chacha Zhuvycia, pagaliau susidūrei su mano skaičiavimo bėda ant lino, kai reik nutolusius langelius atskaičiuoti šiaip aš tos problemos niekaip neišsprendžiau (nes iki šiol nedaigstau darbų ir nebraižau), tai tiesiog po 5 kartus perskaičiuoju nuo artimiausio išsiuvinėto kryžiuko arba nesiuvinėju tos vietos tol, kol neatsiranda pakankamai artimas kryžiukas bet šiaip dar galima tokias vietas susidaigstyt pagal reikiamą langelių skaičių... be to, akis šiaip greit pripranta 2 siūliukus matyt kaip 1 langelį
o dėl pirkimų tai yra schemų, kurias norėčiau turėti tik pirktas (porą tokių ir turiu). va mamai tai norėčiau pirkt schemas visada, nes iš kompo atspausdinus vis tiek ne tas dydis ir aiškumas bet ji pastoviai kažkokias kiniškos gamybos schemas išsirenka siuvinėt, tai net nežinočiau kur pirkt ieškot tai jei būnu užsieny, paperku žurnalų
Pirkt schemas gal ir gerai jos ryškesnės ir geresnės, bet kai pati esu moksleivė tai pinigų visada trūsta, nes mokyklai reikia. Siuvinėti pradėjau nesenai, pirmą darbą padovanojo draugė (tokį rinkinuką)(aš visdar jo nebaigiau, liko backstichas, o man jis taip nesigauna ), o antrąjį darbą schema susiradau internete, taip pat dar vienam darbui radau internete, shemos kokybė nėra pati geriausia, bet vis šis tas. O dabar pradėjau schemas kurti pati ir kuo toliau tuo geriau gaunasi
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 15, 21:36)
O manęs negraužia ir kai siuvinėju internetinėmis schemomis.
Aš susimoku kasmėnesį už interneta,tai manau,kad galiu sau leisti atsispausdinti schemų siuvinėjimui. Ir tikrai nesijaučiu vagianti Man daugiau pinigėlių vaikams ir sau ,savaime aišku, ledams atlieka
Aš susimoku kasmėnesį už interneta,tai manau,kad galiu sau leisti atsispausdinti schemų siuvinėjimui. Ir tikrai nesijaučiu vagianti Man daugiau pinigėlių vaikams ir sau ,savaime aišku, ledams atlieka
Siuvinedavau is zurnalu, dabar pirma karta pradejau siuvineti is internetines schemos paveiksla, nes tokio net nesu maciusi kitur, tai atleiskit merginos, bet nesijauciu kalta, kad neieskojau kur galeciau nusipirkti.
QUOTE(juratere @ 2008 07 16, 10:41)
Kokius zurnalus prenumeruoji? As 'VISYTYJE KARTINY',-bet maciau,jog dar viena rusiska galima prenumeruoti
Aš irgi "Vyšityje kartiny" . Dar anksčiau "Lena Rukodelyje" prenumeravau, bet šiame neradau sau kažko tinkamo.
Papildyta:
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 16, 10:47)
Aš irgi ne kiekviename žurnale randu, kas man patiktų, bet turiu durną įprotį - kaupiu žurnalus, jau keletą dėžių turiu, o gal kažkada kažko prireiks, tai va žinosiu, kad turiu,
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 16, 10:47)
Bet žurnaluose nėra tokių gražių schemų kaip internete
Pardavime esanciuose zurnaluose tikrai nelabai ka rasi. Nebent uztaikysi koki. O vat jau prenumeruojant atnesa visus numerius,ir jau tikrai galima si bei ta issirinkti. Internete-savaime aisku,-daugiau visokiu shemu...
Bet ar nesuima nervas kai esi nusipirkusi schema uz koki 50 ar 30 litu, o po to, po keliu temuciu, cia pokalbiu, suzinau kad kuri mergina ta pacia rado internete , o kai pagalvoji juk galejai tuos pinigelius isleisti siuliukam ar medzegeliai nusipirkti
QUOTE(Rne @ 2008 07 16, 11:15)
Bet ar nesuima nervas kai esi nusipirkusi schema uz koki 50 ar 30 litu, o po to, po keliu temuciu, cia pokalbiu, suzinau kad kuri mergina ta pacia rado internete , o kai pagalvoji juk galejai tuos pinigelius isleisti siuliukam ar medzegeliai nusipirkti
Aš esu nusipirkusi dmc schema ant medžiagos iš karto, tokią gražią, su delfinais. 30 Lt sumokėjau, o kai pradėjau siuvinėti, trim siūlais siuvinėjant, skylės baisulinės lieka . Tai susinervavau, numečiau, o vis dėl to gaila, ir siūlams pinigus išmečiau, todėl tokių nebeperku, ir dėl to rinkinius bijau pirkti - kad vėl tai nebūtų...
QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 11:12)
Aš irgi "Vyšityje kartiny" . Dar anksčiau "Lena Rukodelyje" prenumeravau, bet šiame neradau sau kažko tinkamo.
Papildyta:
Aš irgi ne kiekviename žurnale randu, kas man patiktų, bet turiu durną įprotį - kaupiu žurnalus, jau keletą dėžių turiu, o gal kažkada kažko prireiks, tai va žinosiu, kad turiu,
Papildyta:
Pas mane ir visa kruva. Bet kartais ir gerai,kai po ranka yra. O ar nematei,-dar vienas yra kazkoks zurnalas rusiskas. Reiktu pabandyti uzsiprenumeruoti-tik kad pusmeciui reikia...
QUOTE(juratere @ 2008 07 16, 11:25)
Pas mane ir visa kruva. Bet kartais ir gerai,kai po ranka yra. O ar nematei,-dar vienas yra kazkoks zurnalas rusiskas. Reiktu pabandyti uzsiprenumeruoti-tik kad pusmeciui reikia...
Žinok, kad nežinau daugiau, ir aš jį norėčiau užsiprenumeruot, jei jis nors kiek panašus į "Vyšityje kartyni".
Va, vešiu šeštadienį rėmint savo monalizos, tiek su ja privargta, juodą spalvą 2 kartus užsiuvinėjau, na bet buvo verta
Šiuo metu siuvinėju šį:
http://stitchfanclub...lding.html_1739
Tai ir aš vagis...
As taip galvoju, pries perkant, reikia pasiklausti merginu ar nei viena niekur nemate, ir tik tada pirkti
o dar norejau paklausti kai jus uzsiprenumeruojat zurnala, tai per interneta? O pareina jum tai pastu - ar teisingai supratau - as taip pat uzsinorejau tokio daikto - jei vyras is namu neisvys, nes grynai susirgau siuvinejimu
Papildyta:
Labai grazu paveiksla pasirinkai
O cia pas mus tuoj gausis kaip anoniminiu vagiu klubas
Labas as taip pat vagis
o dar norejau paklausti kai jus uzsiprenumeruojat zurnala, tai per interneta? O pareina jum tai pastu - ar teisingai supratau - as taip pat uzsinorejau tokio daikto - jei vyras is namu neisvys, nes grynai susirgau siuvinejimu
Papildyta:
QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 11:30)
Žinok, kad nežinau daugiau, ir aš jį norėčiau užsiprenumeruot, jei jis nors kiek panašus į "Vyšityje kartyni".
Va, vešiu šeštadienį rėmint savo monalizos, tiek su ja privargta, juodą spalvą 2 kartus užsiuvinėjau, na bet buvo verta
Šiuo metu siuvinėju šį:
Tai ir aš vagis...
Šiuo metu siuvinėju šį:
Tai ir aš vagis...
Labas as taip pat vagis
QUOTE(Rne @ 2008 07 16, 11:33)
Papildyta:
Labas as taip pat vagis
Prenumeruoju per Lietuvos paštą.
http://193.219.3.196...bscription.aspx šia psulapyje, kur parašyta paieška pagal indeksą surink šiuos skaičius 81145 ir išmes tai tą žurnaliuką.
O gal kuri žinote daugiau siuvinėjimo žurnalų?
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 16, 09:47)
Bet žurnaluose nėra tokių gražių schemų kaip internete
Priklauso nuo žurnalų. Būna ir labai gražių schemų ar įdomių idėjų. Aš esu nusipirkus kažkiek Cross Stitcher ir Cross Stich Crazy Anglijoj. Dažniausiai kokios kelios schemutės man būna vertos dėmesio, kurias norėčiau siuvinėt. Gal aš per daug išranki. Bet ką gali žinot, ko ateity prireiks. Bet vis tiek pirkau, nes smagu pavartinėt laikas nuo laiko.