Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

QUOTE(Hun @ 2007 01 08, 16:12)
doh.gif  doh.gif  virsune visko  doh.gif

aha, ir man taip atrodo, kad cia jau nera kur daugiau issidirbinet doh.gif
Atsakyti
Ale kaip gerai būtų - iš sykio vestuvių padaugėtų thumbup.gif tongue.gif
(juokauju, žinoma..)
Atsakyti
as tai tik uz tai kalbant apie puoksteles pamergytem - kad jos butu mazyte ant rankos kazkas panasaus su nuoptakos puokstele ax.gif o kad butu puokstes dideles tai ir nepatogu jom ir taip kam to reikia
Atsakyti
sveikutes, man iskilo toks klausimas: ka daryti, jei viena is pamergiu nenores nuomotis sukneles, kokios as noriu? kitos pamerges sutinka, viskas ok, o va sita viena yra mano busimo vyro geriausio draugo pana (jei galeciau, jos tikrai nekviesciau) ir jai mazdaug niekas neturi nurodinet, ka jai rengtis. as jos dar neprasiau, bet ji jau buvo vienose vestuvese, kur nesutiko. jos nuomone, as tureciau uz viska sumoket, nes ji pati pirktusi visai kitokia sukne, kuri jai ir liktu, nes nuomot neapsimoka. ir, be to, pamerges skirtinguose miestuose, tai man tektu ir uz benzina moket, kai jos vaziuos matuotis sukniu?labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 01 08, 18:46)
sveikutes, man iskilo toks klausimas: ka daryti, jei viena is pamergiu nenores nuomotis sukneles, kokios as noriu? kitos pamerges sutinka, viskas ok, o va sita viena yra mano busimo vyro geriausio draugo pana (jei galeciau, jos tikrai nekviesciau) ir jai mazdaug niekas neturi nurodinet, ka jai rengtis. as jos dar neprasiau, bet ji jau buvo vienose vestuvese, kur nesutiko. jos nuomone, as tureciau uz viska sumoket, nes ji pati pirktusi visai kitokia sukne, kuri jai ir liktu, nes nuomot neapsimoka. ir, be to, pamerges skirtinguose miestuose, tai man tektu ir uz benzina moket, kai jos vaziuos matuotis sukniu?labai aciu uz atsakymus  4u.gif

žmonės skirtingi,todėl ir nuomonė skirtinga smile.gif ji viena nesutinka nuomotis suknutės, bet ne visos, todėl daugumos nuomonė yra svarbesnė. Gali jai taktiškai pasakyti, kad labai norėtum, kad būtų vienodos pamergės, ir paklausti ar ji tikrai negalėtų išsinuomoti tos suknutės, gal geriau visos kartu pamergės pasistenkit kurią vieną dieną susirinkt ir pašnekėt, aptart ką mano, pasakyk ką galvoji, išreišk savo nuomonę, juk tavo vestuvės. Manau pirma turėtum sužinot jos nuomonę, o tik po to sakyti,kad ji tikrai nenomuos, gal praeitose vestuvėse jaunoji buvo nužiūrėjus tikrai per brangias suknutes pamergėm. Tai va. Šiaip tai reiktų visom susitikt ir normaliai aptart. Va drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O musu pamergelems uzsakiau po viena ilga roze, kuri papuosimu derinosi prie mano puokstes. Nei trukde kam ir paziuret grazu mirksiukas.gif Merginos liko labai patenkintos thumbup.gif
Atsakyti

i 
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(chorisste @ 2007 01 08, 20:16)
sveikutes, man iskilo toks klausimas: ka daryti, jei viena is pamergiu nenores nuomotis sukneles, kokios as noriu? kitos pamerges sutinka, viskas ok, o va sita viena yra mano busimo vyro geriausio draugo pana (jei galeciau, jos tikrai nekviesciau) ir jai mazdaug niekas neturi nurodinet, ka jai rengtis. as jos dar neprasiau, bet ji jau buvo vienose vestuvese, kur nesutiko. jos nuomone, as tureciau uz viska sumoket, nes ji pati pirktusi visai kitokia sukne, kuri jai ir liktu, nes nuomot neapsimoka. ir, be to, pamerges skirtinguose miestuose, tai man tektu ir uz benzina moket, kai jos vaziuos matuotis sukniu?labai aciu uz atsakymus  4u.gif

Na sukneles nori tu, o deveti ja kazkam kitam reikes thumbup.gif . (jeigu jau labai nori, kad butu su tam tikra suknele ir gali sau tai leisti, turbut teks ir sumoketi uz ja). Siaip esu panasioj situacijoj, tik is kitos puses doh.gif . Aisku "maniske" nuotaka dave sioki toki laisves pasirinkima, nurodydama tik spalva. Spalva mano manymu nelbai tinka pamergiu suknytem, man tai tikrai negraziai atrodytu schmoll.gif , bet ka jau, gi vestuves ne mano tongue.gif .
Bandau isivaizduoti, kaip jausciausi jei man bandytu nurodyti, rengtis kazkoki apdara, kuris man visai nepatinka ir dar tureciau uz tai pinigus moketi g.gif . Nemanau, kad tu noretum jog kazkas per tavo vestuves jaustusi nelaimingas ar kazkaip burnotu ir pyktu ant taves... mirksiukas.gif .
Aisku, dar daug ka lemia zmoniu tarpusavio santykiai, jei jauciama abipuse antipatija kompromisa prieiti gali buti sunkoka, ven tik del principo g.gif . Bet tavo vietoj lygiai taip pat nenoreciau tos pamerges i savo pulka jei ji man nepatiktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dija24 @ 2007 01 07, 18:28)
Visiskai NESUTINKU  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif . "Kas muzika uzsako - tas ir moka" tai gal tada sveciams ir reikia iseinant saskaita pateikti, kad jie patys uzsimoketu uz maista, kuri jie suvalge, jei jau jaunoji turi sumoketi uz pamergiu sukneles. Toks ispudis, jei jau neitu i poras, tada jau eitu nuogos, lyg siaip ar taip nereiktu sukneles pirkti ar nuomotis.
Pati buvau i pamerges pakviesta. Jei jau eini pas mylima drauge, tai ir darai taip kaip jai lengviau. Nori, kad butume su vienodomis - tai prasau. Is 7 paneliu neatsirado nei vienos pries. Nusipirkome medziaga, ieskojome siuveju. Visos buvome laimingos. Deja, vestuves teko nukelti. Jei siemet bus pageidavimas kitos spalvos sukneles detis, tai nusipirksime kita medziagyte ir nematau tame problemos. As savo drauge myliu. Ir nesvarbu "kokia muzika ji uzsako", tai jos svente.

