Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Rne @ 2008 07 15, 14:06)
nezinau gal jau kada esate kalbejusios, bet gal internete kas uzmate schemuciu su 3D efektu. As dabar rinkinukus apziurineju KaSiulauose, tai ir pagalvojau ar verta pirkti, o gal internete kas nors netycia radot ax.gif

Nesu visai tikra, bet man atrodo, kad ten naudojamas specialus audinys, jis būna jau iš dalies "apipieštas" ir siuvinėti reikia tik kai kuria dalis. manyčiau, kad reikėtų pirkti smile.gif

Atsakyti
Supratau, aciu aciuks.gif vadinasi iseitis viena - nusipirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 15, 11:47)
Beje, zuikiniauskiene, labai gražūs tie trys mormonai (paukščiukai) kuriuos šį kartą įdėjai vietoj katinėlio. Ar čia pati turi tokius išsiusiuvinėjus? Man labai patinka ta visa serija, kur po tris paukščiukus sustatyt, ir pelėdytės ten yra, ir taip visokių žvirbliukų. Kai turėjau tik tris vaikučius, sakiau, siuvinėsiu, dabar nebespėja schemos manęs pasivyti biggrin.gif

Čia pufinai. smile.gif Išsiuvinėjus nesu, bet ruošiuosi netolimoj ateity juos siuvinėt.

QUOTE(Reska @ 2008 07 15, 12:47)

Reska, kur pradingus? Seniai matyta. mirksiukas.gif Ką dabar siuvinėji?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 15, 14:52)
Reska, kur pradingus? Seniai matyta. mirksiukas.gif Ką dabar siuvinėji?

Kad nepradingusi, tik paskaitau, bet nerašau. O be to ir VASARA, nėr kada...
Siuvinėju dabar Nimue "Clair de Lune". Turiu va tiek:
user posted image
Atsakyti
Reska labai gražu ir kruopštu
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 07 15, 15:27)
Siuvinėju dabar Nimue "Clair de Lune". Turiu va tiek:

thumbup.gif
mergaitės, o jūs Nimue schemutes perkatės? Ar nemokamai siunčiatės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 07 15, 13:47)

Aciu labai mirksiukas.gif aciuks.gif
P.s. puiki darbelio pradzia thumbup.gif
Atsakyti
Cia truputi nukrypsiu nuo temos blush2.gif
QUOTE(Reska @ 2008 07 15, 13:47)

as taip pat noriu padaryti kvietimus krikstynoms mirksiukas.gif kazkuri mergina minejo kad skaite ir mate kaip padaryti siuvinetus kvietimus bigsmile.gif Gal butu galima gauti nuoroda rolleyes.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(giedress @ 2008 07 15, 15:55)
thumbup.gif
mergaitės, o jūs Nimue schemutes perkatės? Ar nemokamai siunčiatės? ax.gif

Aš paskutiniu metu pradėjau pirkti beveik viską, ką noriu siuvinėti. Labai labai mažai ką vagiu.

o kai kuo pasidalina lab draugiškos kitos siuvinėtojos, kurios perka schemas ir su kuriom kartais susitinkam, padraugaujam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2008 07 15, 15:03)
Cia truputi nukrypsiu nuo temos  blush2.gif

as taip pat noriu padaryti kvietimus krikstynoms  mirksiukas.gif kazkuri mergina minejo kad skaite ir mate kaip padaryti siuvinetus kvietimus  bigsmile.gif  Gal butu galima gauti nuoroda  rolleyes.gif  aciuks.gif

siaip merginos kalbejo, kad uzsisake atvirukus su iskirpta vieta siuvineliui, gali cia pasiziuret http://www.kasiulai....ex.php?cPath=89
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 07 15, 16:11)
Aš paskutiniu metu pradėjau pirkti beveik viską, ką noriu siuvinėti. Labai labai mažai ką vagiu.

o kai kuo pasidalina lab draugiškos kitos siuvinėtojos, kurios perka schemas ir su kuriom kartais susitinkam, padraugaujam smile.gif

tai cia tipo nedraugiskos? bigsmile.gif
nors tam kad pirkt schema pritariu drinks_cheers.gif , nes kokybe tai nelyginant tu kur nete metosi. daug smagiau siuvinet ir daugiau minciu kyla kur ir kaip pritaikyt
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 15, 19:17)
tai cia tipo nedraugiskos? bigsmile.gif
nors tam kad pirkt schema pritariu drinks_cheers.gif , nes kokybe tai nelyginant tu kur nete metosi. daug smagiau siuvinet ir daugiau minciu kyla kur ir kaip pritaikyt

Šiaip tai nelabai matau skirtumą, kur pasidalina draugiškos siuvinėtojos, o kur kitos draugiškos sudeda ką turi į internetą lotuliukas.gif
O aš irgi pritariu, kad reikia kiek galima viską pirkti, o ypač man patinka pirkti rinkinukus "viskas įskaičiuota". Tikrai, ir kokybė kita, ir sąžinė negraužia. Nors lobynus susikrovusi schemų turiu, bet siuvinėju tai dažniausia tai, ką nusiperku.
Atsakyti