Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 24, 16:52)
Agoria, uz baliuoneli aciu lotuliukas.gif  o issiust labai intensyviai bandau, tik vis dar kazko nesiuncia ..jei nepavyks is kitos dezutes pameginsiu  smile.gif
Papildyta:
agoria, issiunciau  mirksiukas.gif

asiu saulyte, gavau yra labai graziu, net ta pirma sokeja ispudinga thumbup.gif
Papildyta:
[quote=Zhuvycia,2008 07 24, 20:37]
Nu va, išsiuvinėjau aš pirmos raidės backstičą, ir vis žiūriu, ar čia geriau, ar ne. Aišku, nieko nebeardysiu, bet tiek vargo, ar gražiau?

Na sunku pasakyti kai is taip arti fotke, bet tenai kur buvo visas vardelis, bent jau man buvo graziau, tvarkingiau, o sitas gal sventiskiau bet nelabai kazkaip ziurisi, gal del to kad foto is labai arti g.gif baliuoniukai ir tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
man tai su backstichu raidės dar gyvesnės ir spalvos intensyvesnės gyvybingesnės mirksiukas.gif

O pati pagaliau prisiruošiau įrėmint savo driežą. Rėmus su MB išrinkom Akropolio fotoateljė, tai dabar šis puošia mano darbo stalą. Fotografavau kampu, nes fotoaparatas atsispindėdavo stikle net ir be blitso, tai tik taip nusifotografavo daug maž normaliai. Man patinka. Rėmint nenešiau dėl darbo dydžio, o ir dėl to kad man ir taip patinka. Dabar nuolat kai tingiu dirbt į jį spoksau biggrin.gif wub.gif Bendradarbis vis verbuoja , kad į darbą siuvinį atsineščiau, labai jau maga jam pamatyt doh.gif
user posted image

P.S. audinys 22 enweave, dizainas iš žurnalo, siuvinėjau dviem siūliukais. Darbas nedidukas gavos siuvinėjant per vieną siūlą, bendram supratimui, tai rėmelis 10x15cm.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 24, 16:40)

aciu pauksciuk, as sita nuoroda zinau, bet ten kazkokios schemos keistos, nelangiukais neisivaizduoju kaip ten reiketu issiuvineti unsure.gif g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Dabar pati angeliukus baiginėju, dar paukštis rėminimo laukia, bet nerodysiu, kol neapipavidalinsiu, tongue.gif

Pati nusprendžiau DMC siūlų paletę visą susipirkt, tai prireikė dėžutės siūlams, (anksčiau akropolio maximoj būdavo), tai matyt siuvinėtojos visas išpirko, nes niekur nė su žiburiu nerasi. Pati turiu dvi dideles ir vieną mažą, bet dar vienos didelės prireiks, o niekur nėra pirkt doh.gif tai jei kur pamatysit duokit žinot.
Va tep vat ji atrodo
user posted image help.gif help.gif lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 24 liepos 2008 - 19:26

Niu va- neperdaugiausiai ir liko- pora geru kartu prisesti(nuo ryto iki vakaro lotuliukas.gif )
[/quote]
Na ir darbštuolė. Dabar tikra smuikininkė būsi bigsmile.gif
Atsakyti
kokie gražūs darbeliai thumbup.gif
driežiukas mane užkerėjo wub.gif wub.gif
Atsakyti

Tapyti paveikslai irgi blunka, dulkeja ir tepasi su laiku, bet pabandykit ikisti po stiklu - visas vaizdas dingsta. Nebelieka nieko. Taip pat ir su siuviniais. Poveiki turi ne tik pats paveikslas (piesinus), bet ir jo atlikimas, siulu iskilimai ir pan., ir t.t.
[/quote]
Svarbu kaip įrėminta ir kaip paveikslas kabo. Akvarelės, guašo daarbai, peišimo ar kreidelėmis bet kokiu atveju rėminami su stiklu, o aliejumi tapyti be stiklo paprastai. Bet pvz. ką turiu įsirėminus iš siuviniu su stiklu, kokybė tikrai nenukentėjo, nes deda net ne stiklą, o kažkokį neatspindintį plastiką
Atsakyti
driežiuko schema čia mirksiukas.gif
http://i89.photobuck...tukas/18911.jpg
http://i89.photobuck...tukas/18912.jpg
Papildyta:
QUOTE(Aruna @ 2008 07 24, 20:17)
Bet pvz. ką turiu įsirėminus iš siuviniu su stiklu, kokybė tikrai nenukentėjo, nes deda net ne stiklą, o kažkokį neatspindintį plastiką

Ten ne plastikas, o antirefleksinis (matinis) stiklas mirksiukas.gif buvau išardžius savo rėmintą dirbtuvėse darbą ir ten pats tikriausias stiklas
Atsakyti
[quote=Little angel,2008 07 24, 20:54]
Dabar pati angeliukus baiginėju, dar paukštis rėminimo laukia, bet nerodysiu, kol neapipavidalinsiu, tongue.gif

Pati nusprendžiau DMC siūlų paletę visą susipirkt, tai prireikė dėžutės siūlams, (anksčiau akropolio maximoj būdavo), tai matyt siuvinėtojos visas išpirko, nes niekur nė su žiburiu nerasi. Pati turiu dvi dideles ir vieną mažą, bet dar vienos didelės prireiks, o niekur nėra pirkt doh.gif tai jei kur pamatysit duokit žinot.
Va tep vat ji atrodo
labai paprasta nueik y zveju prekes, ten simtai tokiu visokiu dezuciu lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Klajokle,2008 07 24, 09:53]

As per vasara visai maazai teprisedu siuvinet,tai maziukus tik siuvineju kolkas...

Na ir kas kas nedidelis, bet labai mielas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AGORIA @ 2008 07 24, 20:32)
labai paprasta nueik y zveju prekes, ten simtai tokiu visokiu dezuciu lotuliukas.gif

visokių gal ir pilna , o vat šios būtent (kalbu apie firmą ir modelį) nėra. Man ji patogiausia ir gražiausia iš visų kiek teko matyt ax.gif
Atsakyti

Ten ne plastikas, o antirefleksinis (matinis) stiklas mirksiukas.gif buvau išardžius savo rėmintą dirbtuvėse darbą ir ten pats tikriausias stiklas
[/quote]
Tikriausiai taip ir yra (nors labai į plastiką panašus) , bet man tai jis patinka, kad neduoda atspindžių
Papildyta:

O pati pagaliau prisiruošiau įrėmint savo driežą.
Super thumbup.gif , o svarbiausia, kad ir rėmai kaip tik driežo tematikai.

O aš pati užsiėmiau moters naktiniame mieste siuvinėjimu, bet nežinau kada bus galas, nes neskiriu tiek laiko, kaip kai kurios darbštuolės. Tiesiog prisėdu karts nuo karto kai kokį filmą žiūriu ir tai pakeičiu mezgimu ar karoliuku vėrimu, ar dar kokiu kitu rankdarbiu. Bet kada nors ir aš pasigirsiu bigsmile.gif
Atsakyti