Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

gal kas turit tu konturiniu shemuciu nuoroda? rolleyes.gif
Atsakyti
http://stitchfanclub.com/kontur.html
konturiniai
Atsakyti
labai aciu
Atsakyti
vajei,atrodo vos kelias dienas nebuvau užsukusi,o čia jua tiek prišnekėjot smile.gifsmile.gif
labai gražūs darbeliai visų.
vakar žiūrėjau per tv laida apie Irana,kaip kilimus garsiuosius persiškus audžia,kasdien po pusę metų,kol viena padaro,o jau grooožis,ir juos audžia kaip ir mes iš schemų,atrodo,ne kilimai,o tikri paveikslai,nerealu,ir kainos auksinės.čia lyg ir į tema,apie siuvinėtus paveikslus,ar juos verta pirkt... smile.gif kai kur aukso vertės panašūs dirbiniai
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 22, 18:59)
labai didelis skirtumas kas kitoj pusej gyvena. nebutinai turi ideali but blogoji puse, bet jei siulu guzai gaunasi tai kaip tada ireminti? tada buna kalti ir remintojai...
specialei nedarau nieko, kad but kita puse grazi-tik tvarkingai pakavoju ir nukarpau nereikalingus siuliukusir stengiuos netasyt siulo nuo kryziuko iki kryziuko ilgesniu nei 2cm atstumu. bet buna visko blush2.gif

Na tai savaime aisku,-jei net guzai kitoje puseje,ar siulai israizgyti,-tai ir siuvinetas darbas gali prarasti savo isvaizda. verysad.gif
Atsakyti
merginos, kai kurios gal jau žinote, o kurios nežinote prašom apsilankyti čia http://siuvinejame.mybb3.net/index.php
Kolektyvas labai šiltas ir draugiškas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 07 22, 19:11)
Labai ačiū. Tikrai paprasta. O kokiais klijais geriausia klijuoti?
O iš vis paprasta užsisakyti iš kasiulai.lt, tik kad neapsimoka  vien dėl atviručių. Eisiu skaityti kaip užsisakinėti, niekad neteko (visada pirkdavau GA).

Klijuoju viską PVA (baltais tais) klijais, geresnių ir nereikia
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 07 22, 23:02)
merginos, kai kurios gal jau žinote, o kurios nežinote prašom apsilankyti čia http://siuvinejame.mybb3.net/index.php
Kolektyvas labai šiltas ir draugiškas biggrin.gif

4u.gif Tai jau tikrai smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 07 22, 23:12)
4u.gif Tai jau tikrai smile.gif  mirksiukas.gif

Bet ir čia kolektyvas neprastesnis. Esu užsiregistravusi ir ten, ir dar kitame forume, bet kad jau galva rūksta, nebespėju visur plepėti, o kada dar siuvinėti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 22, 23:17)
Bet ir čia kolektyvas neprastesnis. Esu užsiregistravusi ir ten, ir dar kitame forume, bet kad jau galva rūksta, nebespėju visur plepėti, o kada dar siuvinėti.  doh.gif

Nu saunuole lotuliukas.gif ! Kaip ir suspeji? Seip ir as keturiuose forumuose uzsiregistravusi lotuliukas.gif . Bet du kazkokie apmire . Ten tik uzsuku kartais zvilgtelt. Cia irgi neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na negaliu sakyti, kur geriau, bet man labai labai patinka tas forumas, o susitikimai kokie, užtenka nuotraukas pažiūrėti, net su dūdų orkestrais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 07 23, 12:46)
Na negaliu sakyti, kur geriau, bet man labai labai patinka tas forumas, o susitikimai kokie, užtenka nuotraukas pažiūrėti, net su dūdų orkestrais  smile.gif

Gaila,jog man neteko pabuvoti,-bet dar viskas priesaki mirksiukas.gif
Atsakyti