Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

4u.gif Labas vakaras,atsiprasau,kad ilindau i jusu skyreli,taciau darbai NUOSTABUS 4u.gif 4u.gif .Esat saunuoles thumbup.gif thumbup.gif .Tai va, ne as ax.gif ,turiu dideli prasyma,net nezinau ar cia jusu galiu paprasyti, reiketu kad ant pagalveles uzvalkaliuko issiuvineta butu "kriksto teveliams".Ar galetu kas pagelbeti?Pati nemoku, tai bandau ieskoti pagalbos blush2.gif .
Jei kas galetu padekit,sumokeciau,ir reiktu iki 1 rugpj. Kaunas.Is anksto aciu uz geranoriskuma.
Beje rasykit i AZ nes tik velai galiu prieit prie kompiuterio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 27, 15:44)
oj, kaip vargstu su savuoju darbeliu  doh.gif  pirmakart siuvineju ant juodos kanvos, tai ilgai neiseina pasiuvinet, akys pavargsta, o darbelis tai nemazas turi gautis  blink.gif  visos akys isvarves  lotuliukas.gif

ax.gif o aš trys darbus jau dariau ant juodos, ir viusai nieko. Gal daug priklauso nuo apšvietimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 07 26, 10:31)
user posted image
Dar mano vienas darbas. Tik gal nuotrauka nelabai kokybiska gavosi. Beliko tik ireminti rolleyes.gif

Labai gražu... wub.gif Galbūt ir aš ateityje imsiuosi šio darbelio... blush2.gif Va, dabar nagai niežti kuo greičiau nuvažiuot į Vilnių, nes jau mano monaliza turi būti įrėminta, bet dar nežinau kada važiuosiu.

Jau pradėjau dairytis metriko savo būsimam leliukui wub.gif , tik visur darbeliai maži, savam leliukui norisi kažko didesnio, bet didesniu metrikų niekur neužtinku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 28, 09:05)
Jau pradėjau dairytis metriko savo būsimam leliukui wub.gif , tik visur darbeliai maži, savam leliukui norisi kažko didesnio, bet didesniu metrikų niekur neužtinku...  verysad.gif
Tai tu pasirink kokį širdžiai mielą paveiksliuką ir po juo išsiuvinėk duomenis... wub.gif
Man tai va toks visai nieko g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2008 07 28, 09:14)
Tai tu pasirink kokį širdžiai mielą paveiksliuką ir po juo išsiuvinėk duomenis... wub.gif
Man tai va toks visai nieko g.gif
user posted image

Nesimato paveiksliuko... verysad.gif Norisi kažko susijusio su leliuku, labai vaikiško irgi nesinori. Namuose turiu žurnale, labai gražų vaikiuką, gulintį lovoje, tik prie schemos nėra spalvų rakto, visas spalvas tektų pačiai rankiotis, kažkaip bijau rizikuot, o jei paskui viskas nederės... doh.gif blink.gif
Atsakyti
Labas rytas, darbstuoles 4u.gif

Juratere, sveikinu uzbaigus smuika 4u.gif dailus darbas thumbup.gif

Zhuvycia, kaip tavo raideles juda?... g.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 28, 09:31)
Labas rytas, darbstuoles  4u.gif

Juratere, sveikinu uzbaigus smuika  4u.gif dailus darbas  thumbup.gif

Aciu, TIESIOG3! mirksiukas.gif
CUCUK,-aciu uz siltus zodzius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 28 liepos 2008 - 09:17
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 27, 11:52)
Daugybė visokiausių schemų čia

Ar is cia imanoma parsisiust aiskia schema? g.gif nemoku...
Atsakyti
Sveikos darbštuolės 4u.gif

gal turit kokių motyvų suknelės apačiai pasiuvinėti? blush2.gif ten eina juostelė apie 10 cm pločio, pasiuvinėta įgautų gyvumo rolleyes.gif bet noriu vientiso ar zigzzago, ar vingių... čia jūsų tokie visi darbeliai nuostabūs, o man reikia paprastučio blush2.gif

Gal kuri mestels kokią įdėją? blush2.gif
Atsakyti
Gal čia kažką rasi tinkamo
http://stitchfanclub.../ukraine.html-1
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 28, 09:20)
Nesimato paveiksliuko...  verysad.gif Norisi kažko susijusio su leliuku, labai vaikiško irgi nesinori.
Gal dabar matysis...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 28, 11:33)
Ar is cia imanoma parsisiust aiskia schema? g.gif nemoku...
O kuri schema tau neaiški? Šiaip tai arba Save as... arba naudojant Picasa programą siųstis galima...
Atsakyti