Įkraunama...
Įkraunama...

Balionai

ar esate kas pirke balionus su heliu Dekobali, įdomu tokie patys kaip ir balionu šalyje???
Laikosi taip pat, butu įdomu išgirsti jusu nuomone smile.gif
Atsakyti
Gal kas darete ar zinote kaip daryti balionu girlianda? bandziau daryti bet nesigauna, matyt kazka netaip darau g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelyte-gelyte @ 2008 03 28, 02:30)
Gal kas darete ar zinote kaip daryti balionu girlianda? bandziau daryti bet nesigauna, matyt kazka netaip darau  g.gif

Idomu ir man butu g.gif O gal siaip kokiu idomiu atrakciju su balionais zinote?
Atsakyti
QUOTE(*CACA* @ 2006 08 18, 23:04)
.... O juos tikrai galite išsinuomuoti Kaune prekybos centre "Savas" yra balinų skyrelis ir Hiper Maximoje "Balionų šalis".

Kaune,"Hyper MAXIMOJE" "BALIONU SALIS",man pasake,kad helio balionu nenuomoja ax.gif .Tai net nezinau,kur ju dar gauti g.gif .Bandysime dar iki "SAVO"nulekti.O gal dar kas kokia vietele zino? tongue.gif
Atsakyti
gal kas zino kur galima gauti Vilniuje pigiau balionu?urmu pvz blush2.gif g.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kas nuomojote helio duju baliona? ar kilo problemu su naudojimu? mes nezinome ka daryti, paskambinome VIlniuje i AGA, tai jie sake su 5L talpos balionais problemos-ne visada buna, pvz dabar neturi ir nezino ar tures schmoll.gif o man nereikia 100 balionu, man reikia tik 40 pripustu balionu, noriu juos leisti prie baznycios arba santuokos rumu, tik va problema, kad tuokiuosi Taurageje ir abejoju ar ten kas pucia balionus, todel ir klausiu apie helio duju balionu nuoma. O be to vieno 5L baliono nuoma ~140Lt. Nemazai unsure.gif
Atsakyti
as balionu girliandomis puosiu pavesines lauke,nes neismastau kaip graziai ir palyginus nebrangiai galima butu jas papuosti
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2008 05 08, 10:15)
Sveikutes, gal kas nuomojote helio duju baliona? ar kilo problemu su naudojimu? mes nezinome ka daryti, paskambinome VIlniuje i AGA, tai jie sake su 5L talpos balionais problemos-ne visada buna, pvz dabar neturi ir nezino ar tures  schmoll.gif o man nereikia 100 balionu, man reikia tik 40 pripustu balionu, noriu juos leisti prie baznycios arba santuokos rumu, tik va problema, kad tuokiuosi Taurageje ir abejoju ar ten kas pucia balionus, todel ir klausiu apie helio duju balionu nuoma. O be to vieno 5L baliono nuoma ~140Lt. Nemazai  unsure.gif

140lt. gal ie nemažai, bet jei pirktum jau pripūstus balionus, tai gautum dar 100lt. pridėti. Taip kad mąstyk. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2008 05 13, 19:24)
as balionu girliandomis puosiu pavesines lauke,nes neismastau kaip graziai ir palyginus nebrangiai galima butu jas papuosti

labai grazu "kaledinemis" girliandomis, tik kad ne spalvotu lempuciu, o tik baltu ir dar su kokia lengva balta medziaga... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ssju @ 2008 05 14, 16:07)
labai grazu "kaledinemis" girliandomis, tik kad ne spalvotu lempuciu, o tik baltu ir dar su kokia lengva balta medziaga...  ax.gif

o lemputes tai cia super mintis bigsmile.gif jau isivaizduoju kaip graziai sutemus atrodytu wub.gif
Atsakyti
labukas smile.gif gal galit padet blush2.gif turiu helio duju baliona ir dozatoriu , bet reiktu to skyscio kurio tepa balionus unsure.gif gal zinot kaip jis vadinasi ar kur yra jo pirkti ? buciau labai dekinga nes be to skyscio balionai laikosi neilgai taip kad aplinka puosus is vakaro ryte nieko grazaus nebus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katenuke @ 2008 04 25, 13:52)
gal kas zino kur galima gauti Vilniuje pigiau balionu?urmu pvz blush2.gif  g.gif  4u.gif  smile.gif

na mes kaune bazese pirkom balionus tai uz 100 balionu parlamutriniu sumokejom 20lt turim 5l helio guju dozatoriu ir dar gavom nusipirkti latekso juo tepami balionai tai helio dujos nuoma kainavo 147lt balionai 20lt ir lateksas 40lt nes be latekso ryte balionai jau buvo nusileide iki vidurio kambario
Atsakyti