QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 21, 22:14)
NU kam kam narplioju, taigi užmezgi mazgą, ir pamiršti, nebereikia dar kitoj pusėj laikyti ten kažko, tvirtinti, o dar dažnai būna, kad užsimezga ant siūlo mazgas, tai negi aš čia dabar nutrauksiu ir iš naujo versiu siūlą į adatą - palieku tą mazgą...
Ale dabar rašau ir jau darosi gėda. Šiandien jau pradėjau siuvinėti be mazgiukų. Bet kai daug spalvų darbelyje, o ypač, kaip dabar kur siuvinėju, kai daug spalvų ir visų - po vieną išsimėčiusį kryžiuką, tai niekaip man neišeina kita pusė graži, nors tu ką Na, bet tai ką dabar siuvinėju klijuosiu ant dėžutės dangtelio, tai nesimatys, tai labai nepergyvenu.
Ale dabar rašau ir jau darosi gėda. Šiandien jau pradėjau siuvinėti be mazgiukų. Bet kai daug spalvų darbelyje, o ypač, kaip dabar kur siuvinėju, kai daug spalvų ir visų - po vieną išsimėčiusį kryžiuką, tai niekaip man neišeina kita pusė graži, nors tu ką Na, bet tai ką dabar siuvinėju klijuosiu ant dėžutės dangtelio, tai nesimatys, tai labai nepergyvenu.
dėl viduryje užsimezgusių mazgų tai nelabai gerai, kartais gali trukdyti. O dėl blogos pusės grožio, tai šimtas metų Jei kas lups nuo rėmo tam, kad pažiūrėtų kaip ji atrodo, tai taip jam ir reikia, tegu būna ji negraži tada