Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimas pagal Polį Bregą II-a dalis

Pirmiausia, vis dar laukiu, Prijaučiantis, tavo platesnių žadėtų minčių apie graikiškų riešutų kevalų, gvazdikėlių, karčiojo kiečio poveikį ir t. t.
Norint issamiai reikia daugiau laiko, jo turesiu mazdaug po 2 savaiciu.

Turbūt kalbame apie pienligę arba apie mieliagrybį? Tai man ir neaišku, ką čia gali padėti šlapimas?
Jei butu pienlige - nera geresnio vaisto uz rytini slapima. Isbandyta daug daug kartu, skirtingu zmoniu (as ne biggrin.gif ).
Kiek žinau, moters intymios vietos pH apie 5. kai gydomasi nuo tos žalingos floros, keliame pH (net iki 10), pvz., sodos tirpalu, išrūgomis, rūgpieniu ir pan. O šlapimo pH irgi apie 5,5. Tad jokio pH jis nepakeis. Kaip jis veiks šiuo atveju?
Šlapimo tyrimų normos
pH - 6,3-7,3.
Iš čia: click Siaip negirdejau tokiu receptu, bet pakankamai logiski (nors man isrugos kazkaip nehigieniskai atrodo, bet logiskai.... gali ir suveikti biggrin.gif )

Beje, teoriškai samprotaujant, 7-8 dienų badas, o geriausiu atveju - 10 dienų - nuo tokio menko "malonumo" turėtų visiškai išgelbėti.
Praktiskai ne visada taip, bet badavimas jei ir neisgydo, tai labai prisideda prie pasveikimo.

Todėl tas receptas su gvazdikėliais, pelynu ir pan. kartumynais, manau, turėtų labai padėti sprendžiant šią nemalonę. Ir žinoma atsisakant tokio smaguriavimo.
thumbup.gif . Tik nebutinai. Gali padeti, o gali ir ne.
Atsakyti
Ot, smagu taip greitai gauti atsiliepimus thumbup.gif
Ką gi, kantriai lauksiu tas 2 savaites - atostogų metas ...
Dėl higienos gal ir nieko - juk ir valgomas tas produktas wub.gif
Tuos šarminius skystimus nebandžiau, bet girdėjau, kad taip ar panašiai darydavo tarybiniais laikais neščiosioms kai tas "pieninis džiaugsmas" aplankydavo
O tai ką su tuo rytiniu šlapimu - tamponėliai ar apsiplauti? Visvien nepagaunu kampo - gal ten tie mineralai ir kita sudėtis pribaigia tą mieliagrybį ? Nors, jei išbandyta, tai faktas, tik įdomu - kas ten?
Jei jau palietėm temą - kuo tas rytinis šlapimas ypatingesnis? Kuo skiriasi nuo dieninio ar vakarinio? Suprantu, kad sudėtim, bet būtent kuo?
Žinau ir tyrimams prašo rytinio...

Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2008 08 06, 16:12)
1. Na, o diskusija tai mano apie, Pepilota, tavo savijautą. Kaip supratau, skundeisi tuo, kas panašu į kokią tai mažą infekciją (sakei, net medikai tradiciniais metodais lyg nieko neaptinka, o tau diskomfortas).  išrūgomis, rūgpieniu ir pan.

2. Beje, teoriškai samprotaujant, 7-8 dienų badas, o geriausiu atveju - 10 dienų - nuo tokio menko "malonumo" turėtų visiškai išgelbėti.

3.Ir dar. Manau, tos malonumas apninka, kai labai jau užsaldinamas kraujas (saldainiai, sausainiai, bulkutės, ledai, kava su cukrum, saldūs jogurtai, daug džiovintų vaisių, net medaus ir kitokio net paslėpto cukraus ar gliukozės). Persisaldinama. Todėl tas receptas su gvazdikėliais, pelynu ir pan. kartumynais, manau, turėtų labai padėti sprendžiant šią nemalonę. Ir žinoma atsisakant tokio smaguriavimo.

4.Beje, Pepilota, rašei, kad parsisiuntei klizmą - kam ji tau?

