Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 29, 13:19)

Dabar sugalvojau naują žaidimą visoms - davai, kai pradedam siuvinėti naują darbelį, išsiuvinėjus viena ar dvi spalvas (priklauso nuo spalvos ploto, aišku) parodom visoms, ir bandom visos atspėti, kas čia bus?  mirksiukas.gif  Aš šiandien ar ryt pradėsiu naują darbelį, tai ir pasirodysiu  mirksiukas.gif

Na mano jau pusė išsiuvinėta, tai labai bus lengva atspėt... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 29, 14:00)
Na mano jau pusė išsiuvinėta, tai labai bus lengva atspėt...  ax.gif

O ką siuvinėji? Turbūt būsiu pražiopsavus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 29, 14:07)
O ką siuvinėji? Turbūt būsiu pražiopsavus  blush2.gif

Siuvinėju šį:

http://stitchfanclub...1fbdb3f1bd7.jpg

Tik dar kaip maniškis atrodo, nefotografavau... ax.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

nusprendžiau vėl imtis siuvinėti, persiunčiau programą kuri konvertuoja norimus vaizdus į schemas siuvinėjimui.

galite patarti kur vilniuje galima ratsi DMC siūlų, ir kiek kainuoja juos, nes vienoje interneto parduotuvėje yra DMC siūlų po 1,70 lt. tai nežinau ką dabar daryt ar užsakyt iš intern pard ar eiti ieškoti gal Vilniuje bus DMC siulų pigiau ,
man įdomu kokia kaina jų?
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 29, 10:37)
Dzeine, vadinasi gyslele turi ..tikrai puikiai gavosi, kaip is shcemos  4u.gif  mirksiukas.gif

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 29, 12:19)
Džeine, o tu man paaiškink, kaip tu siuvinėji backstičą? Niekaip nesuprantu, kaip pas tave gerojoje pusėje jis matosi kaip turi būti, o blogojoje - tik kas antrą dygsnį matosi. Pas mane tai blogojoje pusėje gaunasi tokia kaip virvutė, o kaip tu darai, nesuprantu  schmoll.gif

blush2.gif nežinau kaip reik taisiklingai siuvinėt, tai kaip mokėjau, taip dariau blush2.gif blush2.gif
ištikruju nemoku net paaiškint kaip ten siūnas blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
norejau paklausti Jusu ar yra kokia speciali darbeliu plovimo technika?
Jau baigineju viena, tai sakau labai baisu,kad po plovimo nieko baisaus neatsitiktu. g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olajju @ 2008 07 29, 13:23)
sveikos  smile.gif

nusprendžiau vėl imtis siuvinėti, persiunčiau programą kuri konvertuoja norimus vaizdus į schemas siuvinėjimui.
galite patarti kur vilniuje galima ratsi DMC siūlų, ir kiek kainuoja juos, nes vienoje interneto parduotuvėje yra DMC siūlų po 1,70 lt. tai nežinau ką dabar daryt ar užsakyt iš intern pard ar eiti ieškoti gal Vilniuje bus DMC siulų pigiau ,
man įdomu kokia kaina jų?

Pardėse tikrai brangiau-DMC Gerose akyse jau 1,90,o ir kitur nemanau,kad pigiau bus. Manau,kad ir Vilniuj panaši situacija mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 29, 16:28)
Pardėse tikrai brangiau-DMC Gerose akyse jau 1,90,o ir kitur nemanau,kad pigiau bus. Manau,kad ir Vilniuj panaši situacija  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
Aš Kaune, Senamiestyje DMC pirkau po 1,80 Lt., o GA, kaip ir minėjai - 1,90 Lt.
Atsakyti
Įsivaizduokit, kokia man netektis doh.gif Turėjau jau kuris laikas pasidėjusi dvi nuostabias schemas, kurias labai norėjau siuvinėti. Šiandien jau galvojau užsisakinėti kasiuluose siūliukus, gi žiūriu, kad ten paletė kažkokia visai nematyta, amerikietiška gal. Ten spalvyčių numeriaii - penkiaženkliai, kaip antai 13004, 13401, 12338 ir t.t. Kas čia galėtų būti, gal kuri esate susidūrusi?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 29, 16:45)
Įsivaizduokit, kokia man netektis  doh.gif  Turėjau jau kuris laikas pasidėjusi dvi nuostabias schemas, kurias labai norėjau siuvinėti. Šiandien jau galvojau užsisakinėti kasiuluose siūliukus, gi žiūriu, kad ten paletė kažkokia visai nematyta, amerikietiška gal. Ten spalvyčių numeriaii - penkiaženkliai, kaip antai 13004, 13401, 12338 ir t.t. Kas čia galėtų būti, gal kuri esate susidūrusi?

Čia greičiausia bus Dimensions smile.gif

Jei tikrai taip, patarčiau tada pirkti rinkinukus, nenusivilsi smile.gif
gali paieškoti ebėjuje, aš nesenia ten pirkau Dimensions rinkinuką visai nebrangiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 29 liepos 2008 - 15:49
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 29, 13:19)
Džeine, o tu man paaiškink, kaip tu siuvinėji backstičą? Niekaip nesuprantu, kaip pas tave gerojoje pusėje jis matosi kaip turi būti, o blogojoje - tik kas antrą dygsnį matosi. Pas mane tai blogojoje pusėje gaunasi tokia kaip virvutė, o kaip tu darai, nesuprantu  schmoll.gif
Pas mane ir taip gaunas, bet kaip tau paaiškinti kaip siuvinėju g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 29, 16:48)
Čia greičiausia bus Dimensions smile.gif
Jei tikrai taip, patarčiau tada pirkti rinkinukus, nenusivilsi smile.gif
gali paieškoti ebėjuje, aš nesenia ten pirkau Dimensions rinkinuką visai nebrangiai smile.gif

Bet kad galiu ir nerasti to, ko noriu cray.gif

QUOTE(ruci @ 2008 07 29, 17:01)
Pas mane ir taip gaunas, bet kaip tau paaiškinti kaip siuvinėju g.gif
user posted image

Tyrinėjau tyrinėjau, ir gal supratau, kaip jūs taip darot. Ar nėra taip, kad kas antrą dygsniuką taip lyg apsukat medžiagos siūliukus du kartus? Na, turiu galvoje, duriat iš viršaus į apačią, tada iš apačios į viršų, o tada dar kartą į tą pačią skylutę vėl iš viršaus į apačią?
Atsakyti