Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(cacukas @ 2008 07 17, 12:51)
Aš rėminu tik su antirefleksiniu stiklu, tai jį net sunku įžiūrėti kad išvis yra, ir netrugdo matyti paveikslėlio, o ir apsaugotas tuo pačiu.  mirksiukas.gif

ji irgi antirefleksiniu rėmina, bet man vis tiek trukdo, nes stiklas "atšaldo" darbą, nuasmenina jį ax.gif bet čia kiekvienas savaip turi jausti
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 07 17, 12:01)
As sesei siuvinejau.be rakto apsiejau,is akies rinkau spalvas,nes ten buvo prideta nuotrauka su siulais.

ir kaip rezultatas? kažkaip pati nedrįstu spėlioti spalvų blush2.gif
Tiesa prie vienos schemos aptikau numeriukus, bet neatrenku, kokios firmos ne DMC, ne Anchor, ne Madeira tai kokie g.gif 547; 544; 542; 555; 546; 669; 667
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 17, 14:36)
Tiesa prie vienos schemos aptikau numeriukus, bet neatrenku, kokios firmos ne DMC, ne Anchor, ne Madeira tai kokie  g.gif  547; 544; 542; 555; 546; 669; 667

Cia ARIADNA greiciausiai
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2008 07 17, 11:46)
aisku mirksiukas.gif , o namu salygom reminant kazin ar imanoma kur nors nusipirkti tokio stiklo - refleksinio g.gif

antirefleksinio stiklo galima uzsisakyt FUJi salonuose, turbut ir KODAK ir kitur kur gamina remus ir spec pardese
Atsakyti
QUOTE(audrajaz @ 2008 07 17, 11:36)
Tiesa prie vienos schemos aptikau numeriukus, bet neatrenku, kokios firmos ne DMC, ne Anchor, ne Madeira tai kokie  g.gif  547; 544; 542; 555; 546; 669; 667

na gavosi gana normaliai,nors su raktu manau geriau butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 07 16, 15:58)
Na va, parsinesiau ir as saviski is reminimo, tai giriuosi  rolleyes.gif

Labai gražu wub.gif

QUOTE(diudas @ 2008 07 16, 18:05)
etaeta, labai žavus ir mielas paveikslas wub.gif

Na o aš išsiuvinėjau ketvirtąjį, paskutinįjį puodelį iš puodelių serijos

Koks žaismingas puodelis thumbup.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 07 16, 22:11)
Etaeta, Diudas - nuostabūs darbeliai  thumbup.gif  rolleyes.gif

Aš šiaip ne taip pribaigiau savo pirmąjį semplerį - Irish cream sampler (Casey Buonaugurio), siuvinėta ant Belfast Zweigart lino. Darbelis visai dailus, viskas ok, tik nežinau, kažko man jis "nesižiūri"... Gal rėme bus geriau  g.gif

Atrodo, taip ir kvepia dobiliukais 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Pasirodysiu savo kelių paskutinių dienų siuvinėjimą:

user posted image

Nieko labai ypatingo, bet kažkodėl man labai patiko. Pagal idėją reikėtų padaryti mažytę pagalvėlę, pridėti cinamono lazdelių ir pakabinti virtuvėje, kad jai įšilus pagalvėlė skleistų malonų aromatą. Bet kol kas nežinau, ar taip darysiu, kaip turi būti pagal pirminę idėją. hihihi.gif
Atsakyti
zuikiniauskienė gražiai atrodo, pagalvėlės aš nedaryčiau, bet staltiesė gražiai atrodytu su daugiau kvadračiukų, čia tik mano nuomonė rolleyes.gif
Atsakyti
Kokia liuks idėja su tom cinamono lazdelėm thumbup.gif Reiks "pasivogti" ax.gif
Atsakyti
zuikiniauskiene,ar aš ka praleidau gal blush2.gif ,bet kaip tavo magnolijos?
Atsakyti
user posted image
Noriu siuvinet sitas negres,bet va beda.Is to rusisko puslapio parsisiuntus,man nerodo schemu-neatidaro...patern maker viewer nepadeda....Gal kas zino ka daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 07 17, 18:13)
zuikiniauskienė gražiai atrodo, pagalvėlės aš nedaryčiau, bet staltiesė gražiai atrodytu su daugiau kvadračiukų, čia tik mano nuomonė rolleyes.gif

tokia ten ir pagalvėlė - 10 cm x 10 cm. hihihi.gif Staltiesei per daug vargo. irnesakyk.gif Norėjau tiesiog kokio mielo niekučio. rolleyes.gif

QUOTE(Sinuhas @ 2008 07 17, 18:26)
Kokia liuks idėja su tom cinamono lazdelėm thumbup.gif Reiks "pasivogti" ax.gif

prašom. mirksiukas.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 07 17, 18:35)
zuikiniauskiene,ar aš ka praleidau gal  blush2.gif  ,bet kaip tavo magnolijos?

jau išsiuvinėtos, dabar backstitch'ą siuvinėju. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 17 liepos 2008 - 18:59