QUOTE(jurga197733 @ 2008 11 09, 11:26)
Pasakykit man, kodel tos mamos , kurios pacios maitina taip nemegsta tu, kurios nebemaitina ir teigia, kad jos pasirenka lengviausia kelia?
Kodel tu taip manai?As,asmeniskai,nieko pries misinius neturiu,ir netgi norejau,savo treciaji nemaitint pati,bet isejo atvirksciai ,mazylis gime neisnesiotas,labai mazytis,po operacijos,praejus keletui valandu,i palata ileke Neisnesiotu naujagimiu skyriaus vadovas,nuzvelge mane,ir sako:"Tu pienuko turi?Planuoji vaikiuka maitint,jei taip,tai as pasakysiu,kad neduotu misinio,o lauktu,kol tu nusitrauksi piena ",as tik akim pamirksejau,nu ka,galvoju,jei reikia,tai reikia ,tai gavau pientrauki,kruva buteliuku,ir taip jau beveik metai.O,kas juokingiausia,kad mano mazylis,tai visai nesiruosia mamos kruties atsisakyt,ir i misini ziuri kaip i rimta pavoju ,kiek kartu bandziau,tiek kartu buvau ko ne apspjauta
O,kas dar baisiausia,kad as kitaip nei kitos,maitinancios mamos,deja...neliekneju,aisku,gerai,kad dar nors svoris neauga,bet jei tik,keleta dienu sumazinu maisto kieki,tai tuoj ir pienuko sumazejo,ir riebumas jo mazeja analogiskai .
Taip,kad nereikia sakyt,kad visos maitinancios mamos,nemegsta nemaitinanciu mamu.Mano brolis,uzaugo misiniu maitinamas,mano pussesres dvi,irgi misinines ,nes tetai buvo analogiska situacija su pieno kiekiu,ir nugrauztais speneliais,tik tiek,kad jos krutis,kaip sake vienas gydytojas,ne vaikams maitint skirtos,o pasiziurejimui .
Nereikia kreipti demesi,i tas isprotejusias mamas,kurios mato tiktai balta,arba tiktai juoda.Stiprybes tau auginant vaikeli!