Nu va pavydziu JUms
Mes tai pries pat dvylika patys issimazgiojom tuos balionus, pririsom ugneles, ir liudininke mano vel sueme juos visus kartu ir supainiojo Va tada vel buvo sunku atrinkineti, kiek nervai laike-atrinkinejom, bet paskui kokius 10 paleidom kruvoj ir ispudis buvo nerealus pavieniai balionai ir viena didele ugnis
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 09 25, 21:31)
atsiprašau už kvailą klausimą o kaip reik tas ugneles pririšti prie tų balionų?
apvinioji tu sniureliu aplink ugneles kota ir paskui risi mazga ir viskas
QUOTE(maziulele @ 2007 09 25, 22:25)
apvinioji tu sniureliu aplink ugneles kota ir paskui risi mazga ir viskas
tai ugnele gaunasi zemyn galva?
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2007 09 26, 15:13)
tai ugnele gaunasi zemyn galva?
taip ir nepirkit tu ilgu ugneliu, nes balionas ju neislaiko, ir jis nepakils mes buvom keleta pririse, tai teko is naujo mazus rist
QUOTE(skgreta @ 2007 09 24, 12:43)
Mes ir per savo vestuves leidoma balionus. Uzsisakem is baliomanijos, tai jie atvaziavo ir vietoj pripute tuos balionus pries pat paleidima. Buvo ziauriai grazu . Tik truputi nesklandumu buvo, nes velavo atvezt, ir teko paleisti ne 12.00 o 12.30, is pradziu pykau, bet kaip paleidom ir pamaciau toki grozi, praejo visas pyktis
Dar mes is ju uzsisakem girlianda ant duru tai labai graziai atrode , paskui galesiu ikelt nuotraukyte
saunus dalyka syra balionai
Pritariu ...o dar su uglelėmis aaaaaaaah
Mes balionus leidome po baznycios, sveciai sugalvojo norus ir paleidome visus i dangu - atrode labai graziai
Vat.
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Musu vestuvese t.p.buvo balionu.
Buvau uzsisakiu helio baliona ir balionu, pazystama, kuri puose sale pripute kiek galejo, tik va neuzsakiau dozatoriaus, o be jo nepatyrusiam sunkokia pripusti balionus, labai daug susprogo...
Bet vistiek buvo grazu, o svarbiausia ka pastebejau, kad vaikams buvo ka veikti, netrukde tevams linksmintis.... vis zaide su balionais ir bande juos gaudyti, nes polubem pakyle buvo...
Buvau uzsisakiu helio baliona ir balionu, pazystama, kuri puose sale pripute kiek galejo, tik va neuzsakiau dozatoriaus, o be jo nepatyrusiam sunkokia pripusti balionus, labai daug susprogo...
Bet vistiek buvo grazu, o svarbiausia ka pastebejau, kad vaikams buvo ka veikti, netrukde tevams linksmintis.... vis zaide su balionais ir bande juos gaudyti, nes polubem pakyle buvo...