Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

nors siuvineta jau senokai, bet tik dabar pasiuvau biscorniuka
user posted image user posted image
Atsakyti
rugsėjė gražu, o kokiais siūlais siuvinėjai?
Atsakyti
704 zalias ir 4170 pereinanciu spalvu, dmc
Atsakyti
Numeriukų nereikėjo, man pasirodėk, kad visai ne medvilniniais siuvinėjai biggrin.gif
Atsakyti
man irgi taip pasirode, oamaniau silkiniai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 28, 09:31)
Labas rytas, darbstuoles  4u.gif

Juratere, sveikinu uzbaigus smuika  4u.gif dailus darbas  thumbup.gif

Zhuvycia, kaip tavo raideles juda?... g.gif

Raidytės jau visai į pabaigą, gal net rytoj pasirodysiu mirksiukas.gif Jau pačiai knieti baigti greičiau, kad galėčiau imtis ko kito.
Atsakyti
išsiuvinėjau ir aš savo darbeli smile.gif
personažai rinkti pavieniai ir sudėti taip kaip noriu ax.gif žolytė jau visiškai mano fantazija siuvinėta
27x50cm.

user posted image

o čia kita pusė ax.gif
user posted image
Papildyta:
ir dar ax.gif pagaliau irėmintas laikrodis draugei padovanojau siuvini, tai ji pati isirėmino blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 28, 20:29)
išsiuvinėjau ir aš savo darbeli  smile.gif
thumbup.gif yahoo.gif
Atsakyti
personažai rinkti pavieniai ir sudėti taip kaip noriu  ax.gif žolytė jau visiškai mano fantazija siuvinėta
27x50cm.

thumbup.gif labai smagus kurybinis paveikslelis thumbup.gif o kt. puse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 07 27, 22:02)
Ačiū už nuomonę aciuks.gif Aš norėjau paprašyti tų, kurios rėmina pačios pademonstruoti savo rėminimo procesą... Jei nesunku... Arba bent jau parašyti kaip Jūs tai darote. aciuks.gif

Dėl to paskutiniu ir nerėminu pati, nes labai daug vargo, antra neturim mes namie visokių priedų ir įrankių šitam darbui (na nebent pas ką nors vyras auksarankis meistras smile.gif ), o dar vienas dalykas, kad nėra namie ir tokios spalvų paletės pasporto, bei rėmelių, kad pridėt, paderint ir pažiūrėt kas geriau bigsmile.gif
Atsakyti
Džeine, labai fainiai ir puikiai viską sudėliojai, gavosi nuostabiai, atrodo, kad toks čia paveikslas ir buvo, ir žolytė labai graži thumbup.gif
Atsakyti
personažai rinkti pavieniai ir sudėti taip kaip noriu  ax.gif žolytė jau visiškai mano fantazija siuvinėta
27x50cm.

Labai smagus ir mielas gavosi 4u.gif
Atsakyti