Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Džeinė @ 2008 07 18, 14:20)
suprantu tave  rolleyes.gif  aš juoda nuogaliu porą antra kart siuvinėjau, tai taip lėtai ėjos, net noro sunku rast buvo, bet baigiau  biggrin.gif  ir po poros savaičiu išskris jis i Švediją  ax.gif

Na man dar neteko to paties siuvineti du kartus... Aciu dievui... lotuliukas.gif Isivaizduoju ,-kaip sunku save prisiversti siuvineti ta pati. doh.gif Jokio malonumo. O jei dar paveikslas didelis,prie jo atsedi menesius,-o paskui dar vel toki pat siuvineti,-tai jau kazkas... blink.gif
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 14:28)
Man zinok pirmas paveikslas gavosi mieliausias, dariau ji dovanu, tai sirdi sudejau wub.gif Pati spalvas rinkau, tai kazkaip man paciai jis graziausia, kitus dariau pagal rakta ir jau ne tokie ...  schmoll.gif Matyt kai darai su meile tai vienaip gaunasi, kai uz pinigus  - visai kitaip  lotuliukas.gif

Vat vat ,-turbut kiekvienai butu tas pats... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 11:29)
Kai gerai moka, tai ir stengtis lengviau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš truputį ne į temą, bet vis dėlto... Paaiškinkit man kvailai, kodėl žmonės sutinka mokėti (ir dar, kaip pasirodo, nemažus pinigus) už kažkieno kito siuvinėtą darbą? g.gif Kažkaip man siuvinėjimas yra labai individualus hobis, jei ir noriu kažką turėti, tai arba savo darbą (kurio dar ir procesas suteikia didžiulį malonumą), arba tada jau dovanotą iš širdies. Kažkaip nekiltų ranka mokėti už siuvinį, ir net ne dėl to, kad pati galiu siuvinėti. g.gif g.gif
Beje, įdomumo dėlei - kiek kainuoja va paprastas metrikas (a la batukai), neįskaitant medžiagos, siūlų ir rėminimo?
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 18, 09:54)
Aha, pagal spalvas panašu cool.gif
Nu bandysiu dar ieškoti, gal kur nors rasiu doh.gif

Merginos tai ka galėtumėt patarti del tamsiai rudos medžiagos, ar nei vienai neteko matyti g.gif  O gal nudažyti kuo nors butų galima rolleyes.gif

bandyk kava dazyt arba pasiieskok tekstiliniu dazu kur dazo siulus ar vilna
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 07 18, 14:44)
Aš truputį ne į temą, bet vis dėlto... Paaiškinkit man kvailai, kodėl žmonės sutinka mokėti (ir dar, kaip pasirodo, nemažus pinigus) už kažkieno kito siuvinėtą darbą?  g.gif Kažkaip man siuvinėjimas yra labai individualus hobis, jei ir noriu kažką turėti, tai arba savo darbą (kurio dar ir procesas suteikia didžiulį malonumą), arba tada jau dovanotą iš širdies. Kažkaip nekiltų ranka mokėti už siuvinį, ir net ne dėl to, kad pati galiu siuvinėti.  g.gif  g.gif
Beje, įdomumo dėlei - kiek kainuoja va paprastas metrikas (a la batukai), neįskaitant medžiagos, siūlų ir rėminimo?

Zinok yra zmoniu kurie pinigu turi, o siuvineti neturi nei laiko, nei noro. Va tokie ir perka. Tie kurie perka supranta, kad siuvinetas paveikslas turi isliekamaja verte.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 18 liepos 2008 - 17:53
QUOTE(ruci @ 2008 07 18, 09:52)
Štai ką MB tėtės teta, kuriai virš 90 m. išsiuvinėjo (tai turėjo būti apmušalas automobilio sėdynėms. Yra du vnt.):

Oho kiek čia darbo įdėta wub.gif
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 18, 09:54)

Merginos tai ka galėtumėt patarti del tamsiai rudos medžiagos, ar nei vienai neteko matyti g.gif  O gal nudažyti kuo nors butų galima rolleyes.gif

Arbata, cinamonu bandyk dažyti wink.gif Gal dar kokia žieve tiktų (na kaip margučius margina) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 18:33)
Zinok yra zmoniu kurie pinigu turi, o siuvineti neturi nei laiko, nei noro. Va tokie ir perka.  Tie kurie perka supranta, kad siuvinetas paveikslas turi isliekamaja verte.

