Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(astulia @ 2008 07 15, 17:12)
siaip merginos kalbejo, kad uzsisake atvirukus su iskirpta vieta siuvineliui, gali cia pasiziuret http://www.kasiulai....ex.php?cPath=89

O kam tokius dalykus pirkti, juk kuo puikiausiai galite ir pacios pasidaryti ir pigiau bus tongue.gif as tai pati darau smile.gif
Papildyta:
[quote=Zhuvycia,2008 07 15, 20:23]
Gal gali pasidalinti savo nuorodom kur butu galima nusipirkti graziu chemu, man nelabai sekasi paciai ieskoti uzsenietiskose tinklapiuose smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 07 15, 18:34)
O kam tokius dalykus pirkti, juk kuo puikiausiai galite ir pacios pasidaryti ir pigiau bus tongue.gif  as tai pati darau smile.gif

reikia moket tuos vidurius lygiai ispjaustyti tongue.gif bet siemet galvoju tokius issiuvinetus kaledoms irgi pasidaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 15, 18:23)
Šiaip tai nelabai matau skirtumą, kur pasidalina draugiškos siuvinėtojos, o kur kitos draugiškos sudeda ką turi į internetą  lotuliukas.gif
O aš irgi pritariu, kad reikia kiek galima viską pirkti, o ypač man patinka pirkti rinkinukus "viskas įskaičiuota". Tikrai, ir kokybė kita, ir sąžinė negraužia. Nors lobynus susikrovusi schemų turiu, bet siuvinėju tai dažniausia tai, ką nusiperku.

O manęs negraužia ir kai siuvinėju internetinėmis schemomis.
Aš susimoku kasmėnesį už interneta,tai manau,kad galiu sau leisti atsispausdinti schemų siuvinėjimui. Ir tikrai nesijaučiu vagianti ax.gif Man daugiau pinigėlių vaikams ir sau ,savaime aišku, ledams atlieka blush2.gif
Atsakyti
http://photofile.ru/...elfimk/2559161/
čia daug kalėdinių schemučių, kažkuriai reikėjo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 15, 20:36)
Aš susimoku kasmėnesį už interneta,tai manau,kad galiu sau leisti atsispausdinti schemų siuvinėjimui.

geležinė logika hihihi.gif
ne tai, kad aš nesiuvinėju iš schemų internete, bet mane sąžinė graužia hihihi.gif bet kaip mano draugė sako: "geriau sąžinė graužia, nei batai spaudžia" hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2008 07 15, 21:41)
http://photofile.ru/...elfimk/2559161/
čia daug kalėdinių schemučių, kažkuriai reikėjo  ax.gif

man reikejo bigsmile.gif labai DIDELIS ACIU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 15, 19:35)
reikia moket tuos vidurius lygiai ispjaustyti  tongue.gif  bet siemet galvoju tokius issiuvinetus kaledoms irgi pasidaryti  ax.gif

labai dailiai issipjauna su peiliuku (na tie kur nusilauzia galiukai kai jau nebeastru blush2.gif ) As taip vestuviniams kvietimams sirdeles pjausciau thumbup.gif gerai gavosi
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 07 15, 21:50)
geležinė logika hihihi.gif
ne tai, kad aš nesiuvinėju iš schemų internete, bet mane sąžinė graužia hihihi.gif bet kaip mano draugė sako: "geriau sąžinė graužia, nei batai spaudžia" hihihi.gif

Man tai pačiai maloniau siuvinėti iš žurnalų, rinkinių dar nepirkau, neišdrįsau. blush2.gif Žurnaluose kokybė gera, spalvotos schemos dažniausiai, todėl prenumeruoju siuvinėjimo žurnalus ir bendroje sumoje nesigauna labai jau brangiai. rolleyes.gif
Atsakyti
zinot, as visai nieko pries buciau susimoketi uz schema tai mergaitei, kuri pirkosi, siuntesi ir turi labai geros kokybes schema (tai gali buti ir nukopijuota, ir el.variantas, bet tikrai kokybiskai). ypac tai aktualu su didesnio formato, smulkesnio, ar spalvingesnio paveiksliukais.
galima ir tokia temele uzvesti, kas kokias schemutes turi (pirktines) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 07 16, 10:01)
zinot, as visai nieko pries buciau susimoketi uz schema tai mergaitei, kuri pirkosi, siuntesi ir turi labai geros kokybes schema (tai gali buti ir nukopijuota, ir el.variantas, bet tikrai kokybiskai). ypac tai aktualu su didesnio formato, smulkesnio, ar spalvingesnio paveiksliukais.
galima ir  tokia temele uzvesti, kas kokias schemutes turi (pirktines) smile.gif

o tai kodėl ne iš parduotuvės pirkti ir susimokėti, tam, kad ją kūrė ir t.t.?

hmmm, nematau ryšio tarp mokesčio už internetą ir autorių teisių smile.gif

Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 16, 07:47)
Man tai pačiai maloniau siuvinėti iš žurnalų, rinkinių dar nepirkau, neišdrįsau.  blush2.gif Žurnaluose kokybė gera, spalvotos schemos dažniausiai, todėl prenumeruoju siuvinėjimo žurnalus ir bendroje sumoje nesigauna labai jau brangiai.  rolleyes.gif

Kokius zurnalus prenumeruoji? As 'VISYTYJE KARTINY',-bet maciau,jog dar viena rusiska galima prenumeruoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 16, 10:16)
o tai kodėl ne iš parduotuvės pirkti ir susimokėti, tam, kad ją kūrė ir t.t.?

hmmm, nematau ryšio tarp mokesčio už internetą ir autorių teisių smile.gif

drinks_cheers.gif Juk iš esmės, tai kai mes paimame, kai mum kas padovanoja ar kaip ten bebūtų kažkieno kito sukurtą schemą, tai pavagiame pinigus iš autoriaus, netiesiogiai taip. Žinoma, čia jau taip yra paplitę, kad ir atkasti nebeįmanoma būtų, kas pirmas ką čia pavogė. Va, ta mergina, kur kažkokiam rusiškam saite pati kepa schemas ir jas dalina - kas kita, jos reikalas. Bet tos schemos, kurias autoriai sukuria ir pardavinėja, tai jau kas kita. Ir jeigu aš moku už internetą daugiau, o mano kaimynė - mažiau, tai nereiškia, kad ji gali parsisiųsti mažiau vogtų schemų.
Na, bet čia neesmė.
Norėjau paklausti, ar kuri nor bandėte siuvinėti ant lino po vieną siūlelį? Aš pabandžiau ir šakės, kaip sunku, bet ir vaizdo - jokio. Tai perėjau prie dviejų. Bet didelį paveikslą siuvinėti ant lino tai irgi sunku, skaičiuoti baisiai sunku, kai reikia atskaičiuoti nutolusius kelis kryžiukus, labai pinasi akys.
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2008 07 16, 10:41)
Kokius zurnalus prenumeruoji? As 'VISYTYJE KARTINY',-bet maciau,jog dar viena rusiska galima prenumeruoti g.gif

Bet žurnaluose nėra tokių gražių schemų kaip internete schmoll.gif
Atsakyti