Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

man reikia pripusti tik 2 balionus taip, kad jie kabetu palubyje, o ne palei zeme...
nenoriu labai daug isleisti blush2.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutis @ 2009 02 11, 20:31)
man reikia pripusti tik 2 balionus taip, kad jie kabetu palubyje, o ne palei zeme...
nenoriu labai daug isleisti

Rinkis jau pripustus, parduoda balionu salyje ir siaip kur dovanas pakuoja ir suvenyrais prekiauja, vieno kaina 7 Lt kazkur
Atsakyti
mes per savasias vestuves po baznycios paleidom didele puokste balionu, kiekvienam sveciui davem po viena baliona ir isitraukti lapeli su meiles zodziais po priristi ir paleisti na vaizdas buvo nepakartojamas ir kai ziurejom filmuotoj medziagoj tai is vis fantastika. thumbup.gif balionus uzsisakiau balionai lt.kainos tikrai mazesnes nei balionu salyje ir dar atvezimas nemokamas. na o pacioje saleje mes patys putemes ir darem ivairias gelytes, varveklius, nes vienos parduotuves konsultante pamoke, tai jokiu problemu nebuvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvylle: 20 vasario 2009 - 12:59
QUOTE(vvylle @ 2009 02 20, 13:59)
mes per savasias vestuves po baznycios paleidom didele puokste balionu, kiekvienam sveciui davem po viena baliona ir isitraukti lapeli su meiles zodziais po priristi ir paleisti na vaizdas buvo nepakartojamas ir kai ziurejom filmuotoj medziagoj tai is vis fantastika.  thumbup.gif balionus uzsisakiau balionai lt.kainos tikrai mazesnes nei balionu salyje ir dar atvezimas nemokamas. na o pacioje saleje mes patys putemes ir darem ivairias gelytes, varveklius, nes vienos parduotuves konsultante pamoke, tai jokiu problemu nebuvo ax.gif

As irgi noriu kad mane kokia gera konsultante pamokytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maža mazgė @ 2009 02 20, 13:57)
As irgi noriu kad mane kokia gera konsultante pamokytu  ax.gif

mes buvom nueje i europos prekybos centra, o ten balionu salyje pasitaike labai sauni konsultate tai ji mus pamoke kaip daryti, nes pirkom balionus is ten tai ir pakonsultavo thumbup.gif
Atsakyti
balionus galima pusti ir paprasta pompa, kur pucia ciuzinius, tik reikia antgalius reikiamus tureti ax.gif mes patys taip darem, nes reikejo nemazai balionu pripusti salej papuosti blink.gif tad jei turit paprasta pompa, galit drasiai nesinuomoti mirksiukas.gif tik namie pasitreniruokit kad paskuj nekiltu problemikiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

man kilo klausimas - kaip jus atsivezet iki rotuses/baznycios tuos balionus? Cia klausimas toms, kurios neuzsisake atvezimo paslaugos is firmos...
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2009 02 20, 13:59)
mes per savasias vestuves po baznycios paleidom didele puokste balionu, kiekvienam sveciui davem po viena baliona ir isitraukti lapeli su meiles zodziais po priristi ir paleisti na vaizdas buvo nepakartojamas ir kai ziurejom filmuotoj medziagoj tai is vis fantastika.  thumbup.gif balionus uzsisakiau balionai lt.kainos tikrai mazesnes nei balionu salyje ir dar atvezimas nemokamas. na o pacioje saleje mes patys putemes ir darem ivairias gelytes, varveklius, nes vienos parduotuves konsultante pamoke, tai jokiu problemu nebuvo ax.gif

o kiek gavosi 1 baliono kaina?
Papildyta:
[quote=Smailiukas,2009 04 07, 14:59]
o kiek gavosi 1 baliono kaina? jau su heliu...?
Atsakyti
[quote=Smailiukas,2009 04 07, 14:00]
o kiek gavosi 1 baliono kaina?
Papildyta:
[quote=Smailiukas,2009 04 07, 14:59]
o kiek gavosi 1 baliono kaina? jau su heliu...?
[/quote]
tiksliai as tau neatsakysiu, todel kad jau senai buvo ir kainos gali buti pakitusios, bet jei gerai pamenu tai vieno helinio baliono kaina apie 3lt buvo. ten reikejo uz 100lt uzsisakyti balionu ir tuomet pristatymas nemokamas
Atsakyti
as visai noreciau balionu 4u.gif tuoksimes kauno prisikelimo baznycioje, tai pakilus i virsu turetu graziai atrodyti, kai juos paleisime smile.gif siaip nebuvau galvojusi, bet kai pamaciau - ten mokiniai kazkokia akcija dare, tai super thumbup.gif

http://www.kitokspas...riki_v_nebe.jpg

aisq, ju bus maziau, bet manau, kad nuotraukose ir video bus labai grazu wub.gif zinoma, siek tiek viskas nuo kainos priklausys... jeigu po 6 - 7 lt uz vieneta, tai nesamone tada. blink.gif

beje, buciau dekinga visoms, kurios jau turejo patirties su helio balionais kaune ir zino, kokios kainos ir kur 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingina: 01 birželio 2009 - 16:36
man taip pat labai grazu visi tie balioneliai, juk jie tinka ivairiausiai progai, tereikia tik vaizduotes kaip jais pasipuosti svente.
Atsakyti
Aš tai vistiek puošiu balionais, man gražu tongue.gif čia kiekvieno asmeninis reikalas..
Atsakyti