Pinigų turėjimas čia anaiptol ne vienintelė sąlyga. Jei jau nuoširdžiai, dėl išliekamosios vertės prasminga pirkti paveikslą, bet ne siuvinį, kurių yra prisiuvinėta n+k pasaulyje visiškai vienodų... Na bet tiek to, matyt čia vienas iš tų dalykų, kur nesupaisysi, kokius įvairius dalykus žmonės mėgsta 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri iš siuvinėtojų turi schemą? blush2.gif

user posted image

Niekur nerandu.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 07 18, 23:48)
Gal kuri iš siuvinėtojų turi schemą? blush2.gif

Niekur nerandu.

Mokamą tai tuoj radau, bet pažiūrėk, kiek kainuoja, ir čia vien tik schema blink.gif Cuisine

As tai vis parsisiunciu is stitchfanclubstitchfanclub,ru ką nors, bet laaaabai dažnai ten būna schemos su išplėtimu .xsd. Jokia programa man neatidaro tokių, o jums kaip, su kuo atsidarinėjate iš ten parsisiųstas schemas?
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2008 07 19, 01:23)
Mokamą tai tuoj radau, bet pažiūrėk, kiek kainuoja, ir čia vien tik schema  blink.gif  Cuisine

As tai vis parsisiunciu is stitchfanclubstitchfanclub,ru ką nors, bet laaaabai dažnai ten būna schemos su išplėtimu .xsd. Jokia programa man neatidaro tokių, o jums kaip, su kuo atsidarinėjate iš ten parsisiųstas schemas?

*.xsd atidarinėjam su Pattern Maker Viewer programėle. Beroc, 43 temos gale yra sudėtos visos nuorodos kur parsisiųsti šią programėlę. Tik kaip jau matėm, kartais ten atsiranda tokių schemučių, kurių failiukai būna sugadinti. Tai jau tada nieko negalim padaryti verysad.gif Jeigu nerasi kur parsisiųsti, tai gali man į AŽ parašyt - atsiųsiu tau ją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 07 18, 15:53)
bandyk kava dazyt arba pasiieskok tekstiliniu dazu kur dazo siulus ar vilna

QUOTE(Sinuhas @ 2008 07 18, 17:39)
Arbata, cinamonu bandyk dažyti wink.gif Gal dar kokia žieve tiktų (na kaip margučius margina)  ax.gif

O paskui plaunat išsiuvinėtą siuvinį, kažin nenudažys man siūlų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audrajaz: 19 liepos 2008 - 10:31
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 13:28)
Man zinok pirmas paveikslas gavosi mieliausias, dariau ji dovanu, tai sirdi sudejau wub.gif Pati spalvas rinkau, tai kazkaip man paciai jis graziausia, kitus dariau pagal rakta ir jau ne tokie ...  schmoll.gif Matyt kai darai su meile tai vienaip gaunasi, kai uz pinigus  - visai kitaip  lotuliukas.gif

tai va, suprantam viena kitą mirksiukas.gif 4u.gif

o kiek maždaug imi už toki paveiksla??? ax.gif jei ne paslaptis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 07 18, 14:44)
Aš truputį ne į temą, bet vis dėlto... Paaiškinkit man kvailai, kodėl žmonės sutinka mokėti (ir dar, kaip pasirodo, nemažus pinigus) už kažkieno kito siuvinėtą darbą?  g.gif Kažkaip man siuvinėjimas yra labai individualus hobis, jei ir noriu kažką turėti, tai arba savo darbą (kurio dar ir procesas suteikia didžiulį malonumą), arba tada jau dovanotą iš širdies. Kažkaip nekiltų ranka mokėti už siuvinį, ir net ne dėl to, kad pati galiu siuvinėti.  g.gif  g.gif

Žiūriu diskutuojat kaip galima pirkt siuvinėtus paveikslus?O tada kaip galima pirkt rištų gobelenų paveikslus ar pirkti pieštus ?Aš manau kad į juos žmones taip pat sudeda daug širdies.Juk dauguma menininkų iš to gyvena .Beto tai mano specialybė ar turėčiau dėl to nedirbt tokio darbo. biggrin.gif (nedirbu pagal specialybę,bet vistiek nesuprantu tokio požiūrio)
Atsakyti