Pateikciau keleta pvz kaip smarkiai gali skirtis spalvos pirktos is skirtingu vietu,bet nufotkinus,kazkaip netaip matosi
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 18, 10:47)
Vat as niekad nesuprasiu kaip reik istentk kelis tokius pacius siuvinet ir dar tokius nemazus.. pagarba
Kai gerai moka, tai ir stengtis lengviau Bet jau sio paveikslo daugiau nesiuvinesiu, jau "atsikandau"
Papildyta:
QUOTE(LauraSim @ 2008 07 18, 11:24)
va cia pasiieskok
http://stitchfanclub...inajapan.html-2
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 10:43)
Na va siandien parsinesiau dar viena ireminta paveiksla. Toki pati jau trecia siuvinejau, bet girtis noras vis tiek nedinges
Trecia kart! Bet jau ketvirto turbut ne uz ka nesinoretu
QUOTE(juratere @ 2008 07 18, 11:44)
Trecia kart! Bet jau ketvirto turbut ne uz ka nesinoretu
Jau net schemas istryniau, sakiau jau sito gana, tik kad va daug kam jis patinka Bet jau sita trecia tai is pradziu sunkiai prisiverciau pradet, o veliau naktim siuvinejau kad greiciau pabaigt ir ka nors sirdziai mielo pradet
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 12:04)
Jau net schemas istryniau, sakiau jau sito gana, tik kad va daug kam jis patinka Bet jau sita trecia tai is pradziu sunkiai prisiverciau pradet, o veliau naktim siuvinejau kad greiciau pabaigt ir ka nors sirdziai mielo pradet
As tikiu...Isivaizduoju,kaip sunku trecia kart siuvineti dideli paveiksla! Pas tave kantrybes x3
etaeta labai tave suprantu,aš batukų metriką siuvinėju 8kartą ir dar vieną teks, tai malonumo jokio, tik darbas
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 18, 12:15)
etaeta labai tave suprantu,aš batukų metriką siuvinėju 8kartą ir dar vieną teks, tai malonumo jokio, tik darbas
as jau ir rankyciu metriko nesiuvinesiu daugiau jau istriges vienoj vietoj gerai
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 18, 12:15)
... Be zodziu....
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 12:04)
Galima schemą apsukt ir gausis madona į kt. pusę... Vis įdomiau
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 11:04)
suprantu tave aš juoda nuogaliu porą antra kart siuvinėjau, tai taip lėtai ėjos, net noro sunku rast buvo, bet baigiau ir po poros savaičiu išskris jis i Švediją
QUOTE(Džeinė @ 2008 07 18, 14:20)
suprantu tave aš juoda nuogaliu porą antra kart siuvinėjau, tai taip lėtai ėjos, net noro sunku rast buvo, bet baigiau ir po poros savaičiu išskris jis i Švediją
Man zinok pirmas paveikslas gavosi mieliausias, dariau ji dovanu, tai sirdi sudejau Pati spalvas rinkau, tai kazkaip man paciai jis graziausia, kitus dariau pagal rakta ir jau ne tokie ... Matyt kai darai su meile tai vienaip gaunasi, kai uz pinigus - visai kitaip