Labas vakaras,atsiprasau,kad ilindau i jusu skyreli,taciau darbai NUOSTABUS .Esat saunuoles .Tai va, ne as ,turiu dideli prasyma,net nezinau ar cia jusu galiu paprasyti, reiketu kad ant pagalveles uzvalkaliuko issiuvineta butu "kriksto teveliams".Ar galetu kas pagelbeti?Pati nemoku, tai bandau ieskoti pagalbos .
Jei kas galetu padekit,sumokeciau,ir reiktu iki 1 rugpj. Kaunas.Is anksto aciu uz geranoriskuma.
Beje rasykit i AZ nes tik velai galiu prieit prie kompiuterio.
QUOTE(astulia @ 2008 07 27, 15:44)
oj, kaip vargstu su savuoju darbeliu pirmakart siuvineju ant juodos kanvos, tai ilgai neiseina pasiuvinet, akys pavargsta, o darbelis tai nemazas turi gautis visos akys isvarves
o aš trys darbus jau dariau ant juodos, ir viusai nieko. Gal daug priklauso nuo apšvietimo
QUOTE(juratere @ 2008 07 26, 10:31)
Dar mano vienas darbas. Tik gal nuotrauka nelabai kokybiska gavosi. Beliko tik ireminti
Labai gražu... Galbūt ir aš ateityje imsiuosi šio darbelio... Va, dabar nagai niežti kuo greičiau nuvažiuot į Vilnių, nes jau mano monaliza turi būti įrėminta, bet dar nežinau kada važiuosiu.
Jau pradėjau dairytis metriko savo būsimam leliukui , tik visur darbeliai maži, savam leliukui norisi kažko didesnio, bet didesniu metrikų niekur neužtinku...
QUOTE(cacukas @ 2008 07 28, 09:05)
Jau pradėjau dairytis metriko savo būsimam leliukui , tik visur darbeliai maži, savam leliukui norisi kažko didesnio, bet didesniu metrikų niekur neužtinku...
Tai tu pasirink kokį širdžiai mielą paveiksliuką ir po juo išsiuvinėk duomenis... Man tai va toks visai nieko
QUOTE(ruci @ 2008 07 28, 09:14)
Tai tu pasirink kokį širdžiai mielą paveiksliuką ir po juo išsiuvinėk duomenis...
Man tai va toks visai nieko
Man tai va toks visai nieko
Nesimato paveiksliuko... Norisi kažko susijusio su leliuku, labai vaikiško irgi nesinori. Namuose turiu žurnale, labai gražų vaikiuką, gulintį lovoje, tik prie schemos nėra spalvų rakto, visas spalvas tektų pačiai rankiotis, kažkaip bijau rizikuot, o jei paskui viskas nederės...
Labas rytas, darbstuoles
Juratere, sveikinu uzbaigus smuika dailus darbas
Zhuvycia, kaip tavo raideles juda?...
Zhuvycia, kaip tavo raideles juda?...
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 28, 09:31)
Labas rytas, darbstuoles
Aciu, TIESIOG3!
CUCUK,-aciu uz siltus zodzius
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 27, 11:52)
Ar is cia imanoma parsisiust aiskia schema? nemoku...
Sveikos darbštuolės
gal turit kokių motyvų suknelės apačiai pasiuvinėti? ten eina juostelė apie 10 cm pločio, pasiuvinėta įgautų gyvumo bet noriu vientiso ar zigzzago, ar vingių... čia jūsų tokie visi darbeliai nuostabūs, o man reikia paprastučio
Gal kuri mestels kokią įdėją?
gal turit kokių motyvų suknelės apačiai pasiuvinėti? ten eina juostelė apie 10 cm pločio, pasiuvinėta įgautų gyvumo bet noriu vientiso ar zigzzago, ar vingių... čia jūsų tokie visi darbeliai nuostabūs, o man reikia paprastučio
Gal kuri mestels kokią įdėją?
Gal čia kažką rasi tinkamo
http://stitchfanclub.../ukraine.html-1
http://stitchfanclub.../ukraine.html-1
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 28, 11:33)
Ar is cia imanoma parsisiust aiskia schema? nemoku...
O kuri schema tau neaiški? Šiaip tai arba Save as... arba naudojant Picasa programą siųstis galima...