man tai su backstichu raidės dar gyvesnės ir spalvos intensyvesnės gyvybingesnės
O pati pagaliau prisiruošiau įrėmint savo driežą. Rėmus su MB išrinkom Akropolio fotoateljė, tai dabar šis puošia mano darbo stalą. Fotografavau kampu, nes fotoaparatas atsispindėdavo stikle net ir be blitso, tai tik taip nusifotografavo daug maž normaliai. Man patinka. Rėmint nenešiau dėl darbo dydžio, o ir dėl to kad man ir taip patinka. Dabar nuolat kai tingiu dirbt į jį spoksau Bendradarbis vis verbuoja , kad į darbą siuvinį atsineščiau, labai jau maga jam pamatyt
Tuos zuikučius kur įdėjai turiu namie kokybiškus visus. Šnd po darbo vakare peržvelgsiu savo kompaktus ir persiųsiu tau. Dėl tų kitų nieko nežinau, nes man reikia paveikslą matyt (oas man vaizdinė atmintis, pagal pavadinimus nieko negaliu pasakyt)
Na va darbe radau baltą kartoną, tai namo parsivešiu ir padarysiu driežui pasportą, bus tikrai dailiau. Nes tos enweave 22 labai jau didelės skylės ir akis bado
Per savaitgalį planuoju ir angelus pabaigt (bus mano siūlų dėžutės viršelis) tai jau irgi parodysiu. Bet galiu pasakyt, kad labai nusivyliau tą schema iš žurnalo dėl begalės klaidų schemoje ir spalvų neatitikimo nuo galutinio vaizdo. Tad kai siuvinėju turiu nuolat žiūrėt ir tikrint schemos klaidas. Tai ir darbas gerokai prailgėjo