Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Kazkuri ieskojo kalediniu schemeliu, netrycia radau:

http://www.freepatte...html?cat_id=355

Sekmes siuvinejant
Atsakyti
Labas rytas,
norėčiau neprotingai paklaust... blush2.gif
gal kas įsivaizduoja, kokios firmos siūlų raktas čia yra? Žinau, kad gal ir neįmanomas klausimas, bet gal kas pagelbėtų...

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 07 29, 08:20)
Labas rytas,
norėčiau neprotingai paklaust...  blush2.gif
gal kas įsivaizduoja, kokios firmos siūlų raktas čia yra? Žinau, kad gal ir neįmanomas klausimas, bet gal kas pagelbėtų...

My Webpage

Labukas, jei neklystu, tai čia DMC siūlai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

My Webpage

cia neprotingu klausimu nebuna mirksiukas.gif
man rodos DMC siuliuku numeriai
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 29, 09:26)
Labukas, jei neklystu, tai čia DMC siūlai...  mirksiukas.gif

aciuks.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 29, 09:26)
cia neprotingu klausimu nebuna mirksiukas.gif
man rodos DMC siuliuku numeriai

Na, bet baisu buvo klausti.... blush2.gif ačiū jums abiems labai labai:aciuks:
Atsakyti
Džeine, labai dailūs tavo darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
AČIŪ mergaitės už pagyras 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Dzeine, prisidedu prie merginu nuomones, kad darbelis tikrai nuotaikingas thumbup.gif thumbup.gif atrodo taip ir turi buti ...o pas tave ir fantazijos gi ... thumbup.gif zolyte braizeis is pradziu, ar taip is karto besiuvinedama ziurejai kas gaunas? g.gif

Zhuvycia, mesk raides mirksiukas.gif

Rugseje, kodel avatara pasikeitei?.. net nepazinau is pradziu doh.gif beje, kaip tavo avatarinis paveikslas juda?..ar labai sudetingai siuvinejas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 29, 09:33)
Dzeine, prisidedu prie merginu nuomones, kad darbelis tikrai nuotaikingas  thumbup.gif  thumbup.gif atrodo taip ir turi buti  ...o pas tave ir fantazijos gi ...  thumbup.gif zolyte braizeis is pradziu, ar taip is karto besiuvinedama ziurejai kas gaunas?  g.gif

ačiū 4u.gif
iš galvos žolyte dariau, bangavau ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Dzeine, vadinasi gyslele turi ..tikrai puikiai gavosi, kaip is shcemos 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

My Webpage

DMC, aš ją siuvinėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 29, 10:33)
Zhuvycia, mesk raides  mirksiukas.gif

Nu, išsiuvinėjau... yess.gif Ale dvi savaites kankinausi su tokia smulkme. Kol dabar pritaikysiu jas jų pasirties vietoje doh.gif Durniausia, akd negaliu įkelti nuotraukos, mano fotobuketas kažko sudurniavo, neleidžia įsikelti nuotraukų. Gal vėliau pabandysiu dar.

Džeine, o tu man paaiškink, kaip tu siuvinėji backstičą? Niekaip nesuprantu, kaip pas tave gerojoje pusėje jis matosi kaip turi būti, o blogojoje - tik kas antrą dygsnį matosi. Pas mane tai blogojoje pusėje gaunasi tokia kaip virvutė, o kaip tu darai, nesuprantu schmoll.gif

Dabar sugalvojau naują žaidimą visoms - davai, kai pradedam siuvinėti naują darbelį, išsiuvinėjus viena ar dvi spalvas (priklauso nuo spalvos ploto, aišku) parodom visoms, ir bandom visos atspėti, kas čia bus? mirksiukas.gif Aš šiandien ar ryt pradėsiu naują darbelį, tai ir pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti