Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

Jus man pasakykite kaip reikia padaryti is balionu tokius stulpus. Ir kaip prie lubu tie balionai cia taip laikosi? g.gif Cia gal kokie specialus balionai ar kaip? g.gif
Atsakyti
http://www.balionusa...lery.php?pid=15
Balionu pvz cia
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 06 29, 21:59)
sveikos busimos nuotakos clap.gif
gal kuri klaipedoje noretu per puse ta balioneli issinuomot. man nereikis 200 balionu. ir 100 per akis 4u.gif ir net maziau. cia veiksmas rugpjucio 12-13 vyktu drinks_cheers.gif

sutikčiau, bet mano vestuvės 20 d.
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 07 08, 08:15)
sutikčiau, bet mano vestuvės 20 d.

tai as pasiskambinciau pasiklausineciau kokiam laikui ten nuomoja. jei galima savaite tas dujas palaikyt tai gal visai thumbup.gif butu?
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2005 07 08, 07:08)
Jus man pasakykite kaip reikia padaryti is balionu tokius stulpus. Ir kaip prie lubu tie balionai cia taip laikosi? g.gif  Cia gal kokie specialus balionai ar kaip? g.gif

Kaip tuos stulpus padaro - nežinau. Bet va kaip jie laikosi, tai mačiau. Ten yra priryštas storas valas, o paskui balionai prie jo. Iš toli to valo visai nesimato. thumbup.gif
Atsakyti
Jeetta, ish kur ishtraukei, kad Balionu Shalies ofise galima tartis be PVM'o?
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2005 06 29, 21:59)
sveikos busimos nuotakos clap.gif
gal kuri klaipedoje noretu per puse ta balioneli issinuomot. man nereikis 200 balionu. ir 100 per akis 4u.gif ir net maziau. cia veiksmas rugpjucio 12-13 vyktu drinks_cheers.gif

Jei dar kas nepasisiūlė tai aš peršuosi i drauges dėl balionėlio nuomos.Betžinok, kad aš skambinausi dėl helio baliono nuomos tai 5 ltr. neturi dabar, o plius reiklaingas ir kazkoks dozatorius, kurio siuo momentu taipogi neturi.
Man reikia rugpjūčio 27d. bei jei nuspresiu dal;yvauti dar vienose vestuvese rugpjūčio 13d. tai kiek suprantu ta pati savaitgali kaip ir tu.
Na nzn sprendziam ta klasuymą.
Mano mailas: vaida.januziene@gmail.com
Pasirasom i mailus ir gal kas pavyks
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jaida @ 2005 07 15, 09:45)
Jei dar kas nepasisiūlė tai aš peršuosi i drauges dėl balionėlio nuomos.Betžinok, kad aš skambinausi dėl helio baliono nuomos tai 5 ltr. neturi dabar, o plius reiklaingas ir kazkoks  dozatorius, kurio siuo momentu taipogi neturi.
Man reikia  rugpjūčio 27d. bei jei nuspresiu dal;yvauti dar vienose vestuvese rugpjūčio 13d. tai kiek suprantu ta pati savaitgali kaip ir tu.
Na nzn sprendziam ta klasuymą.
Mano mailas: vaida.januziene@gmail.com
Pasirasom i mailus ir gal kas pavyks
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ta va kas į Aga skambino ax.gif man atrodo aš prieš tave skambinau, tai operatorė paskė, kad dar vieni teiravosi rugpjūčiui. 4u.gif
Atsakyti
Pas mus tai sale puos speciliai zmones is firmos! Nors patiems nereiks vargti:)
Atsakyti
ka domina, vakar HyperMaximoj "Balionu saly" maciau baltu ir auksiniu perlamutriniu balionu. pakelis - 6.70 Lt (14vnt.) 4u.gif
Atsakyti
man balionu saly labai patiko is karto pripusti balionai, priristi tarkim prie mini netikro sampano butelio ir pastatyti ant zemes. labai fainiai atrode. idomu tik ar ilgai ten jie taip laikosi, ir ar su heliu ten?
Atsakyti
Mums puose helio balionais.Grazu buvo tikrai.O jie laikosi apie 8val.,tai mes ta puokste is balionu 24val paleidom i ora.
Atsakyti