Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių puokštelės ir suknelės

Minerva Paskelbta Šiandien, 14:30
  Sveikos, nuotakos.

Kilo klausimas: jeigu mano vestuvese bus tik liudininkai, kas perka liudininkei puokste?

Pas mus irgi bus tik liudininkai, tai as galvoju, kad puokste liudininkei pirksiu pati smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panfulia @ 2006 08 16, 18:53)
Pas mus irgi bus tik liudininkai, tai as galvoju, kad puokste liudininkei pirksiu pati  smile.gif

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2006 05 22, 21:59)
Sveikutės,
Aš pakviesta būti vyriausia pamergę ir čia sužinojau iš ties įdomu dalyką kad puokštes perka jaunieji. Jiems gi ir taip daug išlaidų. Išteka geriausia mano draugė ir vestuves kelia iš savų, o ne tėvų pinigų, tai nusprendėm , kad puokštes užsakinėsim abi kartu. O kiekviena pora už savo puokštę susimoka pačios.

na pirmą kartą girdžiu, kad jaunieji turi mokėti už porų puokštes schmoll.gif šiaip, aš žinau, kad merginos eina išsirenka puokštes, užsisako, o jau vaikinai, t.y. pabroliai, piršlys ir jaunikis važiuoja jų atsiimt, tai ir užmoka už jas. Mokėti už puokštes turi vyrai! Taip ir mes darėme mirksiukas.gif
Atsakyti
as diena pries vestuves svociai ir desimt savo pamergeliu puokstes padariau pati lotuliukas.gif visi buvo patenkinti ir siaip man prie sirdies tokie darbeliai
Atsakyti
Sveikos,

žiūriu apie puokšteles kalbat.
Va einu (pirmą kartą) į pulką. Tai jaunosios pageidavimai: suknelės spalva turi nenešti į baltą g.gif ir turi turėti puokštelę ant rankos su ružava rožytę.
Na dėl tos puokštelės, o jas visur daro? ir prieš kiek laiko reik ją užsisakyt? visiškai nežinau tokių dalykų. tiesa saknt net nelabai įsivaizduoju akip ji turi atrodyti doh.gif
o suknelės aš noriu žydros, arba persikinės, tikiuos tiks g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FLEXE @ 2006 08 25, 14:42)
Sveikos,

žiūriu apie puokšteles kalbat.
Va einu (pirmą kartą) į pulką. Tai jaunosios pageidavimai: suknelės spalva turi nenešti į baltą g.gif  ir turi turėti puokštelę ant rankos su ružava rožytę.
Na dėl tos puokštelės, o jas visur daro? ir prieš kiek laiko reik ją užsisakyt? visiškai nežinau tokių dalykų. tiesa saknt net nelabai įsivaizduoju akip ji turi atrodyti  doh.gif
o suknelės aš noriu žydros, arba persikinės, tikiuos tiks  g.gif  smile.gif

Siaip tai kazkox nesamoningas pageidavimas, gi tos puokstes ne tiek daug kainuoja kad nurodytu is kur pirkti vienodas.
Atsakyti
mano pabroliu ir pamergiu tokios buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siamka: 25 rugpjūčio 2006 - 14:21
labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(siamka @ 2006 08 25, 15:19)
mano pabroliu ir pamergiu tokios buvo

labai grazu, nu ir atkalike nuokstytes ant rankos visa diena? o kokiam salone jas dareisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2006 08 26, 18:31)
labai grazu, nu ir atkalike nuokstytes ant rankos visa diena? o kokiam salone jas dareisi g.gif

Ant rankos tai atlaike tik diena, paskui ziedai iskrito ar nuluzo, savo gelininkes niekam nerekomenduociau, nes viskas buvo ne taip kai turejo buti doh.gif doh.gif ir kainos neblogos buvo doh.gif , dariausi pas pazistama, nes maniau kad bus geresnes kokybes bet deja teko nusivilti nes nei mano puokste buvo tokia kokia turejo buti nei jaunojo gelyte, ji iskart suluzo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(starbee @ 2006 08 17, 10:55)
na pirmą kartą girdžiu, kad jaunieji turi mokėti už porų puokštes  schmoll.gif  šiaip, aš žinau, kad merginos eina išsirenka puokštes, užsisako, o jau vaikinai, t.y. pabroliai, piršlys ir jaunikis važiuoja jų atsiimt, tai ir užmoka už jas. Mokėti už puokštes turi vyrai! Taip ir mes darėme mirksiukas.gif

o man keista, kad vis dar gaji nuomonė, kad pabroliai už tai turi sumokėti cool.gif
Atsakyti
Mano pamergiu puoksteles buvo stai tokios
Atsakyti