QUOTE(Ireland @ 2007 07 04, 15:34)
Siubas, kokia nesamone, na mano pirma tokia reakcija, aisku nesupykit, kam tai atrodo visiskai normalu...Mano vestuves jau cia pat, turiu dvi pamerges ir viena liudininke, na amzius panasus visu. Kai pakvietem i vestuves buvo aiskiai joms i pasakyta, kad jokiu reikalavimu joms nekeliu, tegu pacios nusprendzia, kaip rengtis, kaip sukuotis ar kokiu batelius deveti, o gelytes ant ranku mes parupinsim, nes derinsiu prie savosios puokstes. Siais laikais viskas nepigu, jau zmones eidami paprastais sveciais daug issiliedzia(rubai, sukuosenos, makiazai, manikiurai, dovanos ir.t.)..Pati esu dalyvavusi vestuvese pamergele, zinau kiek tai kainuoja..Tad tikrai nesuprantu tu jaunuju, kurie kviecia pamerges ir istato i tokius remus, arba atrodot visos vienodai arba galit nedalyvauti, nu kosmaras Manau, jei jau jaunoji nori, kad visos vienodai apsirengtu, tegu pati ir uzsako sukneles, bei padengia islaidas arba bent jau dalinai pademngia islaidas. Mano mergaite spacios tarpusavyje pasikalbejo, ir bendrai apsitare buti su suknelem iki keliu ir viskas. Ir as labai dziaugiuosi, kad joms ruosimasis nekelia galvos skausmo be to tai man labai artimi zmones, kodel juos tureciau verstis detis gal nepatinkanciso spalvos suknele, ar netinkancio ilgio ar modelio..
Jau daug cia prikalbejau, bet va tokia mano nuomone, nesupykit
Jau daug cia prikalbejau, bet va tokia mano nuomone, nesupykit
viena pazystama net sveciams nurode eteiti tik jodai arba raudonai apsirenges