Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Pateikciau keleta pvz kaip smarkiai gali skirtis spalvos pirktos is skirtingu vietu,bet nufotkinus,kazkaip netaip matosi g.gif
Atsakyti
O tai niekas nezinot kur galima rasti kinietisku hieroglifu schemu??? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 18, 10:47)

Vat as niekad nesuprasiu kaip reik istentk kelis tokius pacius siuvinet ir dar tokius nemazus.. pagarba 4u.gif

Kai gerai moka, tai ir stengtis lengviau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet jau sio paveikslo daugiau nesiuvinesiu, jau "atsikandau" karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(LauraSim @ 2008 07 18, 11:24)
O tai niekas nezinot kur galima rasti kinietisku hieroglifu schemu??? verysad.gif  verysad.gif

va cia pasiieskok
http://stitchfanclub...inajapan.html-2
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 10:43)
Na va siandien parsinesiau dar viena ireminta paveiksla. Toki pati jau trecia siuvinejau, bet girtis noras vis tiek nedinges  lotuliukas.gif

Trecia kart! doh.gif Bet jau ketvirto turbut ne uz ka nesinoretu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2008 07 18, 11:44)
Trecia kart!  doh.gif  Bet jau ketvirto turbut  ne  uz ka nesinoretu lotuliukas.gif

Jau net schemas istryniau, sakiau jau sito gana, tik kad va daug kam jis patinka rolleyes.gif Bet jau sita trecia tai is pradziu sunkiai prisiverciau pradet, o veliau naktim siuvinejau kad greiciau pabaigt ir ka nors sirdziai mielo pradet cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 18 liepos 2008 - 11:05
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 12:04)
Jau net schemas istryniau, sakiau jau sito gana, tik kad va daug kam jis patinka  rolleyes.gif Bet jau sita trecia tai is pradziu sunkiai prisiverciau pradet, o veliau naktim siuvinejau kad greiciau pabaigt ir ka nors sirdziai mielo pradet  cool.gif

As tikiu...Isivaizduoju,kaip sunku trecia kart siuvineti dideli paveiksla! doh.gif Pas tave kantrybes x3 blink.gif
Atsakyti
etaeta labai tave suprantu,aš batukų metriką siuvinėju 8kartą ir dar vieną teks, tai malonumo jokio, tik darbas
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 18, 12:15)
etaeta labai tave suprantu,aš batukų metriką siuvinėju 8kartą ir dar vieną teks, tai malonumo jokio, tik darbas

drinks_cheers.gif as jau ir rankyciu metriko nesiuvinesiu daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau istriges vienoj vietoj gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 18 liepos 2008 - 11:34
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 18, 12:15)

doh.gif doh.gif doh.gif ... Be zodziu.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 12:04)
Jau net schemas istryniau, sakiau jau sito gana, tik kad va daug kam jis patinka  rolleyes.gif Bet jau sita trecia tai is pradziu sunkiai prisiverciau pradet, o veliau naktim siuvinejau kad greiciau pabaigt ir ka nors sirdziai mielo pradet  cool.gif
Galima schemą apsukt ir gausis madona į kt. pusę... Vis įdomiau blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 11:04)

suprantu tave rolleyes.gif aš juoda nuogaliu porą antra kart siuvinėjau, tai taip lėtai ėjos, net noro sunku rast buvo, bet baigiau biggrin.gif ir po poros savaičiu išskris jis i Švediją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 18, 14:20)
suprantu tave  rolleyes.gif  aš juoda nuogaliu porą antra kart siuvinėjau, tai taip lėtai ėjos, net noro sunku rast buvo, bet baigiau  biggrin.gif  ir po poros savaičiu išskris jis i Švediją  ax.gif

Man zinok pirmas paveikslas gavosi mieliausias, dariau ji dovanu, tai sirdi sudejau wub.gif Pati spalvas rinkau, tai kazkaip man paciai jis graziausia, kitus dariau pagal rakta ir jau ne tokie ... schmoll.gif Matyt kai darai su meile tai vienaip gaunasi, kai uz pinigus - visai kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti