Įkraunama...
Įkraunama...

Velform hair grow gelis

Sveikos, ir aš buvau nusipirkus Velforma, galiu pasakyti, kad plaukai labai sustiprėjo ir pradėjo atauginėti. Sunaudojau 3 buteliukus smile.gif Dabar jau nenaudoju daugiau kaip puse metų. Plaukai vėl siaubingai slenka, tai nusprendžiau, kad kol naudoji tai tikrai yra efektyvus. Bet kokiu atveju jis man tikrai padėjo.
Atsakyti
Mano mamos draugė sugalvojo, kad jai labai reikia šitos priemonės, o kadangi ir man ilgą laiką slinko plaukai, tai prieš kokius 1,5 metų nusipirkom per pusę (kiekvienai po buteliuką, nes perkant vieną, kitą gauni nemokamai) ir išbandėm.
Nei man, nei mamos draugei nieko nepadėjo, nors viską darėm sąžiningai biggrin.gif Na, ji ėmėsi svogūnų kaukių ir sulaukė rezultato, o aš kitų ampulių, kurios gavosi brangiau, bet padėjo.

Mano geras draugas, kuris jaunas, bet jau gerokai praplikęs nuo kaktos irgi išbandė, bet taip pat jokių stebuklų nepatyrė ax.gif

Ką galiu pasakyti... Matyt, individualu čia - kažkam padeda, kažkam ne. Todėl negaliu tvirtinti, kad niekam nepadės, nes man nepadėjo. Juk tai, kas padėjo man, gali nepadėt kitam ir tas žmogus sakys, kad ši priemonė š... Tik tiek, kad stebuklų nebūna - galima pristabdyt slinkimą, galima sutankint plaukus, bet jų apimties nepastorinsi ir, ypač, jei yra kokia nors žmogaus organizmo vidinė problema, plikės plaukais neapauginsi arba tai bus trumpalaikis rezultatas (nekalbu apie įsodinimus, tai be galo brangus dalykas).
Juk jeigu būtų įmanoma, argi žmonės vaikščiotų nupiepusiais ar išslinkusiais plaukeliais? Paprasti žmonės sakykim, gal pinigų neturi, na bet kokios žvaigždės juk turi milijonus, bet ne visi gali didžiuotis nuostabiais plaukais mirksiukas.gif
Atsakyti
kur siuo metu butu galima isigyti sia produkcija ir kiek kainuoja?
Atsakyti
Jau kas kas, bet Velform gelis, tai manau tikrai gruniausia nesamone. Reklama labai grazi.
Atsakyti
Ka galiu pasakyti, mano draugas du buteliukus sio "gerio" ant galvos saziningai susipyle pagal instrukcijas, ir nieko nepadejo. Aisku, tokio rezultato, kaip reklamoje, tai ir nesiikejom, bet nebuvo JOKIO rezultato...pinigu traukimas is naiviu zmoniu ax.gif
Atsakyti
vyrams ir moterims slenka del skirtingu priezasciu,mano klientei padejo,o mano vyrui visai ne,dabar naudojame ampoles,dar sakiau i mezoterapijos kursa uzrasysiu,nesitikiu kad jam uzaugs plaukai,bet vienos klientes vyras daresi tai sake kad padeda.
Atsakyti
Ka vis dar domina dis stebuklingas eliksyras ji galite isigyti www.velformhairgrow.eu
arba ivede I google Velform hair grow gel.
Atsakyti