QUOTE(ruteler @ 2008 04 02, 10:50)
Labas rytas merginos
As busimoji nuotaka ir eidama matuotis savo suknele vedziausi pamerges, visos uzsidejome suknles ir labai graziai atrodeme. Taip, buvo priestaravimu, bet ne del spalvu, modelio, o tiesiog del to, kad jos ilgos, nes viena is pamergiu niekada neidavo i jokias vestuves su ilga suknle, tiesiog turejo toki isitikinima. Bet zinot merginos, ne pamerges jus turite daryti laimingas, jus savo diena turite jaustis laimingos, turite svyteti is laimes, nes tai jums bus prisiminimas visam gyvenimui, o pamerge tai jau pamirs po 1 menesio.
As busimoji nuotaka ir eidama matuotis savo suknele vedziausi pamerges, visos uzsidejome suknles ir labai graziai atrodeme. Taip, buvo priestaravimu, bet ne del spalvu, modelio, o tiesiog del to, kad jos ilgos, nes viena is pamergiu niekada neidavo i jokias vestuves su ilga suknle, tiesiog turejo toki isitikinima. Bet zinot merginos, ne pamerges jus turite daryti laimingas, jus savo diena turite jaustis laimingos, turite svyteti is laimes, nes tai jums bus prisiminimas visam gyvenimui, o pamerge tai jau pamirs po 1 menesio.
pritariu, as irgi tokios pacios nuomones, ir dariau taip kaip ir tu. Ir labai dziaugiuosi kad mano pamerges, labai geros mano drauges, buvo labai supratingos ir nei spyriojosi nei ka, ir nerode savo principu ir kaprizu, pati maciau kas jom graziai atrodo o kas ne. Juk ne viena jaunoji nenoretu,kad pamerges atrodytu negraziai su kokia nors suknele. Man buvo vienas modelis kuris labai patiko ir norejau kad su tom suknelem butu pamerges apsirengusios. Bet vienai pamergei ji ypatingai netiko, tai issirinkom kita. Ir labai tuo dziaugiuosi.