audrajaz ačiū, jau kibau į darbą
Zhuvycia taip pat gavu, dėkui
skorpionas kontūrinis
http://photofile.ru/.../197384/?page=1
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 24, 06:56)
manau mamai tikrai patiks
Jau porą metų kabo garbingiausioje vietoje Tik dabar nusprendžiau nusifotkinti visus savo darbus, nes visi keliauja dovanų, sau pasilikau tik leliuką.
Antrajam irgi norisi ką nors išsiuvinėti, bet darausi baisiai išranki, kažko vis neišsirenku (arba per daug variantų randu- čia irgi problema ).
Zhuvycia, a va kaip cia ... labai gera ideja, patiko as saviskiui nuo gimimo dariau albuma, su visokiais paklijavimais, papiesimais, libdukais, komentarais ...tai jis ir dabar jau labai megsta ji pavartyti
Agoria, cia geras, neatidaro to saito .. turiu as issisaugojus ju nemazai, jei sukonkretintum kokiu konturiniu nori, ir parasytum emaila, persiusciau
Agoria, cia geras, neatidaro to saito .. turiu as issisaugojus ju nemazai, jei sukonkretintum kokiu konturiniu nori, ir parasytum emaila, persiusciau
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 24, 16:27)
Zhuvycia, a va kaip cia ... labai gera ideja, patiko as saviskiui nuo gimimo dariau albuma, su visokiais paklijavimais, papiesimais, libdukais, komentarais ...tai jis ir dabar jau labai megsta ji pavartyti
na noreciau kokiu nors koketisku moteru, turiu viena tokia su geliu puokste bet noreciau dar ko nors. mano e.mail sandra@menoazuolai.lt
te baliuoniuka
Agoria, uz baliuoneli aciu o issiust labai intensyviai bandau, tik vis dar kazko nesiuncia ..jei nepavyks is kitos dezutes pameginsiu
Papildyta:
agoria, issiunciau
Papildyta:
agoria, issiunciau
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=180&i=hpim2019op1.jpg][IMG]
bukit geros merginos padekit
pradejau siuvinet sita paveikslely, bet atsitiko beda
kraustemes is vieno buto i kita ir, kaip daznai buna tokiais atvejais... dingo, nusimete kazkur schema
bukit geros jei galit imeskit kokia nuoroda ar pacia schemute, nes jau devyni prakaitai pralieti bet niekaip nerandu nei namie, nei internete
būk gera, ištrink nuotrauką, nes nieko nesimato. Aš įkelsiu sumažintą
Papildyta:
Papildyta:
o kaip ja istrint
ir kaip ikelt tokia mazesne kaip tu ikeliai
ir kaip ikelt tokia mazesne kaip tu ikeliai
prie žinutės dešiniam kampe gal dar yra langelis 'keisti' paspaudus, ištrink nuorodą
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 24, 13:54)
Oi, nesupratai mano projekto, čia bus papuoštos dėžutės, kurios per Kalėdas bus pripildytos dovanėlių kažkokių, bet paskui į jas bus dedami visi brangiausi mano vaikučių daiktai (kaip bambos spaustukas, pirmos kojinytės, čiulptukas ir t.t.), taigi, bus dėžutė visam gyvenimui. O šiaip vienam kartui tai aš irgi, , nė už ką nesiuvinėčiau, nebent būtų vos 20 kryžiukų
Liuks idėja Net ir aš apie tai pagalvojau skaitydama. Gal nusibeždžioniuosiu ir aš nuo tavęs
Nu va, išsiuvinėjau aš pirmos raidės backstičą, ir vis žiūriu, ar čia geriau, ar ne. Aišku, nieko nebeardysiu, bet tiek vargo, ar gražiau?