QUOTE(Smilga222 @ 2008 03 30, 16:33)
as maniau isrinksiu kokia spalva,ir tegu perkasi tokios spalvos,bet ne vienodu modeliu.bet viena pareiske:jei man nepatiks nepirksiu.na nepirksi galvoju,nepirk,pamerge nebusi bet siaip galvoju pasitart su visom ir spalva issirinkti.tik ta pamerge viena,as isivaizduoju kokia issirinktu,nes buvo atvejis kai ji buvo pamerge ir balta suknia uzsidejo tai maise zmones kuri jaunoji.nu bet kur mergos protas detis balta suknele
as irgi tik uz tai kad geriau jau nurodyti spalva vienoda o ne modeli nes juk visoms vienas modeliukas gali netikti nepatikti ar tiesiog ta diena zmogus labai negerai gali jaustis su tavo isrinkta suknele. o su spalva tai paprasciau... pati dabar ruosiuosi i pamerges tai labai nemaloniai kazkaip jauciuosi kai man renka tokia suknele kuri man visiskai ne prie sirdies ir su kuria as negerai jausiuosi ta diena. .
As tai savo vestuvems neapsisprendziu tarp dvieju variantu ar pamergytems nurodyti bendra suknyciu spalva ar tiesiog kazkoki bendra akcenta... kaip jums atrodo kuris variantas geresnis?