nors siuvineta jau senokai, bet tik dabar pasiuvau biscorniuka
rugsėjė gražu, o kokiais siūlais siuvinėjai?
704 zalias ir 4170 pereinanciu spalvu, dmc
Numeriukų nereikėjo, man pasirodėk, kad visai ne medvilniniais siuvinėjai
man irgi taip pasirode, oamaniau silkiniai
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 28, 09:31)
Labas rytas, darbstuoles
Juratere, sveikinu uzbaigus smuika dailus darbas
Zhuvycia, kaip tavo raideles juda?...
Juratere, sveikinu uzbaigus smuika dailus darbas
Zhuvycia, kaip tavo raideles juda?...
Raidytės jau visai į pabaigą, gal net rytoj pasirodysiu Jau pačiai knieti baigti greičiau, kad galėčiau imtis ko kito.
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 28, 20:29)
išsiuvinėjau ir aš savo darbeli
personažai rinkti pavieniai ir sudėti taip kaip noriu žolytė jau visiškai mano fantazija siuvinėta
27x50cm.
personažai rinkti pavieniai ir sudėti taip kaip noriu žolytė jau visiškai mano fantazija siuvinėta
27x50cm.
labai smagus kurybinis paveikslelis o kt. puse
QUOTE(ruci @ 2008 07 27, 22:02)
Ačiū už nuomonę Aš norėjau paprašyti tų, kurios rėmina pačios pademonstruoti savo rėminimo procesą... Jei nesunku... Arba bent jau parašyti kaip Jūs tai darote.
Dėl to paskutiniu ir nerėminu pati, nes labai daug vargo, antra neturim mes namie visokių priedų ir įrankių šitam darbui (na nebent pas ką nors vyras auksarankis meistras ), o dar vienas dalykas, kad nėra namie ir tokios spalvų paletės pasporto, bei rėmelių, kad pridėt, paderint ir pažiūrėt kas geriau
Džeine, labai fainiai ir puikiai viską sudėliojai, gavosi nuostabiai, atrodo, kad toks čia paveikslas ir buvo, ir žolytė labai graži
27x50cm.
27x50cm.
Labai smagus ir mielas gavosi