1. O naturalus jogurtas tinka? |Ir ka su juo daryt? Siaip nete kiek ieskojau info, tai tiesiog patare gerai tampona jogurtu sutept ir isikist i vidu g.gif

2. Nu tiek as negaliu. Bandau kol kas svelnesniais budais, jau ir nuo tu svelniu stogas ciuozia mirksiukas.gif

3. Del cukraus, tai greiciausiai taip ir bus, nes saldumynus kai uzeina, tai galiu laaaaabai dideliais keikiais valgyt blush2.gif
Puslapy candida diet, perskaiciau, kad reikia visiskai cukru eliminuot. Bet kokioj formoj. Tiek is vaisiu, medaus, fruktozes ir t.t. Taip pat isbraukti mieliniu ir pelesinius gaminius. I pelesinius ieina suriai, net riesutai (isskyrus ka tik isgliaudytus). net pipirus rekomenduoja vartoti tik ka tik maltus, nes ant gatavu jau gali buti pelesio unsure.gif
Tai sitos, kaip as sakau, grybo dietos kaip tik ir laikausi dabar. vakar pajutau, kad jau stogas vaziuoja, tai neatsispyriui vaisiams blush2.gif bet nuosiandien tesiu vel. Darau iskrova su pasukokm, kas irgi yra geru bakteriju saltinis.
Be to vartoju pagal prijauciancio rekomendacijas gvazdikeli su karciuoju kieciu. Kuo didesne doze, tuo smagiau biggrin.gif

4. Slapimui. bet sitas vaistas man nepadejo. reik gal su jogurtu bandyt g.gif Laukiu nuomones mirksiukas.gif
Papildyta:
Pelynas:
1 diena - ant galo sauksto, labai mazai
2 diena - 1/4 arbatinio saukstelio
3 diena - 1/3 arbatinio saukstelio
4 diena - puse arbatinio saukstelio
toliau didinti iki 14 dienos kol pasieksi puse valgomojo sauksto. Taip gerti dar 7 dienas. Viso 21 diena.
Vartoti ant tuscio skrandzio geriausia ryte, viska is karto. Jei neiseina viska is kart - galima per kelis kartus, svarbu tik ant tuscio skrandzio.

Gvazdikeliai:
1 diena - 1/5 arbatinio saukstelio
2 diena - 1/4 arbatinio saukstelio
3-10 diena 1/3 arbatinio saustelio
Gvazdikelio kiekiai surasyti vienam kartui, o reikia 3 kartus per diena pries valgi.

Ir pelyna ir gvazdikeli uzgeri vesiu vandeniu, tiek kiek norisi.

Pabaigus kursa, karta per savaite ryte reiktu isgerti po 0.5 valg. sauksto pelyno ir po 1 arbatini sauksta gvazdikeliu - tokiu budu islaikomi pasiekti rezultatai

Ikeliu dar karta recepteli, susigaudziau, kad iki galo nesupratau doh.gif Tai pelynas gaunasi 21d., o gvazdikelis 10??? tai su gvazdikeliu baigi, o pelyna tesi?
Nes pradzioj buvau supratus, kad abu kartu varojami visa kursa g.gif tai nezinau kaip dabar daryt g.gif
Atsakyti
Tai pelynas gaunasi 21d., o gvazdikelis 10???
Taip. Kai baigi gvazdikeli - geri tik pelyna. Butu dar gerai jodo. Kursas 7 dienos. I stikline vandens koki lasa jodo (neisivaizduoju kiek, nes niekad nebandziau, bet pagal skoni - jei jodas jauciasi ir gerai. Jei mazai, tai iki kokiu 5 lasu, bet ne daugiau).
Atsakyti
QUOTE(Prijauciantis @ 2008 08 10, 23:57)
Taip. Kai baigi gvazdikeli  - geri tik pelyna. Butu dar gerai jodo. Kursas 7 dienos. I stikline vandens koki lasa jodo (neisivaizduoju kiek, nes niekad nebandziau, bet pagal skoni - jei jodas jauciasi ir gerai. Jei mazai, tai iki kokiu 5 lasu, bet ne daugiau).

