Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

QUOTE(Spectacular @ 2013 03 11, 21:34)
gal zinote, kiek helio reikia stai tokiam balionui pripusti? planuojame pirkti balionus atskirai ir helio duju baliona atskirai, taciau nelabai numanome kokio turio duju baliona reiketu pirkti g.gif
user posted image

Priklausomai nuo to kokio dydžio tas balionas, iš nuotraukos nelabai galima spęsti.. Mes ir vis dar svarstome, ką daryti - ar pūsti patiems ar balionų parduotuvėje. Kiek teko teirautis, tokie lengviau prisipučia ir ilgiau skraido, nei lateksiniai smile.gif Mane labiausiai tas ir neramina, kiek laiko po pripūtimo balionas skraidys, nes besivelkančio žeme nesinori.. Tai vis bijau pūsti pati..
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 13, 15:13)
Priklausomai nuo to kokio dydžio tas balionas, iš nuotraukos nelabai galima spęsti.. Mes ir vis dar svarstome, ką daryti - ar pūsti patiems ar balionų parduotuvėje. Kiek teko teirautis, tokie lengviau prisipučia ir ilgiau skraido, nei lateksiniai smile.gif Mane labiausiai tas ir neramina, kiek laiko po pripūtimo balionas skraidys, nes besivelkančio žeme nesinori.. Tai vis bijau pūsti pati..

na, jie standartinio dydžio, nesu mačiusi jų nei didesnių nei mažesnių.. aj nu gal didelius labai ir esu mačiusi, bet šiaip jie standartinio dydžio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 13, 15:13)

Latekso balionai vieną dieną išlaiko gerai bet kitą dieną tikrai jau yra į pazeme nukritę, skraido per vidurį kambario, o tie brangus balionai laiko kelias savaites.
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 13, 16:54)
Latekso balionai vieną dieną išlaiko gerai bet kitą dieną tikrai jau yra į pazeme nukritę, skraido per vidurį kambario, o tie brangus balionai laiko kelias savaites.

Nesiulyciau tiketi tokiais terminais. Pazistamai krikstynoms firma atveze isvakarese lateksinius balionus. Kita diena, 12 val dienos, balionus no tilto i upe paleido doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 13, 19:38)
Nesiulyciau tiketi tokiais terminais. Pazistamai krikstynoms firma atveze isvakarese lateksinius balionus. Kita diena, 12 val dienos, balionus no tilto i upe paleido  doh.gif

as manau cia viskas ne nuo balionu priklauso, o nuo priputimo, uzrisimo... na zinoma, jeigu balionai skirti ne heliui o paprastam orui, tai zinoma irgi nekoks rezultatas gaunasi smile.gif
Atsakyti
Jiems atveze firma ir gerai zinoma. Ne patys putesi.
Na as su lateksiniais nerizikuociau uzsiciklint kad jie para atlaiko.

O tie vadinami brangus kokias 5 dienas buna super, o veliau po truputi leipsta. Perku juos daznai vaikui ir nei vienas neilaike kelias savaites, kad cia sakoma schmoll.gif

Na bet vestuves tikrai atlaikys net ir isvakarese priputus
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 03 14, 00:44)
Na bet vestuves tikrai atlaikys net ir isvakarese priputus

aš irgi manau, kad vestuvėms atlaikys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 11, 23:34)
gal zinote, kiek helio reikia stai tokiam balionui pripusti? planuojame pirkti balionus atskirai ir helio duju baliona atskirai, taciau nelabai numanome kokio turio duju baliona reiketu pirkti g.gif
user posted image

Va ką radau, gal padės 4u.gif
Latexballons Ballonanzahl Flugdauer
23cm Durchmesser ca. 50 Stück ca. 6 Stunden
28cm Durchmesser ca. 27 Stück ca. 12 Stunden
38cm Herzballon ca. 20 Stück ca. 14 Stunden

Folienballons
45cm Durchmesser ca. 27 Stück ca. 7 Tage
50cm Durchmesser ca. 20 Stück ca. 10 Tage

1x Einweg Helium Gasflasche 0,42m³
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 03 14, 11:50)
Va ką radau, gal padės  4u.gif
Latexballons                    Ballonanzahl            Flugdauer
23cm Durchmesser        ca. 50 Stück            ca. 6 Stunden
28cm Durchmesser        ca. 27 Stück            ca. 12 Stunden
38cm Herzballon            ca. 20 Stück            ca. 14 Stunden

Folienballons           
45cm Durchmesser        ca. 27 Stück            ca. 7 Tage
50cm Durchmesser        ca. 20 Stück            ca. 10 Tage

1x Einweg Helium Gasflasche 0,42m³

na, išsiaiškinau, kad mūsų balionai 45 cm smile.gif tai jeigu gerai supratau su 0,42m³ dujų balionu galima pripūsti ~27 balionus g.gif kurie pripūsti laikysis ~7 dienas blush2.gif bet žiūrint į parduodamų dujų balionų tūrius man kažkaip nelogiškai gaunasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 03 13, 16:54)

Kurie čia "brangūs"?
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2013 03 13, 18:38)
Nesiulyciau tiketi tokiais terminais. Pazistamai krikstynoms firma atveze isvakarese lateksinius balionus. Kita diena, 12 val dienos, balionus no tilto i upe paleido  doh.gif

Tai va va.. Net nežinau kada lateksinius balionus pūstis ar iš vakaro ar tą patį rytą..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 14 kovo 2013 - 17:30
QUOTE(Spectacular @ 2013 03 14, 15:25)
na, išsiaiškinau, kad mūsų balionai 45 cm smile.gif tai jeigu gerai supratau su 0,42m³ dujų balionu galima pripūsti ~27 balionus  g.gif kurie pripūsti laikysis ~7 dienas blush2.gif  bet žiūrint į parduodamų dujų balionų tūrius man kažkaip nelogiškai gaunasi blink.gif

Aš radau ebay šitą aprašymą. Na jei jie taip rašo, tai gal išmano apie tai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2013 03 14, 18:28)
Kurie čia "brangūs"?
Papildyta:

Tai va va.. Net nežinau kada lateksinius balionus pūstis ar iš vakaro ar tą patį rytą..

As siūlyčiau ta pati rytą.
Atsakyti