Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Pradedu kaip sizike parodė, tik ne per vieną, o per du apdaigstymus mažiausiai, mazgiukų nedarau jokių
Atsakyti
drasiau/patikimiau kai per kelis langelius uztvirtinas tas galiukas thumbup.gif
bet is papratimo vis griztu prie kilpinio uztvirtinimo. gal taip paprasciau, tik vat del siulo, tai itarimas, kad "susivalgo" daugiau ir nervina, kad karts nuo karto is adatos issiveria, ypac kai mazai lieka ...
na, ziuresim, kuris metodas per laika paims virsu smile.gif
Atsakyti
Močiutė mane mokino siuvinėti be mazgelių, ypač jei matysis ir blogoji pusė mirksiukas.gif.
1. Jei siuvinėjama 2 siūlais: vienas ilgas perlenkiamas ir abu galiukai įveriami per adatą, kitame gale gaunasi kilpa. Iš blogosios pusės duriu su adata į gerą ir darau kryžiuko puselę. Adatą ištraukiu blogojoj pusėj ir perveriu per blogojoj pusėj likusią kilputę-kitą sūlo galą. patraukiu ir užsitvirtina.
2.Jei pasiuvinėta nedaug, pasibaigusį siūlą palieku ilgesnį ir toliau siuvinėdama ji apsiuvu. Jei daugiau- truputį pavarstau iš blogosios pusės.
Tikiuosi aiškiai surašiau blush2.gif
kada nors įdėsiu savo blogosios siuvinėjimo pusės pvz.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 11:29)
va cia pasiieskok
4u.gif aciukas

QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 18:33)
Zinok yra zmoniu kurie pinigu turi, o siuvineti neturi nei laiko, nei noro. Va tokie ir perka.  Tie kurie perka supranta, kad siuvinetas paveikslas turi isliekamaja verte.
o kur jūs randat pirkėjus savo darbams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2008 07 20, 18:11)
Močiutė mane mokino siuvinėti be mazgelių, ypač jei matysis ir blogoji pusė mirksiukas.gif.
1. Jei siuvinėjama 2 siūlais: vienas ilgas perlenkiamas ir abu galiukai įveriami per adatą, kitame gale gaunasi kilpa. Iš blogosios pusės duriu su adata į gerą ir darau kryžiuko puselę. Adatą ištraukiu blogojoj pusėj ir perveriu per blogojoj pusėj likusią kilputę-kitą sūlo galą. patraukiu ir užsitvirtina.

ta ir turiu omeny, rasydama kilpinis uztvirtinimas mirksiukas.gif
Atsakyti
na va, jei pavyks tai pridedu savo darbo išvirkščią pusę

user posted image
Atsakyti
blink.gif omg.kaip nerealiai tvarkinga.man tai nors doh.gif uzsimusk taip nesigauna. pas mane ten mazgu mazgeliu ir pan. blush2.gif .tokia blogaja puse man padaryti yra "mision imposible" biggrin.gif . thumbup.gif .jei nebutu uzsimine, kad cia blogoji puse tai.... blush2.gif ..... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . thumbup.gif
Atsakyti
manau kad galiu ir as savo blogaja puse demonstruot
user posted image
Atsakyti
matos kur profai dirba thumbup.gif .uz tai ir gali nelabai ka ismanantis zmogus is pirmo zvilgsnio supainioti ar cia geroji puse ar ne.... fool.gif ryskiai truksta patirties cray.gif cry.gif ... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragon.fly: 20 liepos 2008 - 21:46
Rugsėje, jei tokia graži blogoji pusė, tai kaip turi atrodyti geroji? blink.gif aš tai savo blogosios pusės net nerodysiu, nes pirštais užbadysit schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2008 07 20, 22:45)
matos kur profai dirba  thumbup.gif .uz tai ir gali nelabai ka ismanantis zmogus is pirmo zvilgsnio supainioti ar cia geroji puse ar ne.... fool.gif ryskiai truksta patirties  cray.gif  cry.gif ... biggrin.gif

nieks negime mokedamas, bet kad profas lotuliukas.gif ... dar toli iki to.
beje pries metus mano kryzeliai vis dar ziuredavo i skirtingas puses ax.gif , kol forume isaiskino kad turetu turet viena krypti virsutiniai dygsniai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 20, 22:38)
manau kad galiu ir as savo blogaja puse demonstruot

bigsmile.gif sakyciau vaizdelis kaip pas tas ruses, kurioms blogoji puse nemaziau svarbi nei geroji (kazkuriame internetiniame psl buvo parodyta
thumbup.gif
Atsakyti