Mane domintu rugpjucio 1 d. Vilniuje
Sveikutes,o mane domintu paprastai pripusti balionai sokiu saleje ant grindu,kad butu pilna,pvz auksiniu ir baltu...bet nejaugi pusti su burna,taip ir nualpti galima per sventes esu maciusi,kaip su kazkokia pompa pripucia pailga baliona,gal su tokai pampa butu galiam ir ta paprasta baliona pripusti?kaip manote is kur tokia pompa gauti?ar dar kazkaip galiam pripusti balionus be helio?ir kaip galvojate,ar netruksdys jie sokti,sokiu sale bus pirmame aukste,o mes sedesime tokioje terasoje,tai manau is virsaus turetu graziai atrodyti pilna sokiu sale balionu?
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 07 27, 13:29)
kaip galvojate,ar netruksdys jie sokti
zinoma kad trukdys jei ju bus daug kaip sakai, tai is jusu terasos grazu, bet ne praktiska
QUOTE(*Karamelia* @ 2008 07 27, 13:29)
Sveikutes,o mane domintu paprastai pripusti balionai sokiu saleje ant grindu,kad butu pilna,pvz auksiniu ir baltu...bet nejaugi pusti su burna,taip ir nualpti galima per sventes esu maciusi,kaip su kazkokia pompa pripucia pailga baliona,gal su tokai pampa butu galiam ir ta paprasta baliona pripusti?kaip manote is kur tokia pompa gauti?ar dar kazkaip galiam pripusti balionus be helio?ir kaip galvojate,ar netruksdys jie sokti,sokiu sale bus pirmame aukste,o mes sedesime tokioje terasoje,tai manau is virsaus turetu graziai atrodyti pilna sokiu sale balionu?
Na pripusti tai juos galima su paprasta pompa, kur ciuziniams skirta. Pvz. Maximoj 6.99 kainuoja. Plastmasine tokia, paprasta ir su tokiu siauru antgaliu kaip tik balionams. As drauges gimtadieniui 25 puciau, tai tik spejau uzrisinet Tiesa, vienas turi laikyt. Bet nesunku tikrai.
sveikos, ar yra cia kuri gerai nusimano apie tai, kaip daryti balionu griliandas ir pan?
QUOTE(magnifica @ 2008 10 12, 19:09)
Man tai balionai vestuvėms nelabai Kažkaip labiau gimtadieniui tinka ar vaikų šventei
Na, bet kiekvienas puošiasi pagal save
Na, bet kiekvienas puošiasi pagal save
man balionai labai jau prastai atrodo ir visai neelegantiskai
Gal zinote,mamytes,kur galima Vilniuje rasti nebrangiu balionu?Man reiketu apie 200vnt,bet kur ziurejau,tai vieneto kaina 50ct,kiek daugoka..
nebrangiu balionu Vilniuje yra Fabijoniskiu rajone kur gedvydziu gatveje salia maximos yra tokia parduotuve ji be pavadinimo,ten visokiu niekuciu yra.100 balionu 12 artai 18LT
Aciu labai,rytoj leksiu ieskoti,tikiuosi paieskos nebus bevaises.
Beje,kaip jus manote,mamytes,kiek reiketu balionu nedideeliame kambaryje,nezinau gal kiek mazeniame nei 16kv,kad uzpildytu bent jau puse kambario?net neisivaizduoju su skaiciais,iki siol maniau,kad turetu uztekti bent jau 200vnt..Bet dabar suabejojau.
Beje,kaip jus manote,mamytes,kiek reiketu balionu nedideeliame kambaryje,nezinau gal kiek mazeniame nei 16kv,kad uzpildytu bent jau puse kambario?net neisivaizduoju su skaiciais,iki siol maniau,kad turetu uztekti bent jau 200vnt..Bet dabar suabejojau.
Visgi radau balionus ir issisukau labai pigiai..
Justiniskiu norfoje radau 100vnt - 7.99lt,tik aisku nelbai gerai buvo,kad visi zalios spalvos,bet suejo..
Justiniskiu norfoje radau 100vnt - 7.99lt,tik aisku nelbai gerai buvo,kad visi zalios spalvos,bet suejo..
QUOTE(eglieska @ 2008 10 20, 10:40)
man balionai labai jau prastai atrodo ir visai neelegantiskai
man tai kaip tik labai grazu,o jeigu dar tas variantas,kai i dangu 12 nakties lesiti super