irėminau pilį
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 23, 14:43)
irėminau pilį
Vuau suzaveta tavo pilim Džeine, labai grazu
Džeinė
laukiau kada paisrodysi sia pili man ji labai patinka,as ja turiu ant sienos is puzles sudejusi paveiksla...pas mane ji tik rudeni...darbas tikrai
laukiau kada paisrodysi sia pili man ji labai patinka,as ja turiu ant sienos is puzles sudejusi paveiksla...pas mane ji tik rudeni...darbas tikrai
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 23, 14:43)
irėminau pilį
Nu jo, aš gal pasportą irgi būčiau dėjusi, bet tada turbūt jau baaaisiai didelis gautųsi paveikslas, o šiaip man pats rėmas, jo spalva labai prie širdies. Bet žinokit, pasijuoksit, aš turiu jau prisisiuvinėjusi darbelių, kurie guli sau ramiai dėžutėje, ir man visiškai visiškai nesinori jų rėminti Kažkaip įrėminus dingsta paslaptis "kaip atrodys pabaigtas paveikslas", o tada dar surask tinkamą vietą kabinimui, et... Čia aišku nuoprotos tokie sapaliojimai, bet neįsivaizduoju, kada aš juo įrėminsiu
QUOTE(sypsenelex @ 2008 07 23, 14:07)
Vuau suzaveta tavo pilim Džeine, labai grazu
QUOTE(Insomnia @ 2008 07 23, 14:11)
O man pasporto norėtųsi
ten kur rėma užsakinėjau ovaliu pasportu neturi... o dabar jau šaukštai po pietu
QUOTE(egle.k @ 2008 07 23, 14:30)
Džeinė
ačiū, aš ir turiu puzle, bet pas mane žiema
Zhuvycia ir pas mane ju bus ne vienas nerėmintas, gal kada vėliau vaikai isirėmins, jei jiem bus reikalingi
man malonumas siuvinėt, todėl baigiu viena darba ir pradedu kita... nu negaliu kitaip mane tai veikia raminančiai
O čia mano dovana mamai
QUOTE(rasiux- @ 2008 07 23, 15:38)
O čia mano dovana mamai
sakyciau biski "pasineses" i viena puse
jei žiūrėt į lapus- taip, bet jei į vazonėlį- tai viskas vietoj
QUOTE(rasiux- @ 2008 07 23, 21:44)
jei žiūrėt į lapus- taip, bet jei į vazonėlį- tai viskas vietoj
su centru viskas OK mano akim, tik gal pasportas ryskesnis turetu but , bet manau mamai turejo patikt...
Dzeine- pilis pasakiska, bet tikrai noretusi ovalaus pasporto arba bent jau kad butu palikta vietos is visu keturiu pusiu, nes isprausta atrodo, anksta
rasiux manau mamai tikrai patiks
Pasikartosiu, gal turite kuri savo lobynuose spider men'o schemutę Reikia rytojui, bet jaučiu nieko nesigaus
Pasikartosiu, gal turite kuri savo lobynuose spider men'o schemutę Reikia rytojui, bet jaučiu nieko nesigaus