:16)
Sveikos visos, nutariau visgi ir čia parodyt savo kątik pabaigtus ir išplautus angelus, kurie dabar dar džiūsta ir laukia kol rytoj bus pritvirtinti prie jiems skirtos dėžutės
Smagus darbelis gavosi . Tau gal po to ryskaus drieziuko spalvos"nublanko"
Juratere, dėkui
Galbūt tu ir teisi, tiek spalvų kiek drieže dar nė vienam nebuvo. Na bet ir šis nenusileidžia.
Va nuoroda į schemą ir originalą iš žurnalo
http://i89.photobuck...s/778196454.jpg
http://i89.photobuck...s/778192437.jpg
Matosi, kad pagal schemą vidurinis prarado žandukus, o ir dešinysio veidas ir rankos turėjo būt tokios kaip ir gaudyklė pagal schemą, nors realiai ne taip. Jau nekalbu apie klaidas BS, bei pavienius schemos nugrybavimus
Na bet pasimokiau ir supratau, kad negalima aklai pasitikėt achema
Galbūt tu ir teisi, tiek spalvų kiek drieže dar nė vienam nebuvo. Na bet ir šis nenusileidžia.
Va nuoroda į schemą ir originalą iš žurnalo
http://i89.photobuck...s/778196454.jpg
http://i89.photobuck...s/778192437.jpg
Matosi, kad pagal schemą vidurinis prarado žandukus, o ir dešinysio veidas ir rankos turėjo būt tokios kaip ir gaudyklė pagal schemą, nors realiai ne taip. Jau nekalbu apie klaidas BS, bei pavienius schemos nugrybavimus
Na bet pasimokiau ir supratau, kad negalima aklai pasitikėt achema
Na, spėkit, kas čia bs?
Beje, Litle_angel, labai jau fainiukai tavo angeliukai, dar gražesni nei originalas. Ir aš tai nedėčiau to salotinio rėmelio, nublanksta prieš jį patys angeliukai.
Beje, Litle_angel, labai jau fainiukai tavo angeliukai, dar gražesni nei originalas. Ir aš tai nedėčiau to salotinio rėmelio, nublanksta prieš jį patys angeliukai.
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 31, 09:04)
Na, spėkit, kas čia bs?
...karvutė
Gal sakyciau roze
QUOTE(Reska @ 2008 07 31, 09:31)
...karvutė
QUOTE(cacukas @ 2008 07 31, 10:09)
Gal kažkokia gėlė bus?
QUOTE(AGORIA @ 2008 07 31, 10:19)
Gal sakyciau roze
Oi, kaip smagu Na, karvutė būtų arčiausiai, bet dar vistiek laaabai toli. Po kelių spalvų vėl pasirodysiu.