Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

O kur jus pirkote to latekso????
Atsakyti
kur klaipedoje butu galima gauti gelio baliona,(kad patys galetume prisipusti balionus) ir kokia kaina btutu??? smile.gif
Atsakyti
nejau niekas nezinot kiek kainuoja helio duju balionas? blush2.gif
Atsakyti
ana vasara buvo apie 200lt plius irangos nuoma
Atsakyti
Kieno vestuves mergaites rugpjucio men? Nusipirktume to helio kaip nors per puse g.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano tik rugseji ir as is klaipedos g.gif
Atsakyti
Na mano rugpjucio 30 diena ax.gif Tik nzn man gal kokia tu balionu 50 , jei pacios pusimes,tai juk nieko neislankstysim is ju kokiu girliandu lotuliukas.gif As noriu sokiu saleje virsuje paleisti balionus su nubegancia tokia juostele.... ir dar kur
Papildyta:
Na seip tie balionai nepigus... Nu pvz man norint 50 ju. Nezinau tikslios kainos viento... Na pvz jeigu kainuotu po du lt. vnt. 100 Lt , jei 3lt. vnt. 150 nu ir nzn manau gal dar jie brangiau kainuoja.... Sakyciau brangokai g.gif
Atsakyti
o tai su heliu negalima pripusti paprastu balionu?? reikia kokiu specialiu???????? g.gif
Atsakyti
Ne ne as skaiciavau cia jau ta pripusta baliona ir kokia kaina iseina... Isvis girdejau,kad 5Lt kainuoja g.gif Siaubas tai jai man apie 50 reikia 250Lt schmoll.gif
Atsakyti
tai klaipedoje vienas pripustas su heliu balionas kainuoja 7 lt blink.gif
Atsakyti
Siaubas..... Matyt teks apseiti keliais balionais blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylaniuks @ 2008 07 15, 20:56)
Kieno vestuves mergaites rugpjucio men? Nusipirktume to helio kaip nors per puse  g.gif  thumbup.gif

Mano rugpjucio 2. as is Klaipedos. Mielai prisideciau 4u.gif
Atsakyti