Štai, baigiau siuvinėti pirmajam savo vaikeliui vardą, siuvinėsiu visiems, komponuosiu ant dėžučių Kalėdoms. Rodausi dar be backstičo, kad paskui pamatytumėt skirtumą. Dabar man jau gražu, bet nelabai aišku, kad tiek daug spalvyčių, o su bakztiču turėtų būti viskas nuostabiai gražu. Tik neklauskit, kodėl ant atskirų medžiagos gabaliukų Čia man medžiagos pritrūko, bet klijuosiu ant dėžutės, tai padarysiu, kad nesimatytų
Čia iš arčiau, bet kad nemokėjau ryškiai su fotiku nufotkint
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 24, 13:20)
Štai, baigiau siuvinėti pirmajam savo vaikeliui vardą, siuvinėsiu visiems, komponuosiu ant dėžučių Kalėdoms. Rodausi dar be backstičo, kad paskui pamatytumėt skirtumą. Dabar man jau gražu, bet nelabai aišku, kad tiek daug spalvyčių, o su bakztiču turėtų būti viskas nuostabiai gražu. Tik neklauskit, kodėl ant atskirų medžiagos gabaliukų Čia man medžiagos pritrūko, bet klijuosiu ant dėžutės, tai padarysiu, kad nesimatytų
Graziai suderintos spalvos
tikrai kad nuostabiai gražiai atrodo o kiek spalvų
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 24, 10:29)
parašiau į až
Štai, baigiau siuvinėti pirmajam savo vaikeliui vardą, siuvinėsiu visiems, komponuosiu ant dėžučių Kalėdoms.
gražu ir raštas nematytas Spalvas pati derinai ar pagal schemą?
gal galėtum pasidalinti schemute?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 24, 12:35)
parašiau į až
Išsiunčiau Sėkmės siuvinėjant
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 24, 13:35)
parašiau į až
Ačiū visoms už pagyras, dar žoūrėsim, kas bus kai baigsiu visai.
Kur jau ten aš pati spalvas rinksiu Čia toks Celtic ABC, labai dažnai kur matau raštų pavadinimus su žodžiu "Celtik" ir vis mąstau, ar tai reiškia "Keltų" ar ką, bet visada raštai būna neįprasti tokie, verti dėmesio. O kam schemutės reikia, prašom į až duoti savo e-mailiukus
Zhuvycia, viskas ten aisku ir be backsticho o spalvos tikrai grazios ir raides liuks beje, sakei neturi kantrybes dideliems darbams, o vat man butu gaila laiko siuvineti tokiems dalykiukams, kurie aisku labai papuos dovaneles, bet paskui sunkiai pritaikysi ... zaviuosi, as nesiimciau
Papildyta:
Dzeine, tavo pili issiuvineta matem, o dabar kai ireminta ir man taip labai nekrenta i akis kad nera pasporto (na, bent jau nuotraukoje), nes pati balta medziaga tarsi pasporta sudaro liuks
Papildyta:
Dzeine, tavo pili issiuvineta matem, o dabar kai ireminta ir man taip labai nekrenta i akis kad nera pasporto (na, bent jau nuotraukoje), nes pati balta medziaga tarsi pasporta sudaro liuks
QUOTE(cacukas @ 2008 07 24, 09:02)
Kad ir nedidelis, bet tikrai patraukia akį...
tikrai gražu
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 24, 13:41)
ačiū ant sienos jis dar geriau atrodo, foto viso grožio neperteikia
Zhuvycia gerai atrodo keliais siulais siuvinėjai?? toks iškilus atrodo, fainai...
Sveikos forumietes, seniai jau cia buvau o tiek daug priraset norejau pasiteirauti gal kuri zinote gera tinklapi kur gauti konturiniu siuvinejimu su normaliom schemom? is anksto aciu
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 24, 14:41)
Zhuvycia, viskas ten aisku ir be backsticho o spalvos tikrai grazios ir raides liuks beje, sakei neturi kantrybes dideliems darbams, o vat man butu gaila laiko siuvineti tokiems dalykiukams, kurie aisku labai papuos dovaneles, bet paskui sunkiai pritaikysi ... zaviuosi, as nesiimciau
Oi, nesupratai mano projekto, čia bus papuoštos dėžutės, kurios per Kalėdas bus pripildytos dovanėlių kažkokių, bet paskui į jas bus dedami visi brangiausi mano vaikučių daiktai (kaip bambos spaustukas, pirmos kojinytės, čiulptukas ir t.t.), taigi, bus dėžutė visam gyvenimui. O šiaip vienam kartui tai aš irgi, , nė už ką nesiuvinėčiau, nebent būtų vos 20 kryžiukų
Dzeine, as isivaizduoju, pati zinau, kad nuotraukoje (net jei neiskraipo tikru spalvu) vis tiek vaizdas ne toks kaip gyvas o tu ji jau ir pakabinai?..
Agoria, konturiniu nuoroda ...
http://photofile.ru/...1429924/?page=8
Agoria, konturiniu nuoroda ...
http://photofile.ru/...1429924/?page=8
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 24, 15:55)
Labai dekui, bet as ten visai nesigaudau kur turetu buti tie konturiniai kai atidaro nuoroda gal galetum tikslesne imesti jei nesunku?