Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

Mane domintu rugpjucio 1 d. Vilniuje smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,o mane domintu paprastai pripusti balionai sokiu saleje ant grindu,kad butu pilna,pvz auksiniu ir baltu...bet nejaugi pusti su burna,taip ir nualpti galima biggrin.gif per sventes esu maciusi,kaip su kazkokia pompa pripucia pailga baliona,gal su tokai pampa butu galiam ir ta paprasta baliona pripusti?kaip manote is kur tokia pompa gauti?ar dar kazkaip galiam pripusti balionus be helio?ir kaip galvojate,ar netruksdys jie sokti,sokiu sale bus pirmame aukste,o mes sedesime tokioje terasoje,tai manau is virsaus turetu graziai atrodyti pilna sokiu sale balionu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 07 27, 13:29)
kaip galvojate,ar netruksdys jie sokti

zinoma kad trukdys doh.gif jei ju bus daug kaip sakai, tai is jusu terasos grazu, bet ne praktiska cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 07 27, 13:29)
Sveikutes,o mane domintu paprastai pripusti balionai  sokiu saleje ant grindu,kad butu pilna,pvz auksiniu ir baltu...bet nejaugi pusti su burna,taip ir nualpti galima biggrin.gif per sventes esu maciusi,kaip su kazkokia pompa pripucia pailga baliona,gal su tokai pampa butu galiam ir ta paprasta baliona pripusti?kaip manote is kur tokia pompa gauti?ar dar kazkaip galiam pripusti balionus be helio?ir kaip galvojate,ar netruksdys jie sokti,sokiu sale bus pirmame aukste,o mes sedesime tokioje terasoje,tai manau is virsaus turetu graziai atrodyti pilna sokiu sale balionu? blush2.gif

Na pripusti tai juos galima su paprasta pompa, kur ciuziniams skirta. Pvz. Maximoj 6.99 kainuoja. Plastmasine tokia, paprasta ir su tokiu siauru antgaliu kaip tik balionams. As drauges gimtadieniui 25 puciau, tai tik spejau uzrisinet smile.gif Tiesa, vienas turi laikyt. Bet nesunku tikrai.
Atsakyti
sveikos, ar yra cia kuri gerai nusimano apie tai, kaip daryti balionu griliandas ir pan?
Atsakyti
Man tai balionai vestuvėms nelabai blush2.gif unsure.gif Kažkaip labiau gimtadieniui tinka ar vaikų šventei ax.gif
Na, bet kiekvienas puošiasi pagal save mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magnifica @ 2008 10 12, 19:09)
Man tai balionai vestuvėms nelabai blush2.gif unsure.gif Kažkaip labiau gimtadieniui tinka ar vaikų šventei ax.gif
Na, bet kiekvienas puošiasi pagal save mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man balionai labai jau prastai atrodo ir visai neelegantiskai g.gif
Atsakyti
Gal zinote,mamytes,kur galima Vilniuje rasti nebrangiu balionu?Man reiketu apie 200vnt,bet kur ziurejau,tai vieneto kaina 50ct,kiek daugoka.. g.gif
Atsakyti
nebrangiu balionu Vilniuje yra Fabijoniskiu rajone kur gedvydziu gatveje salia maximos yra tokia parduotuve ji be pavadinimo,ten visokiu niekuciu yra.100 balionu 12 artai 18LT 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai,rytoj leksiu ieskoti,tikiuosi paieskos nebus bevaises. blush2.gif
Beje,kaip jus manote,mamytes,kiek reiketu balionu nedideeliame kambaryje,nezinau gal kiek mazeniame nei 16kv,kad uzpildytu bent jau puse kambario?net neisivaizduoju su skaiciais,iki siol maniau,kad turetu uztekti bent jau 200vnt..Bet dabar suabejojau. g.gif
Atsakyti
Visgi radau balionus ir issisukau labai pigiai..
Justiniskiu norfoje radau 100vnt - 7.99lt,tik aisku nelbai gerai buvo,kad visi zalios spalvos,bet suejo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 10 20, 10:40)
drinks_cheers.gif  man balionai labai jau prastai atrodo ir visai neelegantiskai g.gif

man tai kaip tik labai grazu,o jeigu dar tas variantas,kai i dangu 12 nakties lesiti super thumbup.gif
Atsakyti