Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Atnaujintas ir siek tiek papildytas parduodamu (1,50) DMC siuliuku sarasiukas user posted image Rasykit i pm.
Atsakyti
Gal su tais pardavimais reikėtų eiti į skelbimų apie pardavimus dalį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 liepos 2008 - 12:48
Vis paskaitinėju pas jus blush2.gif

rugsėje, koks angelas tavo gražuuuuuuuuus bigsmile.gif wub.gif

Man kažkaip lėtai sekas siuvinėti, vis laiko pritrūksta paroj verysad.gif Ale jau sekantį darbą iš e-bay užsisakius blush2.gif
Kai pabaigsiu savo pirmą siuvinį, pasirodysiu ir tada gal jau dažniau su jumis bendrausiu, o tai dabar tik skaitinėju, kai neturiu ką parodyt, tai tokia ne vietoj jaučiuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 30, 12:05)
As nezinau kaip jums, bet man picasa puslapiuose isisaugoja visiskai nekokybiskos schemos - zodziu jokios prasmes saugotis - ar as nemoku, ar ir jums taip? Saugoju per SAVE PICTURE AS, taciau isaugojus, bandau vaizda priartinti ir tada viskas susilieja  blink.gif , jums ne taip? blush2.gif

na picasa siūlo savo įrankį - Download picasa, yra toks linkas, jeigu dar nesat parsisiuntę. O po to susisiunčiat nuotraukas Donwload picture/album. Dar nei karto nebuvo, kad būtų parsisiuntę blogos kokybės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 07 30, 13:59)
na picasa siūlo savo įrankį - Download picasa, yra toks linkas, jeigu dar nesat parsisiuntę. O po to susisiunčiat nuotraukas Donwload picture/album. Dar nei karto nebuvo, kad būtų parsisiuntę blogos kokybės ax.gif

O geras, iškarto visus pict ir parsisiunti? Tai jau kompe vietos pas mane nebūtų pirmą dieną lotuliukas.gif Bet reiks pabandyti, aišku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 30, 14:40)
O geras, iškarto visus pict ir parsisiunti? Tai jau kompe vietos pas mane nebūtų pirmą dieną  lotuliukas.gif Bet reiks pabandyti, aišku  thumbup.gif

visą albumą, be jokių pastangų mirksiukas.gif Tik pasirenki ką siųst ir pirmyn thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 07 30, 15:02)
visą albumą, be jokių pastangų mirksiukas.gif Tik pasirenki ką siųst ir pirmyn thumbup.gif

va, cia tai tikrai geras. kai ieini i albuma ar ten galima raasti nuoroda atsisiusti tos programulkos? ar reikia eiti per kazkur kitur? g.gif

o tai sirdis plysta, kai atsidarai patikusi albuma, o ten 0. o laiko vis pritruksti visiems patikusiems issisaugoti....vis ta kaupimo ir turejimo manija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 30 liepos 2008 - 14:16
QUOTE(giedress @ 2008 07 30, 15:02)

Man irgi įdomu, ar ten pat galima rasti tą parsisiuntimo nuorodą, nes kiek apšniukštinėjau visą picasa puslapį, nieko panašaus ir neradau. schmoll.gif
Atsakyti
Uf, pagaliau sugebėjau susikalbeti su fotobuketu. Štai mano raidelės...

user posted image

Paskutinės keturios raidės tai su auksiniu siūlu, ir, deja, nelabai ten kas matosi (tikrovėje biški geriau). Jei kuri imsitės siuvinėti, imkite tamsiai geltoną ar kokį oranžinį blizgantį siūlą, tada turėtų būti gražiau.

Dabar laukiu iš senasnaujas.lt dėžutės su viokiais pribambasais, tada imsiuos daryti pirmąją dėžutę. Ar norėsit, kad parodyčiau, kaip baigsiu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 30 liepos 2008 - 15:30
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 30, 16:28)

Dabar laukiu iš senasnaujas.lt dėžutės su viokiais pribambasais, tada imsiuos daryti pirmąją dėžutę. Ar norėsit, kad parodyčiau, kaip baigsiu?  mirksiukas.gif

dar tokie klausimai kyla... biggrin.gif mane tai smalsumas nugalejo.noriu pamatyt tos saunios idejos galutini varianta.(labai laukiu nesulaukiu ) wink.gif

rugseje - angelas thumbup.gif, remas taip pat labai grazus - nuostabus galutinis variantas, geresnio nelabai isivaizduoju.

dzeine - sunku patiket kad tavo darbelis beveik pacios kurtas.puikiai parinktos gyvuneliu vietos, o zolyte nuostabi wub.gif
Atsakyti
Na pasirodau ir aš savo naujausią darbelį - įrėminau Irish coffee sampler'į. Pirmą kartą rėminau be stiklo, ir tikrai dailiai atrodo viskas smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pumpurėli, labai gerai atrodo rėmelyje didis.gif

Pradedu pastebėti, kad ant lino siuviniai labai gražu be pasporto smile.gif

tik aš fėją drugelį per durnumą kažkokį taip apkirtau, kad be pasparto niekaip nebus galima įrėminti sad.gif
Atsakyti