Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 29, 17:40)
Bet kad galiu ir nerasti to, ko noriu cray.gif

Parodyk, ko tu nori?
Atsakyti
O aš apleidau savo siuvinėjimus doh.gif namuose remontai prasidėjo
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 29, 12:54)
DMC, aš ją siuvinėjau smile.gif

ačiū dar kartą. Šiaip nesunki atrodo, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 07 29, 17:50)
ačiū dar kartą. Šiaip nesunki atrodo, ar ne?  g.gif

schema šiek tiek neaiški, kai kur susiliejusios spalvos, bet gal tu turi geresnęsmile.gif šiaip tai tikrai nesunku smile.gif
Atsakyti
Ka tik mačiau įrėminta rugsėjės angela ax.gif O jau groooožis thumbup.gif Bet tuoj sulauksim fotosesijos rezultatų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 29, 18:51)
schema šiek tiek neaiški, kai kur susiliejusios spalvos, bet gal tu turi geresnęsmile.gif šiaip tai tikrai nesunku smile.gif

na, turiu tik tą, kur įkėliau paklaust siūlų, bet kaip nors tikiuos įžiūrėt. 4u.gif
Atsakyti
drugeliai kolkas pastumti i sona, nes noriu apsivaikyt RR, siurpizus ir kitus pazadus, tada vel kibsim
ir pagaliau per vargus iremintas angelas, remu ieskojau pora menesiu, bet gavau tai ko norejau
naturoj daug graziau atrodo nei foto ,kokybe pagal reminima puse velnio, kaina, nuo minimumo dar liko bigsmile.gif
user posted image
dar vieta kur kabes nesukonkretinta , kolkas taip tik ant zemes padeta
ir remas is arciau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 29 liepos 2008 - 18:10
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 29, 17:40)
Tyrinėjau tyrinėjau, ir gal supratau, kaip jūs taip darot. Ar nėra taip, kad kas antrą dygsniuką taip lyg apsukat medžiagos siūliukus du kartus? Na, turiu galvoje, duriat iš viršaus į apačią, tada iš apačios į viršų, o tada dar kartą į tą pačią skylutę vėl iš viršaus į apačią?
Taip aš ir darau... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 07 29, 19:49)
Taip aš ir darau... drinks_cheers.gif

Mano smegenims turbūt nelemta suprast.... pradžia suprantu, bet toliau nieko doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 29, 16:48)
gali paieškoti ebėjuje, aš nesenia ten pirkau Dimensions rinkinuką visai nebrangiai smile.gif
O kaip ten reikia pirkti? Reikia bid'ą daryt, ane?
Atsakyti
QUOTE(NKriste @ 2008 07 29, 19:56)
Mano smegenims turbūt nelemta suprast.... pradžia suprantu, bet toliau nieko  doh.gif  doh.gif
Pabandžiau nupiešti...
user posted image
Atsakyti
O man gaunas istisa linija blogojoj pusej, kai daru backstitch blush2.gif , bet labai greitai siuvinejasi.

As dabar nieko nesiuvineju, nes laukiu uzsakymo, uzsisakiau siuliuku, nekantrauju pradeti siuvineti, taciau pazaduose turiu, nunerti dvi servetelias, todel kuri laika, turiu atideti siuvinejima swoon.gif

O dar, jei neklystu, Zhuvycia uzsimine apie nauja zaidima - klausimas?
Ka daryti jei as siuvineju ne spalvom, o kvadratukais doh.gif
Atsakyti