Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Agoria, i sveikata ir sekmes siuvinejant  tiesa,esi kauniete, gal zinai, ar Megoje nera kokios parduotuves kur butu galima ta markeri rasti? 

Kaune isnykstancio markerio yra pirkti Casa lana pardej prie Hyper maximos. Gal jis kam ir nelabai patiks,nes isnyksta per pora dienu, bet man visai gerai.

Atsakyti
drauge Lija, siųsk į judita.foto@gmail.com aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 25 liepos 2008 - 09:32
QUOTE(Little angel @ 2008 07 24, 16:54)

Pati nusprendžiau DMC siūlų paletę visą susipirkt, tai prireikė dėžutės siūlams, (anksčiau akropolio maximoj būdavo), tai matyt siuvinėtojos visas išpirko, nes niekur nė su žiburiu nerasi. [b]Pati turiu dvi dideles ir vieną mažą, bet dar vienos didelės prireiks, o niekur nėra pirkt doh.gif  tai jei kur pamatysit duokit žinot.

Aha su tom dezem sunku.as irg viena uztikau maximoj ir jau ilgai nebera daugiau... schmoll.gif
Atsakyti
[quote=tiesiog3,2008 07 25, 09:40]
Agoria, i sveikata ir sekmes siuvinejant 4u.gif tiesa,esi kauniete, gal zinai, ar Megoje nera kokios parduotuves kur butu galima ta markeri rasti? g.gif
Zinok nemanau kad megoje rastum , kiek joje buvau niekada nieko panasaus nemaciau susijusio su tokiomis prekemis-rankdarbiais. schmoll.gif as vis y miesta neistrukstu, suneliui dantukai dygsta tai niekaip neina toks piktas, nei pati nusipirkau ta markeri nei tau parupinau. bet manau gal per artimiausias pora sav tureciau lekt y miesta rolleyes.gif tai pirmoj eilej varysiu tu markeriu ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
Tai sakau man tos dėžutės, kur maximose žvejų skyriuj būna pačios geriausios.
Mažos dėžutės turi 18 skyriukų, į kuriuos telpa 108 spalvos, tai ją naudoju laikyti siuvinėjamo darbo siūlams,
o tos didelės turi 28 skyriukus į kuriuos telpa 168 spalvos siūliukų.
Todėl ir sakau , kad paletei reikia trijų didelių dėžučių, iš kurių dvi jau turiu.

Na nieko ieškosiu ir vis tiek kurios Vilniaus maximoj atrasiu manau. Vistiek žvejam jų nereikia, o tik mum biggrin.gif
Atsakyti
Mano skubiai siuvinėta sider men'as. Pirmą kart siuvinėjau ant juodos kanvos, įspudžio didelio nepaliko blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 25, 11:24)
Mano skubiai siuvinėta sider men'as. Pirmą kart siuvinėjau ant juodos kanvos, įspudžio didelio nepaliko blush2.gif

moew thumbup.gif
Atsakyti
Irmuska, dekui uz atsakyma, bet kad as ne kauniete ...siandien vaziuosiu pro sali, tai tik i Mega pakeliui galeciau uzsokt ...i miesta nespesiu sukt g.gif

Agoria, butu tikrai puiku ...jei jau griebsi, griebk ir man blush2.gif

Pauksciukas, o man tas tavo darbelis atrodo thumbup.gif thumbup.gif kas nepaliko tau ispudzio, siuvinejimas ant juodos kanvos ar rezultatas? g.gif o jau tvarkingumas, kryzeliai kaip nupaisyti thumbup.gif
Atsakyti
[quote=tiesiog3,2008 07 25, 12:37]
Agoria, butu tikrai puiku ...jei jau griebsi, griebk ir man blush2.gif

OKI sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 25, 10:24)

thumbup.gif nu va kokia greita drinks_cheers.gif

little angel būtent tau mirksiukas.gif yra ir su pačiūžom ir su pūkeliais mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...gda0577/ZajCzki
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 25, 11:53)
thumbup.gif nu va kokia greita drinks_cheers.gif

little angel būtent tau mirksiukas.gif yra ir su pačiūžom ir su pūkeliais mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...gda0577/ZajCzki

oi dėkui labai, namo tik grįžus iš karto užsiseivinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Kaip geriau? Taip?
user posted image
ar taip? blush2.gif
user posted image
Atsakyti