sveikos gal kuri turit stai sio paveiksliuko schemute?
QUOTE(etaeta @ 2008 07 17, 13:38)
Cia ARIADNA greiciausiai
Aha, pagal spalvas panašu
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 17, 15:57)
na gavosi gana normaliai,nors su raktu manau geriau butu
Nu bandysiu dar ieškoti, gal kur nors rasiu
Merginos tai ka galėtumėt patarti del tamsiai rudos medžiagos, ar nei vienai neteko matyti O gal nudažyti kuo nors butų galima
Vau kokie apmušalai
QUOTE(ruci @ 2008 07 18, 08:52)
Štai ką MB tėtės teta, kuriai virš 90 m. išsiuvinėjo (tai turėjo būti apmušalas automobilio sėdynėms. Yra du vnt.):
oho darbo tai tikrai nemažai.
QUOTE(ruci @ 2008 07 18, 06:52)
Štai ką MB tėtės teta, kuriai virš 90 m. išsiuvinėjo (tai turėjo būti apmušalas automobilio sėdynėms. Yra du vnt.):
cia tai tikrai oho
ruci aš sužavėta, duok D ir mum tokių metų tiek sugebėt
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 18, 06:54)
Gal galetum pasidalint tais numeriukais?gal kada ir man dar prireiks...visu 3 turi?
ruci, na ir darbas, lenkiu galva pries toki siuvinejima.Superinis
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 18, 09:30)
Gal galetum pasidalint tais numeriukais?gal kada ir man dar prireiks...visu 3 turi?
Ne, nei vieno iš šitų, turiu "gimimo" kur moteris su vaiku na ir tokie mėlyni dobiliukai šalia
Na va siandien parsinesiau dar viena ireminta paveiksla. Toki pati jau trecia siuvinejau, bet girtis noras vis tiek nedinges
Ir dar toki parsinesiau
Ir dar toki parsinesiau
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 18, 07:36)
Ne, nei vieno iš šitų, turiu "gimimo" kur moteris su vaiku na ir tokie mėlyni dobiliukai šalia
Tai tiek to
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 07 18, 07:43)
Na va siandien parsinesiau dar viena ireminta paveiksla. Toki pati jau trecia siuvinejau, bet girtis noras vis tiek nedinges
Vat as niekad nesuprasiu kaip reik istentk kelis tokius pacius siuvinet ir dar tokius nemazus.. pagarba