Pradedu kaip sizike parodė, tik ne per vieną, o per du apdaigstymus mažiausiai, mazgiukų nedarau jokių
drasiau/patikimiau kai per kelis langelius uztvirtinas tas galiukas
bet is papratimo vis griztu prie kilpinio uztvirtinimo. gal taip paprasciau, tik vat del siulo, tai itarimas, kad "susivalgo" daugiau ir nervina, kad karts nuo karto is adatos issiveria, ypac kai mazai lieka ...
na, ziuresim, kuris metodas per laika paims virsu
bet is papratimo vis griztu prie kilpinio uztvirtinimo. gal taip paprasciau, tik vat del siulo, tai itarimas, kad "susivalgo" daugiau ir nervina, kad karts nuo karto is adatos issiveria, ypac kai mazai lieka ...
na, ziuresim, kuris metodas per laika paims virsu
Močiutė mane mokino siuvinėti be mazgelių, ypač jei matysis ir blogoji pusė .
1. Jei siuvinėjama 2 siūlais: vienas ilgas perlenkiamas ir abu galiukai įveriami per adatą, kitame gale gaunasi kilpa. Iš blogosios pusės duriu su adata į gerą ir darau kryžiuko puselę. Adatą ištraukiu blogojoj pusėj ir perveriu per blogojoj pusėj likusią kilputę-kitą sūlo galą. patraukiu ir užsitvirtina.
2.Jei pasiuvinėta nedaug, pasibaigusį siūlą palieku ilgesnį ir toliau siuvinėdama ji apsiuvu. Jei daugiau- truputį pavarstau iš blogosios pusės.
Tikiuosi aiškiai surašiau
kada nors įdėsiu savo blogosios siuvinėjimo pusės pvz.
1. Jei siuvinėjama 2 siūlais: vienas ilgas perlenkiamas ir abu galiukai įveriami per adatą, kitame gale gaunasi kilpa. Iš blogosios pusės duriu su adata į gerą ir darau kryžiuko puselę. Adatą ištraukiu blogojoj pusėj ir perveriu per blogojoj pusėj likusią kilputę-kitą sūlo galą. patraukiu ir užsitvirtina.
2.Jei pasiuvinėta nedaug, pasibaigusį siūlą palieku ilgesnį ir toliau siuvinėdama ji apsiuvu. Jei daugiau- truputį pavarstau iš blogosios pusės.
Tikiuosi aiškiai surašiau
kada nors įdėsiu savo blogosios siuvinėjimo pusės pvz.
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 11:29)
va cia pasiieskok
aciukasQUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 18:33)
Zinok yra zmoniu kurie pinigu turi, o siuvineti neturi nei laiko, nei noro. Va tokie ir perka. Tie kurie perka supranta, kad siuvinetas paveikslas turi isliekamaja verte.
o kur jūs randat pirkėjus savo darbams QUOTE(Eglužė žiemos @ 2008 07 20, 18:11)
Močiutė mane mokino siuvinėti be mazgelių, ypač jei matysis ir blogoji pusė .
ta ir turiu omeny, rasydama kilpinis uztvirtinimas
na va, jei pavyks tai pridedu savo darbo išvirkščią pusę
omg.kaip nerealiai tvarkinga.man tai nors uzsimusk taip nesigauna. pas mane ten mazgu mazgeliu ir pan. .tokia blogaja puse man padaryti yra "mision imposible" . .jei nebutu uzsimine, kad cia blogoji puse tai.... ..... .
matos kur profai dirba .uz tai ir gali nelabai ka ismanantis zmogus is pirmo zvilgsnio supainioti ar cia geroji puse ar ne.... ryskiai truksta patirties ...
Rugsėje, jei tokia graži blogoji pusė, tai kaip turi atrodyti geroji? aš tai savo blogosios pusės net nerodysiu, nes pirštais užbadysit
QUOTE(dragon.fly @ 2008 07 20, 22:45)
matos kur profai dirba .uz tai ir gali nelabai ka ismanantis zmogus is pirmo zvilgsnio supainioti ar cia geroji puse ar ne.... ryskiai truksta patirties ...
nieks negime mokedamas, bet kad profas ... dar toli iki to.
beje pries metus mano kryzeliai vis dar ziuredavo i skirtingas puses , kol forume isaiskino kad turetu turet viena krypti virsutiniai dygsniai
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 20, 22:38)
manau kad galiu ir as savo blogaja puse demonstruot
sakyciau vaizdelis kaip pas tas ruses, kurioms blogoji puse nemaziau svarbi nei geroji (kazkuriame internetiniame psl buvo parodyta