Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 21, 22:14)
NU kam kam narplioju, taigi užmezgi mazgą, ir pamiršti, nebereikia dar kitoj pusėj laikyti ten kažko, tvirtinti, o dar dažnai būna, kad užsimezga ant siūlo mazgas, tai negi aš čia dabar nutrauksiu ir iš naujo versiu siūlą į adatą - palieku tą mazgą...
Ale dabar rašau ir jau darosi gėda. Šiandien jau pradėjau siuvinėti be mazgiukų. Bet kai daug spalvų darbelyje, o ypač, kaip dabar kur siuvinėju, kai daug spalvų ir visų - po vieną išsimėčiusį kryžiuką, tai niekaip man neišeina kita pusė graži, nors tu ką  ax.gif Na, bet tai ką dabar siuvinėju klijuosiu ant dėžutės dangtelio, tai nesimatys, tai labai nepergyvenu.  rolleyes.gif

dėl viduryje užsimezgusių mazgų tai nelabai gerai, kartais gali trukdyti. O dėl blogos pusės grožio, tai šimtas metų rolleyes.gif Jei kas lups nuo rėmo tam, kad pažiūrėtų kaip ji atrodo, tai taip jam ir reikia, tegu būna ji negraži tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 21, 22:37)
Jei kas lups nuo rėmo tam, kad pažiūrėtų kaip ji atrodo, tai taip jam ir reikia, tegu būna ji negraži tada biggrin.gif

gerai čia pasakyta thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 21, 23:37)
dėl viduryje užsimezgusių mazgų tai nelabai gerai, kartais gali trukdyti. O dėl blogos pusės grožio, tai šimtas metų rolleyes.gif Jei kas lups nuo rėmo tam, kad pažiūrėtų kaip ji atrodo, tai taip jam ir reikia, tegu būna ji negraži tada biggrin.gif

Teisingai, o jeigu siuvinėčiau kažkur, kur matysis kita pusė (ant drabužio gal kokio ar ką) tada, tada... tada gal nesiuvinėčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Jurate0111, gera pradzia - puse darbo mirksiukas.gif koks ten skirtumas sioms ar kitoms kaledoms, svarbu kad bus biggrin.gif o gal ziurek any velyku isspausi lotuliukas.gif

Zhuvycia, ne tu viena cia tokia ...as irgi nelabai suku galva del kitos puses ..o mazgelis na man garantuoja, kad bus greitai ir tvirtai ... blush2.gif vis tiek ant remo tempia, ir blogosios puses nesimato...taip jai ir reikia, kaip cia kazkas sake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 22, 08:18)
Jurate0111, gera pradzia - puse darbo  mirksiukas.gif koks ten skirtumas sioms ar kitoms kaledoms, svarbu kad bus  biggrin.gif o gal ziurek any velyku isspausi  lotuliukas.gif

Zhuvycia, ne tu viena cia tokia ...as irgi nelabai suku galva del kitos puses ..o mazgelis na man garantuoja, kad bus greitai ir tvirtai ... blush2.gif vis tiek ant remo tempia, ir blogosios puses nesimato...taip jai ir reikia, kaip cia kazkas sake  biggrin.gif

Fuu, gerai, o tai aš jau maniau, kad tuoj bus renkama negražiausioji pusė, ir kas gi tame konkurse laimėtų... blush2.gif
Tiesiog3, maniau, kad jau perdegei, kad jau taip dažnai neberašai forume lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 22, 09:26)
aš jau maniau, kad tuoj bus renkama negražiausioji pusė, ir kas gi tame konkurse laimėtų...  blush2.gif

...aš thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Zhuvycia, nu kur jau as tau perdegiau schmoll.gif taigi ir konturinius buvau imetus jau iremintus biggrin.gif blush2.gif nepergyvenk, tam konkurse laimesim abi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2008 07 22, 08:18)
Jurate0111, gera pradzia - puse darbo  mirksiukas.gif koks ten skirtumas sioms ar kitoms kaledoms, svarbu kad bus  biggrin.gif o gal ziurek any velyku isspausi  lotuliukas.gif

Zhuvycia, ne tu viena cia tokia ...as irgi nelabai suku galva del kitos puses ..o mazgelis na man garantuoja, kad bus greitai ir tvirtai ... blush2.gif vis tiek ant remo tempia, ir blogosios puses nesimato...taip jai ir reikia, kaip cia kazkas sake  biggrin.gif

