Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

QUOTE(svete @ 2007 02 18, 14:58)
Aciu mazulele. Bet tai brangokai iseina - jei reik 100 balionu, tai 400Lt  doh.gif  g.gif

man gerai tik kokiu 30 reiktu lotuliukas.gif bet prisistatytume patys lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip balionai dekorui didelis malonumas.Mazai atrodo be vaizdo,daug brangiai kainuoja.Pas mus uzteks gyvu geliu ant stalu-baltu ramuniu wub.gif Nes ta sodyba,kurioje svesime pati yra nuostabiai grazi ir tie papuosimai ivairus sugadintu jos grozi.Kaip saunu,ir cia pinigu sutaupysime thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 29, 10:49)

SUPER ATRODO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
buvau sugalvojusi jauniesiems (as svocia) padaryti po seimos zidinio uzdegimo(pereinancio i lauza) uzdegt saltas ugneles, priristu prie helio balionu, ir paleist i ora.
Matau, kad beveik visos taip pagalvojo...man reikia tik apie 40 balionu, bet man ir tai brangu...sad.gif o taip norejosi sventes isimintinos...
bet visai neseniai prisimeniau, kad turiu pazistama, kuris pries pora metu siuo bizniu uzsiime...smile.gif reiks daba ieskoti jo kardionaciu:) gal kokia nuolaida suteiks:)
siaip turi but grazu...
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2007 04 29, 01:18)
buvau sugalvojusi jauniesiems (as svocia) padaryti po seimos zidinio uzdegimo(pereinancio i lauza) uzdegt saltas ugneles, priristu prie helio balionu, ir paleist i ora.
Matau, kad beveik visos taip pagalvojo...man reikia tik apie 40 balionu, bet man ir tai brangu...sad.gif o taip norejosi sventes isimintinos...
bet visai neseniai prisimeniau, kad turiu pazistama, kuris pries pora metu siuo bizniu uzsiime...smile.gif reiks daba ieskoti jo kardionaciu:) gal kokia nuolaida suteiks:)
siaip turi but grazu...

o kam tau tiek daug tu balionu g.gif juk manau uztenka 1 baliono porai mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif blush2.gif nia kuo daugiau tuo graziau smile.gif bet pagalvojusapie baliona porai biski lengviau kvepuot pasidare....bet dar butu geriau, jei jie dar ir pigesni butu smile.gif))
paskaiciau kitoj vietoj, tai dar reikia zinot kokius uzsakyti, nes nuo kainos priklauso kiek laiko balionai laikysis.nuo 3 valandu iki keliu paru.
Atsakyti
QUOTE(lylu @ 2007 04 29, 12:41)
4u.gif  blush2.gif nia kuo daugiau tuo graziau smile.gif bet pagalvojusapie baliona porai biski lengviau kvepuot pasidare....bet dar butu geriau, jei jie dar ir pigesni butu smile.gif))
paskaiciau kitoj vietoj, tai dar reikia zinot kokius uzsakyti, nes nuo kainos priklauso kiek laiko balionai laikysis.nuo 3 valandu iki keliu paru.

pritariu, kad kuo ju daugiau tuo graziau mirksiukas.gif bet viskas remiasi i finansus smile.gif tai jei negalite skirti tam daug pinigeliu, uztenka porai ir 1 4u.gif
Atsakyti
Man irgi labai patinka ta mintis, kad balionus paleisti i dangu su saltom ugnelem. Teko matyti vienam baliuje toki nerealu vaizdeli. Tai buvo jubiliejus ir kiekvienas svecias paleido i ora raudona baliona su ugnele, tai vaizdas buvo ... thumbup.gif
Bet balionu, kaip sales papuosimo tikrai nenoreciau schmoll.gif Mes svesime tokiam labai graziam restoranelyje, tai ten ir be tu balionu labai labai labai grazu. O balionai viska tik sugadintu. Ten nebent tik gyvos geles tiks, ir tai minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 03 29, 10:49)

Asmeniskai man bjauriausias papuosimas koks tik gali buti wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 04 29, 17:02)
Asmeniskai man bjauriausias papuosimas koks tik gali buti  wacko.gif

drinks_cheers.gif tik neisizeiskyte kam labai grazu blush2.gif del skoniu nesigincijama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 30 balandžio 2007 - 19:38
kas par daug tas nesveika... manau visko turi buti kukliai, nes taip zimiai graziau 4u.gif ax.gif cia mano nuomone
Atsakyti