Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

irėminau pilį ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 23, 14:43)
irėminau pilį  ax.gif

Vuau wub.gif suzaveta tavo pilim Džeine, labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
irėminau pilį  ax.gif

O man pasporto norėtųsi g.gif
Atsakyti
Džeinė

thumbup.gif thumbup.gif laukiau kada paisrodysi sia pili thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man ji labai patinka,as ja turiu ant sienos is puzles sudejusi paveiksla...pas mane ji tik rudeni...darbas tikrai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egle.k: 23 liepos 2008 - 14:31
irėminau pilį  ax.gif

Nu jo, aš gal pasportą irgi būčiau dėjusi, bet tada turbūt jau baaaisiai didelis gautųsi paveikslas, o šiaip man pats rėmas, jo spalva labai prie širdies. Bet žinokit, pasijuoksit, aš turiu jau prisisiuvinėjusi darbelių, kurie guli sau ramiai dėžutėje, ir man visiškai visiškai nesinori jų rėminti lotuliukas.gif Kažkaip įrėminus dingsta paslaptis "kaip atrodys pabaigtas paveikslas", o tada dar surask tinkamą vietą kabinimui, et... Čia aišku nuoprotos tokie sapaliojimai, bet neįsivaizduoju, kada aš juo įrėminsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sypsenelex @ 2008 07 23, 14:07)
Vuau  wub.gif suzaveta tavo pilim Džeine, labai grazu  thumbup.gif

4u.gif

QUOTE(Insomnia @ 2008 07 23, 14:11)
O man pasporto norėtųsi g.gif

ten kur rėma užsakinėjau ovaliu pasportu neturi... o dabar jau šaukštai po pietu ax.gif

QUOTE(egle.k @ 2008 07 23, 14:30)
Džeinė

thumbup.gif  thumbup.gif laukiau kada paisrodysi sia pili thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif man ji labai patinka,as ja turiu ant sienos is puzles sudejusi paveiksla...pas mane ji tik rudeni...darbas tikrai  wub.gif  wub.gif

4u.gif ačiū, aš ir turiu puzle, bet pas mane žiema smile.gif

Zhuvycia ir pas mane ju bus ne vienas nerėmintas, gal kada vėliau vaikai isirėmins, jei jiem bus reikalingi rolleyes.gif
man malonumas siuvinėt, todėl baigiu viena darba ir pradedu kita... nu negaliu kitaip ax.gif mane tai veikia raminančiai biggrin.gif
Atsakyti
O čia mano dovana mamai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 07 23, 15:38)
O čia mano dovana mamai  ax.gif

sakyciau biski "pasineses" i viena puse g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajokle: 23 liepos 2008 - 19:08
jei žiūrėt į lapus- taip, bet jei į vazonėlį- tai viskas vietoj smile.gif
Atsakyti
Dar turiu siuliuku DMC, stai sarasiukas user posted image Rasykit i a.z.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2008 07 23, 21:44)
jei žiūrėt į lapus- taip, bet jei į vazonėlį- tai viskas vietoj  smile.gif

drinks_cheers.gif su centru viskas OK mano akim, tik gal pasportas ryskesnis turetu but ax.gif , bet manau mamai turejo patikt...

Dzeine- pilis pasakiska, bet tikrai noretusi ovalaus pasporto arba bent jau kad butu palikta vietos is visu keturiu pusiu, nes isprausta atrodo, anksta
Atsakyti
rasiux manau mamai tikrai patiks wub.gif

Pasikartosiu, gal turite kuri savo lobynuose spider men'o schemutę unsure.gif Reikia rytojui, bet jaučiu nieko nesigaus doh.gif

Atsakyti