Aš kitoje pusėje mazgelių nedarau, bet vis tiek pilna ilgesnių siūliukų, čia kada bandžiau tvarkingai siuvinėt, bet neištvėriau, vis tiek taip pat siuvinėju. Svarbu, kad tik neiširtų ir tvirtai laikytųsi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 07 22, 09:49)
Aš kitoje pusėje mazgelių nedarau, bet vis tiek pilna ilgesnių siūliukų, čia kada bandžiau tvarkingai siuvinėt, bet neištvėriau, vis tiek taip pat siuvinėju. Svarbu, kad tik neiširtų ir tvirtai laikytųsi...  ax.gif

Aha, aš irgi panašiai, svrabu dar kad ir greičiau, nes taip norsii greičiu baigti blush2.gif BEt jau dabar fiksuoju pradžią siūliuko kaip pamokėte, nors laikosi ir gerai, bet lėčiau gerokai ir bardakas kitoje psėje tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 22, 11:10)
Aha, aš irgi panašiai, svrabu dar kad ir greičiau, nes taip norsii greičiu baigti  blush2.gif BEt jau dabar fiksuoju pradžią siūliuko kaip pamokėte, nors laikosi ir gerai, bet lėčiau gerokai ir bardakas kitoje psėje tas pats  doh.gif

As vis skaitau skaitau...Ir mastau... Na ar yra jau cia didelis skirtumas,kas kitoje puseje paveikslo?! g.gif Man atrodo,jog nera skirtumo,ar ten mazgelis,ar jo nera... Suprasciau,jei kalba eitu apie staltieses,serveteles...
Kiekviena ,-mano manymu ,-daro ,kaip jai patogiau,greiciau ir graziau. Negalvoju,jog yra kazkokie kriterijai,-kad tik taip ir ne kitaip ta siuliuko gala uztvirtinti unsure.gif
Na,bet cia tik mano nuomone. Dar galima pora puslapiu ta tema pakalbeti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 07 22, 10:20)
As vis skaitau skaitau...Ir  mastau... Na ar yra jau cia didelis skirtumas,kas kitoje puseje paveikslo?!  g.gif  Man atrodo,jog nera skirtumo,ar ten mazgelis,ar jo nera... Suprasciau,jei kalba eitu apie staltieses,serveteles...
Kiekviena ,-mano manymu ,-daro ,kaip jai  patogiau,greiciau ir graziau. Negalvoju,jog yra kazkokie kriterijai,-kad tik taip ir ne kitaip ta siuliuko gala uztvirtinti unsure.gif 
Na,bet cia tik mano nuomone. Dar galima pora puslapiu ta tema pakalbeti rolleyes.gif

Taip, kiekviena daro kaip jai patogiau, bet del mazageliu tai skirtumas yra. Ir ne tik kalbant apie serveteles ar staltieses. Pvz siuvinejant ant plonesnes medziagos itempus didesni mazgeliai gali matytis. Kaip ir ilgesni perejimai per neuzsiuvineta plota - gali matytis, o gali ir ne.
Tiesiog, ipratus siuvineti tvarkingai, slepti siulu galus ir pan, nebereikia kiekviena karta galvoti - bus matyti ar ne.

Del kitos puses - mano issitikinimu blogosios puses tvarkingumas 60% priklauso nuo schemos. Kita dalis - siuvinetojos kruopstumas ir siuvinejimo iprociai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 22 liepos 2008 - 12:09
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 07 22, 13:09)
Taip, kiekviena daro kaip jai patogiau, bet del mazageliu tai skirtumas yra. Ir ne tik kalbant apie serveteles ar staltieses. Pvz siuvinejant ant plonesnes medziagos itempus didesni mazgeliai gali matytis. Kaip ir ilgesni perejimai per neuzsiuvineta plota - gali matytis, o gali ir ne.
Tiesiog, ipratus siuvineti tvarkingai, slepti siulu galus ir pan, nebereikia kiekviena karta galvoti - bus matyti ar ne.

Del kitos puses - mano issitikinimu blogosios puses tvarkingumas 60% priklauso nuo schemos. Kita dalis - siuvinetojos kruopstumas ir siuvinejimo iprociai.

Tai be abejo,-darbas turi buti atliktas tik tvarkingai! Ir ko gero -kiekviena prisitaiko,kaip jai geriau. Aisku,kad jei medziaga plona,arba kryzeliai issideste toli vienas nuo kito,-gali matytis net ir pats siulas,jau nekalbant apie mazgelius rolleyes.gif
Atsakyti