Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

Pritariu Aš ir Tu,pritariu,kad pasireiškia moteriškėms,bet tai tik tokiu atveju jei išvis jokio vyro neturi.
O rimtai tai šnekam toliau apie pamerges mūsų.Aš tai išteku greit.Bet niekada negali sakyt niekada.
Atsakyti
Pasiilgot???
Anksčiau Jus vadinau mergaitėm, bet esat bobos.
Ar aš Jus nors vieną įžeidžiau, iškeikiau, vartojau netinkamus žodžius? Taip išeina, jog savos nuomonės viešai reikšti negali, nebet liaupsintum ar girtum.
Čia skaitinėjau ir pradėjau rašyti, nes ruošiausi būti pamerge tradicinėse vestuvėse. Bet supratusi, jog geriau smertis, nei dalyvavimas tokioje muilienėje išsakiau savo nuomonę.
Bet tai nereiškia, jog esu prieš santuokas, esu prieš saldybes, tradicijas ir vaikus.
Nepriimate kritikos, brangiosios.
Mąstymas kaip viduramžiais, jei kas pasako kitokią nuomonę, tai ant laužo ar dar kitur.
Pasibjaurėjusi....

Atsakyti
matyt, blaivus protas tave aplenkes yra. Sakai, kad neizeidineji, o bobom vadini. ko tu cia is vis rasai. Nu nepatinka, nerasyk, vaziuok kur tu nori, eik i vestuves, daryk kaip nori, o tai jausmas susidaro, kad cia 12 metu pagiezingas vaikas rasineja. Bjaurekis tyliai. Ir isvis, ar tu nors zinai, kiek procentu busimuju nuotaku su tom "saldybem" vestuves darys, kiek be ju. kazkokia bezrazume. Nuotakos, siulau draugiskai ignoruoti tokios ..... merginos (NEBOBOS!!!) pasisakymus
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 02, 11:39)
ir vaikus.


thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 02, 10:39)
Pasiilgot???

Nu, žinok, nei kiek nepasiilgom tongue.gif

QUOTE(Patrijuke @ 2005 06 02, 10:39)
Pasibjaurėjusi....

Bjaurėkis sau tyliai ir ramiai vienoj vietoj, užsidarius duris...... ax.gif

O aplamai tai pasiskaityk taisykles, Tau jau Bella buvo pakopijavus kaip galima ir kaip negalima elgtis... O jei tos taisyklės Tau nepriimtinos ar nepatinka - ieškok sau kito forumo.
Atsakyti
Ech dar ji neišvažiavo doh.gif
Atsakyti
Viena durnė erzina, jos jūs putojate..negadinkite nervų. Geriau man patarkite išsirinkti gražią, įdomią suknelę pamergei. Nes kur tik pasižiūri visos vienodos arba su šleikutėm, ar visai be nieko. Pameskite idėjų.
Atsakyti
ka manot apie tokia pamerges suknele? (tik ne balta,zinoma)
Atsakyti
Niekaip neiseina pasiziureti, downloadina, o rezultato jokio..kaip gaila..bet dar bandysiu.
O kodel balta spalva blogai?? Jei tarkim kukli, maza su detale ryskesne...Ar blogai.
Nelabai as gaudausi vestuviu reikaluose.
Atsakyti
QUOTE(Lemon @ 2005 06 02, 18:17)
Geriau man patarkite išsirinkti gražią, įdomią suknelę pamergei. Nes kur tik pasižiūri visos vienodos arba su šleikutėm, ar visai be nieko. Pameskite idėjų.

O kokios maždaug suknelės Tu nori? Ta prasme ilgos/pūstos/trumpos? Nes mano pamergytės gal būt bus tokiom, kaip čia pasakius, trumpom suknelėm, kur apačia taip nelygiai nukirpta. Na, prie vienos kojos ji žemiau kelio pasibaigia, o prie kitos - maždaug kelio lygyje. Na, gal supratai smile.gif. Bet ten tai su šleikutėm suknytės. Jos nėra pūstos, o tokios jaunatviškos ir lengvos smile.gif. Dar neapsispredėm galutinai dėl jų, bet sesei, kuri bus viena iš pamergių, labai jau patiko tokia suknelė, tai ir kitom panašias gal būt derinsim... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 02 birželio 2005 - 20:50
QUOTE(Lemon @ 2005 06 02, 18:17)
Geriau man patarkite išsirinkti gražią, įdomią suknelę pamergei. Nes kur tik pasižiūri visos vienodos arba su šleikutėm, ar visai be nieko. Pameskite idėjų.

Dar prie tos pačio prisiminiau, kad kažkur internete mačiau irgi gan originalių suknelių (tik adreso neišsisaugojau). Bet mintis maždaug tokia.... Apačia, kaip jau ką tik rašiau, įstriža. Na, kreivai kirptas sijonas smile.gif. Gali būti kelių sluoksnių tokia lengva pusiau matinė pusiau permatoma medžiagytę, gali kaip nors bangelės būti padarytos. O viršus, jei nenori šleikučių ar atvirų pečių, ir jei patinka asimetrija, gali būti toks: vieną petį galima palikti atvirą, o per kitą petį eina ne tai, kad petnešėlė, bet plačiai kažkas praeina. Mokėčiau piešti, tai nupieščiau ką turiu omeny biggrin.gif. Ir galima vėl gi dviem būdais tai išspręsti - arba kad tą petį uždengtų lygiagrečiai, kaip ir sijonas nukirptas (t.y. toj pusėj kur sijonas aukščiau pasibaigia, petį uždengiat). Arba galima ir atvirkščiai padaryt. Skonio reikalas. Na, ant popieriaus pasipaišyti galima ir pasižiūrėti kaip atrodo.... Tik tiek, kad nežinau, ar salonuose yra tokių suknelių, Nes jas tai internete mačiau.... Jei prisiminsiu adresiuką, įkelsiu nuorodą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsIrTu: 02 birželio 2005 - 21:04
Labai gerų idėjų man pamėtėjai AširTu. Jau seniai galvojau apie asimetrijas, pasijonius, na kai iš po sijono dailiai matosi kita medžiagytė. Tik kad internete, kiek žiūrėjau visos pagal vieną, mano minėtą modelį. Jaunieji leidžia rengtis kaip nori. Kitos dvi pamergės renkasi ilgas, pūstas suknias ir man galvą suka, jog turėčiau taip pat rinktis tokią suknią ir būti tortas. NENORIU.
Įmesk, jei rasi nuorodą į tą puslapį.
Atsakyti