Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Tyliu...

Aš tai tyliu...

Aš tai ir tinginėlė (nes įsiveriu kuo ilgesnį siūlą, kad vienai spalvai maždaug užtektų), ir mazgų prinarplioju... blush2.gif blush2.gif blush2.gif Na, bent jau kryžiukai į vieną pusę visi žiūri lotuliukas.gif
Gerai, reiks pradėti taisytis, gerai, kai yra į ką pažiūrėti.
Atsakyti
Zhuvycia o kam tu mazgiukus narplioji?
Atsakyti
O aš siuvinėdama ant aidos tvirtinu siūlą kvadratuko viduryje, ir taip, kad siūlo galiukas vos vos matytųsi iš blogosios pusės. Ardant, norint ištraukti siūlo galą - reikia pasistengti biggrin.gif

Kai siuvinėju ant lino - darau ketvirtinį pusinį į tą pusę (irgi atsargiai pritempiu siūliuką kad blogojoj pusėj liktų tik mažiukas galiukas), į kurią eina pirmasis pirmojo kryžiuko dygsnis, ir žemiau, kad per tą pačią skylutę abu siūlai (užtvirtinamojo dygsnio ir pirmojo kryžiuko dygsnio) neitų.

Kol kas darbo eigoje neiširo niekas.
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 07 21, 14:23)

Kai siuvinėju ant lino - darau ketvirtinį pusinį į tą pusę (irgi atsargiai pritempiu siūliuką kad blogojoj pusėj liktų tik mažiukas galiukas), į kurią eina pirmasis pirmojo kryžiuko dygsnis, ir žemiau, kad per tą pačią skylutę abu siūlai (užtvirtinamojo dygsnio ir pirmojo kryžiuko dygsnio) neitų.

Kol kas darbo eigoje neiširo niekas.

blink.gif su vizualizacija butu lengviau blush2.gif kaip ten Tu ant to lino drbuojiesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2008 07 21, 13:58)
blink.gif  su vizualizacija butu lengviau  blush2.gif  kaip ten Tu ant to lino drbuojiesi  smile.gif

OK, bet fotoaparato neturiu. O galima įsivaizduoti ir taip: kai siuvinėji per du siūlus, kiekviena lino kryžiuko plotelį gali padalinti į keturias dalis, ir ant kiekvienos siūlų sandūros padaryti po kryžiuką, gautųsi keturi, ar ne? tarkim, mano viršutinis dygsnys eina į kairę. vadinasi aš pradedu nuo apatinės dešiniosios siūlų sandūros ir ant jos darau pusinį (o kadangi jis mažiukas ir tai yra ketvirtoji viso langelio dalis, tai ketvirtinį) dygsnį į dešinę pusę, ištraukiu atsargiai siūlą, tada darau per du siūlus dygsnį į dešinę pusę (ir to pakanka, kad siūlas užsitvirtintų) ir "dideliu" dygsniu į kairę tęsiu siuvinėjimą.

Gal painiai paaiškinau, bet stengiausi kaip galėjau biggrin.gif
Atsakyti

4u.gif bandysim
Atsakyti
Rodausi kiek šiai dienai turiu. Su tokiais tempais sulauksim ir kitų Kalėdų biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
o kas cia bus? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2008 07 20, 19:11)
Močiutė mane mokino siuvinėti be mazgelių, ypač jei matysis ir blogoji pusė mirksiukas.gif.
1. Jei siuvinėjama 2 siūlais: vienas ilgas perlenkiamas ir abu galiukai įveriami per adatą, kitame gale gaunasi kilpa. Iš blogosios pusės duriu su adata į gerą ir darau kryžiuko puselę. Adatą ištraukiu blogojoj pusėj ir perveriu per blogojoj pusėj likusią kilputę-kitą sūlo galą. patraukiu ir užsitvirtina.

Nu sukapok tu mane i gabalus, nesuprantu, kaip tu ten darai umn.gif
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 07 21, 18:54)
Nu sukapok tu mane i gabalus, nesuprantu, kaip tu ten darai  umn.gif

Viskas parodyta yra čia

dragon.fly čia bus puokštė rožių vazoje
Atsakyti
QUOTE(papuga @ 2008 07 21, 19:54)
Nu sukapok tu mane i gabalus, nesuprantu, kaip tu ten darai  umn.gif

stai cia yra parodyta, kaip ta kilpele daroma smile.gif Kilpele

panasu, kad vienu sykiu nuorodas sudejom. tik tavoji aiskesnes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur mur: 21 liepos 2008 - 20:00
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 21, 14:16)
Zhuvycia o kam tu mazgiukus narplioji?

NU kam kam narplioju, taigi užmezgi mazgą, ir pamiršti, nebereikia dar kitoj pusėj laikyti ten kažko, tvirtinti, o dar dažnai būna, kad užsimezga ant siūlo mazgas, tai negi aš čia dabar nutrauksiu ir iš naujo versiu siūlą į adatą - palieku tą mazgą...
Ale dabar rašau ir jau darosi gėda. Šiandien jau pradėjau siuvinėti be mazgiukų. Bet kai daug spalvų darbelyje, o ypač, kaip dabar kur siuvinėju, kai daug spalvų ir visų - po vieną išsimėčiusį kryžiuką, tai niekaip man neišeina kita pusė graži, nors tu ką ax.gif Na, bet tai ką dabar siuvinėju klijuosiu ant dėžutės dangtelio, tai nesimatys, tai labai nepergyvenu. rolleyes.gif
Atsakyti