Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 30, 09:24)
Rugseje, sveikinu galutinai apiforminus angela ...  drinks_cheers.gif va tokie darbai pareikalauja daug laiko ir darbo, bet uztai sumoj atrodo ispudingai  thumbup.gif  thumbup.gif
beje, i klausimus irgi galetum atsakyti  mirksiukas.gif  biggrin.gif

kodel avatare bobulyte? lotuliukas.gif -todel kad drugeliai nuleke i spinta tai ir is avataro issiemiau, kad ju stipriai pasiilgciau ir su didesne jega griebciau siuvinet mirksiukas.gif , bobulyte todel, kad ji man labai miela, kiti klausimai lyg buvo atsakyta smile.gif
aciukas uz demesi angelui, akmuo nuo sirdies nusirito ireminus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Irmushka21 @ 2008 07 29, 22:41)
Cia
pabandyk pervesrt tuos 36 psl, gal ka rasi  mirksiukas.gif

va cia pavaiksciojus po nemokamas schemas(kur nuorodos i nemokamu schemu tinklapius) suveike antivirusine, atsargiai
bet cia gal tik man ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 07 29, 20:04)
Pabandžiau nupiešti...
user posted image

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai taip mirksiukas.gif

rugsėjė labai gražiai irėmintas bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 07 29, 14:50)
sveikos,
norejau paklausti Jusu ar yra kokia speciali darbeliu plovimo technika?
Jau baigineju viena, tai sakau labai baisu,kad po plovimo nieko baisaus neatsitiktu. g.gif
Aciu 4u.gif

Labas rytas, ar man kas nors galetu atsakyti ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 28, 17:29)
išsiuvinėjau ir aš savo darbeli  smile.gif
personažai rinkti pavieniai ir sudėti taip kaip noriu  ax.gif žolytė jau visiškai mano fantazija siuvinėta
27x50cm.

Grazus darbeliai smile.gif Biski cia paveluotai as,nu bet negalejau nepagirti.Labai graziai pati viska sudeliojai,ne neitarciua,kad netoks buvo... wub.gif thumbup.gif
Rugseje ,sveikinu pabaigus 4u.gif As tiek i ta angela prisiziurejus,kad ir siuvinet db jo nebegaliu...Padejau i sona,ziema bus ka veikt. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 07 30, 10:04)

Taigi kokia jau čia plovimo technika
Aš tai atsargiai pamaigau, su kokiu muiliuku ar Vanišu jei labai reikia, ir baigta, po to dar šlapią blogąja puse išlyginu ant frotinio rankšluosčio, kol išdžiūna, ir vualia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 07 29, 22:23)
tai labai skubu!!!gal kas galit imesti paprastu gelyciu shemu, kad butu imanoma issiuvinet per para, kad tiktu ant prijuosciu kurios butu naudojamos floristikos parduotuveje (omg kiek daug pageidavimu  blush2.gif net geda) labai prasau padekit
Pažiūrėk čia.
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 07 30, 10:04)

kol siuvinėjau ant kanvos, visad viską plaudavau viską skambimo mašinoj, paprastu režimu, 40 temperatūra, 1000 apsukų džiovinimui smile.gif

dabar siuvinėju ant lino ir tik mažus darbus, tai niekas ten nesusipurvina, todėl tik sušlapinu, nusausinu rankšluosčiu ir išlyginu smile.gif
Atsakyti
pasirodysiu ir pasigirsiu savo paskutiniais darbais (jau įvaikinti)
user posted image
user posted image
tik nuotraukose kažkokie labai tamsūs atrodo... g.gif
Atsakyti
As nezinau kaip jums, bet man picasa puslapiuose isisaugoja visiskai nekokybiskos schemos - zodziu jokios prasmes saugotis - ar as nemoku, ar ir jums taip? Saugoju per SAVE PICTURE AS, taciau isaugojus, bandau vaizda priartinti ir tada viskas susilieja blink.gif , jums ne taip? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 30, 11:05)
As nezinau kaip jums, bet man picasa puslapiuose isisaugoja visiskai nekokybiskos schemos - zodziu jokios prasmes saugotis - ar as nemoku, ar ir jums taip?

na jei darai su Save as, tai pirmiausia turi gerai schemą išsididinti prieš išsaugodama. O kad išsididintum schemą, spausk tiek kartų ant schemos langelio, kiek tik duoda didinti (arba ieškok "zoom" padidinamojo stiklo funkcijos ir spausk ant jos) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 30, 12:05)
As nezinau kaip jums, bet man picasa puslapiuose isisaugoja visiskai nekokybiskos schemos - zodziu jokios prasmes saugotis - ar as nemoku, ar ir jums taip? Saugoju per SAVE PICTURE AS, taciau isaugojus, bandau vaizda priartinti ir tada viskas susilieja  blink.gif , jums ne taip? blush2.gif

as taip pat stengiuosi kiek imanydama viska issididinti. iejusi i albuma pasirenku is desiniajame kampe esanciu kvadraciuku pati didziausia ir uzejusi ant paveiksliuko dar issididinu uzeidama ant paveiksliuko. tada save'inu. gali buti, kad schemos kokybe is esmes yra prasta ir del to nieko jau nepadarysi schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(draugė_lija @ 2008 07 30, 11:31)
pasirodysiu ir pasigirsiu savo paskutiniais darbais (jau įvaikinti)
tik nuotraukose kažkokie labai tamsūs atrodo...  g.gif

gaila, kad neissididina, bet ir kiek matosi - labai grazu. meilus tokie metrikai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 30 liepos 2008 - 11:33
QUOTE(sizike @ 2008 07 30, 12:15)
na jei darai su Save as, tai pirmiausia turi gerai schemą išsididinti prieš išsaugodama. O kad išsididintum schemą, spausk tiek kartų ant schemos langelio, kiek tik duoda didinti (arba ieškok "zoom" padidinamojo stiklo funkcijos ir spausk ant jos) mirksiukas.gif

Na taip ir darau, atrodo ax.gif , bet nesigauna - na nieko, radau kita iseiti, perkeliu i programa PC stitch, ir tada pasidarau aiskia shema to paties paveikslo, ir su tiek pat spalvu thumbup.gif
Any way, merginos dekui uz pagalba aciuks.gif
Atsakyti