Kazkuri ieskojo kalediniu schemeliu, netrycia radau:
http://www.freepatte...html?cat_id=355
Sekmes siuvinejant
Labas rytas,
norėčiau neprotingai paklaust...
gal kas įsivaizduoja, kokios firmos siūlų raktas čia yra? Žinau, kad gal ir neįmanomas klausimas, bet gal kas pagelbėtų...
My Webpage
gal kas įsivaizduoja, kokios firmos siūlų raktas čia yra? Žinau, kad gal ir neįmanomas klausimas, bet gal kas pagelbėtų...
My Webpage
QUOTE(dangiuk @ 2008 07 29, 08:20)
Labas rytas,
My Webpage
My Webpage
Labukas, jei neklystu, tai čia DMC siūlai...
Labas rytas,
My Webpage
My Webpage
cia neprotingu klausimu nebuna
man rodos DMC siuliuku numeriai
QUOTE(cacukas @ 2008 07 29, 09:26)
Labukas, jei neklystu, tai čia DMC siūlai...
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 29, 09:26)
Na, bet baisu buvo klausti.... ačiū jums abiems labai labai:aciuks:
Džeine, labai dailūs tavo darbeliai
AČIŪ mergaitės už pagyras
Dzeine, prisidedu prie merginu nuomones, kad darbelis tikrai nuotaikingas atrodo taip ir turi buti ...o pas tave ir fantazijos gi ... zolyte braizeis is pradziu, ar taip is karto besiuvinedama ziurejai kas gaunas?
Zhuvycia, mesk raides
Rugseje, kodel avatara pasikeitei?.. net nepazinau is pradziu beje, kaip tavo avatarinis paveikslas juda?..ar labai sudetingai siuvinejas?
Zhuvycia, mesk raides
Rugseje, kodel avatara pasikeitei?.. net nepazinau is pradziu beje, kaip tavo avatarinis paveikslas juda?..ar labai sudetingai siuvinejas?
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 29, 09:33)
Dzeine, prisidedu prie merginu nuomones, kad darbelis tikrai nuotaikingas atrodo taip ir turi buti ...o pas tave ir fantazijos gi ... zolyte braizeis is pradziu, ar taip is karto besiuvinedama ziurejai kas gaunas?
ačiū
iš galvos žolyte dariau, bangavau ir tiek
Dzeine, vadinasi gyslele turi ..tikrai puikiai gavosi, kaip is shcemos
Labas rytas,
My Webpage
My Webpage
DMC, aš ją siuvinėjau
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 29, 10:33)
Zhuvycia, mesk raides
Nu, išsiuvinėjau... Ale dvi savaites kankinausi su tokia smulkme. Kol dabar pritaikysiu jas jų pasirties vietoje Durniausia, akd negaliu įkelti nuotraukos, mano fotobuketas kažko sudurniavo, neleidžia įsikelti nuotraukų. Gal vėliau pabandysiu dar.
Džeine, o tu man paaiškink, kaip tu siuvinėji backstičą? Niekaip nesuprantu, kaip pas tave gerojoje pusėje jis matosi kaip turi būti, o blogojoje - tik kas antrą dygsnį matosi. Pas mane tai blogojoje pusėje gaunasi tokia kaip virvutė, o kaip tu darai, nesuprantu
Dabar sugalvojau naują žaidimą visoms - davai, kai pradedam siuvinėti naują darbelį, išsiuvinėjus viena ar dvi spalvas (priklauso nuo spalvos ploto, aišku) parodom visoms, ir bandom visos atspėti, kas čia bus? Aš šiandien ar ryt pradėsiu naują darbelį, tai ir pasirodysiu