Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Pumpurėli, tikrai labai gražiai įrėminta

winia o gal eitu medžiaginį paspartą padaryt?

Zhuvycia gražu, bet man paskutinės gražiau su auksiniu žiūrisi, nei su mėlynu, pirmosios
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 07 30, 19:36)
dar tokie klausimai kyla... biggrin.gif mane tai smalsumas nugalejo.noriu pamatyt tos saunios idejos galutini  varianta.(labai laukiu nesulaukiu ) wink.gif

Oi, ačiū už tokį pastūmėjimą blush2.gif Vos tik sulauksiu dėžutės - tuoj darysiu. Bet nepergyvenkit, dar laukia trys dėžutės, tai bus dar ką daryti ir rodyti smile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 30, 20:25)
Zhuvycia gražu, bet man paskutinės gražiau su auksiniu žiūrisi, nei su mėlynu, pirmosios

Sakai? g.gif Gražumo gal ir gražiau, švelniau taip, bet kad pagrindo - tų visokių raštų išraitymų nesimato su auksu, reikia gerai įsižiūrėti, o su mėlynu, ypač "L" raidė, matosi labai gražiai viskas.
Atsakyti
Pumpurėli, jau gyriau kitame forume, bet galima dar girti ir girti, nes darbas tikrai nuostabus ir rėmeliai puikiai parinkti wub.gif
Atsakyti
Sveikos visos, nutariau visgi ir čia parodyt savo kątik pabaigtus ir išplautus angelus, kurie dabar dar džiūsta ir laukia kol rytoj bus pritvirtinti prie jiems skirtos dėžutės bigsmile.gif

Pradžioj nepatiko jie man nes atrodė neryškūs, bet kai pabaigiau ir BS visą padariau tai supratau kodėl man jie iš pradžių patiko.

user posted image

Apšvietimas toks nes kaip sakant kątik fotografuota, ir nedalyginau nes ryt per naują lyginsiu kai jau tvarkysiu. Šnd tik markerį išploviau ir rėmelio žymes panaikinau taip sakant blush2.gif

Tad realų vaizdą pamatysit tik ryt arba poryt, kai pabaigsiu ir dienos šviesoj nupaveiksluosiu. ax.gif

P.S. pamiršau svarbiausia: dizainas iš to pačio žurnalo kaip ir driežas tik schema su nemažai klaidų (perspėju jei kas galvotų siuvinėt) tad teko ir ardyt, pamačius kad schemoj "prigrybauta". Siuvinėjau DMC siūlais ant 18 aidos,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 30 liepos 2008 - 21:19
Ruci labai ačiū už papaišymą 4u.gif 4u.gif iš kart viską supratau bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2008 07 30, 22:16)
Sveikos visos, nutariau visgi ir čia parodyt savo kątik pabaigtus ir išplautus angelus, kurie dabar dar džiūsta ir laukia kol rytoj bus pritvirtinti prie jiems skirtos dėžutės bigsmile.gif

Pradžioj nepatiko jie man nes atrodė neryškūs, bet kai pabaigiau ir BS visą padariau tai supratau kodėl man jie iš pradžių patiko.

Apšvietimas toks nes kaip sakant kątik fotografuota, ir nedalyginau nes ryt per naują lyginsiu kai jau tvarkysiu. Šnd tik markerį išploviau ir rėmelio žymes panaikinau taip sakant blush2.gif

Smagus darbelis gavosi mirksiukas.gif . Tau gal po to ryskaus drieziuko spalvos"nublanko" biggrin.gif
Atsakyti
Juratere, dėkui 4u.gif
Galbūt tu ir teisi, tiek spalvų kiek drieže dar nė vienam nebuvo. Na bet ir šis nenusileidžia.
Va nuoroda į schemą ir originalą iš žurnalo
user posted image
http://i89.photobuck...s/778196454.jpg
http://i89.photobuck...s/778192437.jpg

Matosi, kad pagal schemą vidurinis prarado žandukus, o ir dešinysio veidas ir rankos turėjo būt tokios kaip ir gaudyklė pagal schemą, nors realiai ne taip. Jau nekalbu apie klaidas BS, bei pavienius schemos nugrybavimus doh.gif
Na bet pasimokiau ir supratau, kad negalima aklai pasitikėt achema ax.gif
Atsakyti
Na, spėkit, kas čia bs? mirksiukas.gif

user posted image

Beje, Litle_angel, labai jau fainiukai tavo angeliukai, dar gražesni nei originalas. Ir aš tai nedėčiau to salotinio rėmelio, nublanksta prieš jį patys angeliukai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 31, 09:04)
Na, spėkit, kas čia bs?  mirksiukas.gif

...karvutė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 31, 09:04)
Na, spėkit, kas čia bs?  mirksiukas.gif

Gal kažkokia gėlė bus? g.gif
Atsakyti
Gal sakyciau roze rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 07 31, 09:31)
...karvutė  g.gif

QUOTE(cacukas @ 2008 07 31, 10:09)
Gal kažkokia gėlė bus?  g.gif

QUOTE(AGORIA @ 2008 07 31, 10:19)
Gal sakyciau roze  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi, kaip smagu thumbup.gif Na, karvutė būtų arčiausiai, bet dar vistiek laaabai toli. Po kelių spalvų vėl pasirodysiu.
Atsakyti