O kur jus pirkote to latekso????
kur klaipedoje butu galima gauti gelio baliona,(kad patys galetume prisipusti balionus) ir kokia kaina btutu???
nejau niekas nezinot kiek kainuoja helio duju balionas?
ana vasara buvo apie 200lt plius irangos nuoma
Kieno vestuves mergaites rugpjucio men? Nusipirktume to helio kaip nors per puse
mano tik rugseji ir as is klaipedos
Na mano rugpjucio 30 diena Tik nzn man gal kokia tu balionu 50 , jei pacios pusimes,tai juk nieko neislankstysim is ju kokiu girliandu As noriu sokiu saleje virsuje paleisti balionus su nubegancia tokia juostele.... ir dar kur
Papildyta:
Na seip tie balionai nepigus... Nu pvz man norint 50 ju. Nezinau tikslios kainos viento... Na pvz jeigu kainuotu po du lt. vnt. 100 Lt , jei 3lt. vnt. 150 nu ir nzn manau gal dar jie brangiau kainuoja.... Sakyciau brangokai
Papildyta:
Na seip tie balionai nepigus... Nu pvz man norint 50 ju. Nezinau tikslios kainos viento... Na pvz jeigu kainuotu po du lt. vnt. 100 Lt , jei 3lt. vnt. 150 nu ir nzn manau gal dar jie brangiau kainuoja.... Sakyciau brangokai
o tai su heliu negalima pripusti paprastu balionu?? reikia kokiu specialiu????????
Ne ne as skaiciavau cia jau ta pripusta baliona ir kokia kaina iseina... Isvis girdejau,kad 5Lt kainuoja Siaubas tai jai man apie 50 reikia 250Lt
tai klaipedoje vienas pripustas su heliu balionas kainuoja 7 lt
Siaubas..... Matyt teks apseiti keliais balionais
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 07 15, 20:56)
Kieno vestuves mergaites rugpjucio men? Nusipirktume to helio kaip nors per puse
Mano rugpjucio 2. as is Klaipedos. Mielai prisideciau