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Juokas pro asaras - begeriant pelyna su gvazdikeliu sugebejau persalt lotuliukas.gif

Zmones sako, kad pries pagerejima visada paplogeja, sakau, gal grybas traukiasi biggrin.gif Nes persaimas tai visiskai mistinis, nei kur supute, nei susalau g.gif

Pupik
, vis dar laukiu minciu apie jogurto vartojima mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, Pepilota,
pirmiausia, sveikatėlės, neperšalk daugiau ir kuo greičiu pasveik 4u.gif
Aš nevartojau nei vieno iš mano aprašytų dalykų (išrūgų, rūgpienio ar sodos tirpalo). Juos rašiau mąstydama apie tai, kodėl jie, kaip girdėjau, padeda. O padėti turėtų, jei pH būtų šarminis (kaip sodos tirpalo) - vedžiau analogiją, kaip prielaidą. Be to - jie - rūgimo produktai, tai reiškia, kad jie rūgo dėl kažko - dėl esančių juose rūgimo bakterijų, kurios, kaip maonoma, palankios žmogaus žarnynui. Tad dėl jogurto - reiktų žinoti jo pH ir pagalvoti - ar tai, kas palanku žarnyno florai, taip pat palanku intymiajai florai? Žodžiu, neturiu atsakymo, tad pati sau tikrai nieko nebandyčiau ir su savimi neeksperimentuočiau. Bandžiau samprotauti, kodėl juos vartojo? Kas ten turėjo taip veikti? Be to, reik žinoti koncentraciją, žinoti procedūrą, jos trukmę ir panašiai. Jei turėčiau asmeninės ar patikimos patirties, tada bent jau būtų galima sakyti: tiksliai padėjo, tiksliai patikimas šaltinis (pvz., patikimas medikas) rekomendavo, taigi, padėjo, nors dar nežinau kodėl. Bent jau turėčiau kuo remtis. Rašiau kviesdama į diskusiją - gal kas prisijungs prie samprotavimų - papildys ar ką paneigs, o gal ką pasakys tai, kas būtų neginčijama ir paremta kuo tai patikimu. Visgi, pasitark, su ginekologais, ar yra tokia alternatyvi galimybė ir ar tai nepakenks kam nors ten dar, ko kaip ne medikai net neįtariam galint atsitikti. Visgi tai ne dantis praskalauti, - ir taip juk į burną bet ko, kas tinka kojoms, pvz., nekištum. Žodžiu, aš į tai žiūriu labai atsargiai ir geriau su per didele abejone, nei su per drąsiu ryžtu.
Beje, man neaišku, kur tą šlapimą su klizma naudojai ir ką tu gydai - o gal ką ne taip supratau?
Atsakyti
Labas 4u.gif tesiant diskusija dar atradau, kad grybo sporas sekmingai naikina vaisiu atstas. Pora arbatiniu sauksteliu stiklinei vandens, pora kartu dienoj.
Ka apie tai galvojat? Jau nusipirkau obuoliu acto, bet man idomi dar jusu nuomone pries pradedant ji vartoti. Logiskai mastant, tai jis gerai rugscia terpe turetu atkurti g.gif Dar pataria ir voneles tokias rugscias pasidaryt, bet tik jokio santykio nenurodo g.gif

Ir dar vienas vaistas, kamparo tinktura. reikia ilasinti 5-7lasus i siltoko vandens stikline. Tipo stebuklingai naikina grybeli.

Man is tiesu butu labai idomi jusu nuomone. Cia Prijauciantis geriausiai zino visokias gydomasias savybes. Ar jums pagriztai atrodo, kad butent sie produktai galetu gydyti grybeli?