Svečiai, jeigu nori žinoti, už vestuves ir susimoka. Mokestis įvardijamas kaip "dovana" tongue.gif . Pamergės taip pat susimoka-dovanomis.
Į vestuves niekas neina nuogas (na nebent nudistų lotuliukas.gif ). Pamergės sukneles perkasi/siuvasi/nuomojasi priklausomai nuo to ar nuotakos palieka joms "sprendimų laisvę". Jei nuotaka išsako pageidavimą-pamergė gali į tai atsižvelgti, jei radikalių pageidavimų pamergei netaiko-elgiasi savo nuožiūra ir pekasi/siuvasi/nuomojasi savo nuožiūra atsižvelgdama į savo biudžetą. Na o jei nuotaka reikalauja vienodų suknelių-tai sąskaitų apmokėjimas yra nuotakos reikalas (nebent pamergė pasisiūlo pati susimokėti už jas). "Kas užsako muziką-tas už ją ir moka" tongue.gif . Kažkada jau panašia tema rašiau, kad jaunoji gauna dovaną priklausomai nuo savo pageidavimų skalės, t.y. jei mane bandytų įkišti į man nemielą suknelę už kurią turėčiau susimokėti, tai ji LABAI RIZIKUOJA, KAD JAI BUS "IŠSKAIČIUOTA" (išminusuota) SUMA NUO PINIGŲ SUMOS SKIRTOS DOVANAI lotuliukas.gif . Draugystės draugystėmis, bet nieks neprivalo leisti beprotiškų pinigų svetimoms užgaidoms. Už užgaidas tenka susimokėti pačiam. Prisiminiau šiuolaikinę patarlę "nemokamas sūris-tik pelėkautuose".
Atsakyti
o kaip taktiskai pasakyti pamergems, kad noretum, jog jos susimoketu uz puoksteles? blush2.gif tuo labiau, kad jos bus nebrangios, gal 10 - 15lt... bet kadangi pas mane ju bus gal 8, tai man jau daugokai gaunasi...
beje, kai pati buvau pamerge, tai mokejomes su saviskiu uz geles - 40lt. cia jau nemazai, ir tai buvo pasakyta kaina, ir viskas. bet paciai dabar kai reikia, tai neatrodo taip paprasta...
galvoju, gal pasakyt vyr pamergei ir vyr pabroliui, ir lai jie susitaria su palyda ir surenka?... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausrytia: 16 sausio 2007 - 18:43
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 01 16, 12:22)
Svečiai, jeigu nori žinoti, už vestuves ir susimoka. Mokestis įvardijamas kaip "dovana"  tongue.gif . Pamergės taip pat susimoka-dovanomis.
Į vestuves niekas neina nuogas (na nebent nudistų  lotuliukas.gif ). Pamergės sukneles perkasi/siuvasi/nuomojasi priklausomai nuo to ar nuotakos palieka joms "sprendimų laisvę". Jei nuotaka išsako pageidavimą-pamergė gali į tai atsižvelgti, jei radikalių pageidavimų pamergei netaiko-elgiasi savo nuožiūra ir pekasi/siuvasi/nuomojasi savo nuožiūra atsižvelgdama į savo biudžetą. Na o jei nuotaka reikalauja vienodų suknelių-tai sąskaitų apmokėjimas yra nuotakos reikalas (nebent pamergė pasisiūlo pati susimokėti už jas). "Kas užsako muziką-tas už ją ir moka"  tongue.gif . Kažkada jau panašia tema rašiau, kad jaunoji gauna dovaną priklausomai nuo savo pageidavimų skalės, t.y. jei mane bandytų įkišti į man nemielą suknelę už kurią turėčiau susimokėti, tai ji LABAI RIZIKUOJA, KAD JAI BUS "IŠSKAIČIUOTA" (išminusuota) SUMA NUO PINIGŲ SUMOS SKIRTOS DOVANAI  lotuliukas.gif . Draugystės draugystėmis, bet nieks neprivalo leisti beprotiškų pinigų svetimoms užgaidoms. Už užgaidas tenka susimokėti pačiam. Prisiminiau šiuolaikinę patarlę "nemokamas sūris-tik pelėkautuose".

Nu nezinau g.gif Musu pamergeliu prasiau, kad vilktusi raudonas sukneles. Tiesa, neprasiau, kad butu vienodos, tik kad raudonos. Tai kazkaip nei viena nesake, kad nemokes uz nuoma g.gif Ir is dovanos neisskaiciavo mirksiukas.gif Bet tai gal del to, kad nereikalavom vienodu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birdie @ 2007 01 16, 21:36)
Nu nezinau  g.gif Musu pamergeliu prasiau, kad vilktusi raudonas sukneles. Tiesa, neprasiau, kad butu vienodos, tik kad raudonos. Tai kazkaip nei viena nesake, kad nemokes uz nuoma  g.gif Ir is dovanos neisskaiciavo  mirksiukas.gif Bet tai gal del to, kad nereikalavom vienodu  smile.gif

Paskutinėse vestuvėse kuriose dalyvavau kaip pamergė, taip pat buvo prašymas, bet ne reikalavimas būti raudonomis suknelėmis. Nereikalvo vienodų fasonų ar kažko pan, tad visos pirkomis ar nuomavomės savo nuožiūra ir mokėjomės pačios, tačiau jei kažkas būtų iškėlęs ultimatumus, tai ... tongue.gif

Dar vieną komentarą senai skaičiau, kad "taigi tegu siuvasi visos vienodas, ir gražu (nuotraukose kaip fonas nuotakai) ir paskui galės kur nors eiti". Kažkaip nei viena dama ar mergina nenorėtų kur nors baliuje sutik savo kloną-patikėkit mani, o jei dar suknutę parenka tokią, kurią reikia "atkentėti"...aj nepulsiu aš čia į diskusijas veltis dėl šių dalykų... tiesiog kartais juokas suiima pagalvojus, kokiomis "popomis" tampama prieš vestuves (kaip ten vienoje laidoje "Nuotakos siaubūnės" lotuliukas.gif ). Juk šventė tai ne tik jauniesiems, bet ir juos supantiems žmonėms: tėvams, draugams, giminėms. Jei tik sau, tai gal tuomet neverta kitiems gadinti nuotaikos užgaidomis motyvuojant "mano šventė-kaip pasakysiu taip ir bus", o tiesiog susituokti nekviečiant svečių, a? (mintys į tyrus)
Atsakyti