Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Nežinau, nežinau... kai dedi daug pastangų tai man norisi viską padaryti super duper, kad nebūtų gėda ir už blogąją pusę. Nėra ji superinė pas mane - yra kur tobulėt, bet stengiuos už abi puses
Atsakyti
Sveikos, retai, kada čia užsuku.
Ir vėl prireikė pagalbos sugalvojau seneliams padaryti (kryžiuku išsiuvinėti) atvirutę. Vestuvių metinės - 50 metų.
1. Gal yra paveiksliukų tokiai progai? ax.gif
2. Kažkada kažkur esu mačiusi atvirutes, bet kaip daryti neįsivaizduoju ax.gif Išpjauni popieriuje skylę ir rėmini? Kaip? Tada visa blogoji pusė matosi? gal būna ko paklijuoti? Ai, čia mano fantazija blush2.gif Kas žino, kaip daromos?
Atsakyti
sveikos,

gavau dovanų du siuvinėjimo rinkinius toookius super thumbup.gif bet kiek ten darbo blink.gif ir dar vienas ant juodos kanvos, neįsivaizduoju, kaip reiks išsiuvinėt, nes dar niekad ant jos nebandžiau, tai akys visai nepratusios
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2008 07 22, 14:21)
sveikos,

gavau dovanų du siuvinėjimo rinkinius toookius super  thumbup.gif  bet kiek ten darbo  blink.gif  ir dar vienas ant juodos kanvos, neįsivaizduoju, kaip reiks išsiuvinėt, nes dar niekad ant jos nebandžiau, tai akys visai nepratusios

pasirodyk, ką gavai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 22, 14:23)
pasirodyk, ką gavai. bigsmile.gif

tai reiks tada jau eit fotkint, įmesiu vakare mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 22 liepos 2008 - 14:39
QUOTE(astulia @ 2008 07 22, 14:28)
tai reiks tada jau eit fotkint, įmesiu vakare  mirksiukas.gif

lauksiu. smile.gif
Atsakyti
radau internete juos ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labas bigsmile.gif

senbuvės tai tikiuos prisimena mane bigsmile.gif
Vėl siuvinėju. Kaip jėgiška, negaliu, tik kad mažoji drakošiukė vis taikosi į spalvų dėžutę įšokt ir kuo greičiau suvelt doh.gif
Apie kitą pusę kalbat - nelaimėčiau konkurse jūsų skalbiamam. Graži ji pas mane. Niekad nedarau mazgelių, visada užtvirtinu siūlą po kitu siūliuku, atrodo tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2008 07 22, 15:15)
Sveikos, retai, kada čia užsuku.
Ir vėl prireikė pagalbos sugalvojau seneliams padaryti (kryžiuku išsiuvinėti) atvirutę. Vestuvių metinės - 50 metų.
1. Gal yra paveiksliukų tokiai progai? ax.gif
2. Kažkada kažkur esu mačiusi atvirutes, bet kaip daryti neįsivaizduoju  ax.gif Išpjauni popieriuje skylę ir rėmini? Kaip? Tada visa blogoji pusė matosi? gal būna ko paklijuoti? Ai, čia mano fantazija  blush2.gif Kas žino, kaip daromos?

OI, taigi labai paprasta tas atvirutes daryti. Nusiperki kietesnio gražaus popieriaus (žinau, kad Vilniuje jo būdavo Popieriaus centre, Savanorių pr., visai šalia RIMI), tada atsimatuoji ilgą pop juostą, kuri būtų tokio aukščio kaip tavo atvirutė ir tris kart pltesnė už tavo atvirutę. Dabar padalini tą juostą į tris lygias dalis (šiaip jau patarčiau pirmąją, kuri užsilenks ant siuviniuko ir prisiklijuos, daryti kokiu 1 mm siauresnę, tada lengviau lankstysis avirutė) ir perbraukti su žirklių smailesniuoju galu iš gerosios atvirutės pusės, kad lengvai ir gražiai persilenktų. Aišku, nepamiršk naudotis liniuote. Tada vidurinėje dalyje išpjauni ovalą, apskritimą ar kvadratą, čia jau pagal siuviniuką, ir patepi klijais aplink skylę, priklijuoji siuviniuką išlygintą ir uždengi pirmąja atvirutės dalimi (ta, kur šiek tiek siauresnė). Tą dalį vėl priklijuoji. Vualia cool.gif Šiaip pabandyk pati įsivaizduoti, kaip čia reiktų daryti ir stenkis atlikti viską kruopščiai. O jei tingi taip daryti, užsisakyk kasiulai.lt atvirutes, ten jos tik nelabai didelio formato, bet su tokios pačios spalvos voku ir kainuoja vos 2 Lt.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Gelbėkit, gal kuri turit žmogaus voro nedidelių schemų, tuoj akys išvarvės o nieko nerandu doh.gif blush2.gif

Atsakyti
As vis skaitau skaitau...Ir  mastau... Na ar yra jau cia didelis skirtumas,kas kitoje puseje paveikslo?!  g.gif  Man atrodo,jog nera skirtumo,ar ten mazgelis,ar jo nera...

labai didelis skirtumas kas kitoj pusej gyvena. nebutinai turi ideali but blogoji puse, bet jei siulu guzai gaunasi tai kaip tada ireminti? tada buna kalti ir remintojai...
specialei nedarau nieko, kad but kita puse grazi-tik tvarkingai pakavoju ir nukarpau nereikalingus siuliukusir stengiuos netasyt siulo nuo kryziuko iki kryziuko ilgesniu nei 2cm atstumu. bet buna visko blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 22 liepos 2008 - 18:00
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 22, 15:45)
OI, taigi labai paprasta tas atvirutes daryti. Nusiperki kietesnio gražaus popieriaus (žinau, kad Vilniuje jo būdavo Popieriaus centre, Savanorių pr., visai šalia RIMI), tada atsimatuoji ilgą pop juostą, kuri būtų tokio aukščio kaip tavo atvirutė ir tris kart pltesnė už tavo atvirutę. Dabar padalini tą juostą į tris lygias dalis (šiaip jau patarčiau pirmąją, kuri užsilenks ant siuviniuko ir prisiklijuos, daryti kokiu 1 mm siauresnę, tada lengviau lankstysis avirutė) ir perbraukti su žirklių smailesniuoju galu iš gerosios atvirutės pusės, kad lengvai ir gražiai persilenktų. Aišku, nepamiršk naudotis liniuote. Tada vidurinėje dalyje išpjauni ovalą, apskritimą ar kvadratą, čia jau pagal siuviniuką, ir patepi klijais aplink skylę, priklijuoji siuviniuką išlygintą ir uždengi pirmąja atvirutės dalimi (ta, kur šiek tiek siauresnė). Tą dalį vėl priklijuoji. Vualia  cool.gif  Šiaip pabandyk pati įsivaizduoti, kaip čia reiktų daryti ir stenkis atlikti viską kruopščiai. O jei tingi taip daryti, užsisakyk kasiulai.lt atvirutes, ten jos tik nelabai didelio formato, bet su tokios pačios spalvos voku ir kainuoja vos 2 Lt.
Sėkmės  4u.gif

Labai ačiū. Tikrai paprasta. O kokiais klijais geriausia klijuoti?
O iš vis paprasta užsisakyti iš kasiulai.lt, tik kad neapsimoka vien dėl atviručių. Eisiu skaityti kaip užsisakinėti, niekad neteko (visada pirkdavau GA).
Atsakyti