Dar norejau paklausti jusu nuomones. As turiu nusipirkus ir geruju bakteriju tableciu. Kaip manot ar man jas gerti tuo paciu vartojant ir gvazdikeli su pelynu, ar plaukti kol pabaigsiu? g.gif As cia pati sau filosofuoju, kad pirmiausia musu bakterijas, o tada jau pripildysiu zarnyna geru bakteriju g.gif O gal gerai ir viskas is karto g.gif
Atsakyti
Badavau dvi paras, siaip jauciausi labai gerai, gal tik kiek jegu truko, bet valgyt nenorejau, apskritai valgau mazai, todel pamaniau, kad galiu ir pabadauti sveikatos sumetimais, nors pasakutini karta badavau pries 10 metu. Staiga po dvieju paru pradejo nerealiai pykinti, vemiau, bandziau gerti, bet nieko nelindo, uzejo stiprus migrenos priepolis (turbut nuo kavos trukumo), vienu zodziu, taip uzblogo, kad vyras norejo greitaja kviesti, nes jau visai be reakcijos buvau. Suleido vaistu nuo galvos skausmo, tuomet kai atsikvosejau bent kiek, pradejau po kasni valgyti, palaipsniui per kokias 4 val. suvalgiau po maza morka, pomidora, svieziai spaustu sulciu, maniau, kad pageres. Tuo metu lyg ir gerejo, atrode, kad atsigaunu, bet kaip ne keista pykinimas niekaip nepraeina, jau siandien 3 dienos po badavimo ir toliau baisiai pykina, nezinau ne kur dingt, aisku, kad valgyti labai nenoriu, bet prisiverciu kazka lengvo uzkast, apsinuodijusi jauciuosi. Ar cia normali busena po badavimo? Kuom gi galejau apsinuodyti nieko nevalgydama? Ka ne taip padariau? Na, zinojau, kad badauti nera lengva, bet kad jau sitaip isibalansuos organizmas, nesitikejau. Prisimenu badavimą iš jausnystės laikų, tai kažkaip normalu viskas buvo, jokiu dideliu sutrikimu nepatyriau, tik valgyti noredavau. Kas gali pakomentuoti, kas cia nutiko? Tik nerasykite, kad per ilgai badavau is pat pradziu, toki badavima rinkausi todel, kad ir taip daznai nevalgau po viena diena, jeigu su reikalais lakstau, tai ne nepastebiu, kaip diena praeina, todel maniau, kad vienos dienos badavimas neturetu jokios prasmes, is tikruju planavau tris paras badauti... Gal man badavimas apskritai netinka, per daug uznuodytas organizmas, ar ka...
Atsakyti
Na tai cia jau reikia sulaukti labiau patyrusiu patarimu g.gif

As tai rytoj pasninkauju. Ziuresiu ar pavyks iki kito ryto ar tik iki vakaro - 24val. ax.gif
Atsakyti
uzejo stiprus migrenos priepolis (turbut nuo kavos trukumo)
tikrai ne
Ar cia normali busena po badavimo?
tikrai ne
Kas gali pakomentuoti, kas cia nutiko?
du variantai. 1. jei paskutiniu metu mazai judejot, maitinotes "standartiskai" ir t.t., lasteles pradejo atsikratineti visokio slamsto ir organizmas nespejo visko pasalinti naturaliais budais - gavosi apsinuodijimas. 2. badavimas uzkabino kazkokia liga (kuri jau buvo organizme) ir gali jos atsikratyti.
Kaip elgtis? Pirmu variantu - klizma ar kelios. Galima su trupuciu juodos kavos - kiekis nedidelis. Pagerkit rasakilos arbatos.
Antras - testi badavima ir pasikankinti. Per 2-3 dienas turi baigtis.
Man atrodo. kad pas jus 1 variantas. Bet suzinoti galit tik jus - bandymais.
Gal man badavimas apskritai netinka, per daug uznuodytas organizmas, ar ka...
Jei taip ir yra - badavimas pravalo organozma, tik jei tokia reakcija, reikia pastoviai, bet tik po para badauti.
Parasykit apie save daugiau - savo konstitucija (pagal dosas), kaip maitinates, amziu ir t.t. kuo daugiau tuo lengviau suprasti kas vyksta. Arba issitirkit pas medikus, gal ras priezasti.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Panasu, kad busiu sekmingai 36val. isbadavus thumbup.gif Tik jau siandien nuo 5val. nesimiega - skrandis marsus groja biggrin.gif Eisiu lengvai pasportuot ir morku uzkapot smile.gif

O teisybe, kad diena po badavimo patariama vien zalia maista, t.y. darzoves ir vaisius valgyt? Kiek pamenu negalima net kruopu, apie mesa ir zuvi net nekalbu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pepilota: 28 rugpjūčio 2008 - 07:15