QUOTE(Redike @ 2006 05 18, 13:30)
Aš savo pamergėms turėjau vienintelį prašymą, kad visos būtų vienodos spalvos suknutėmis (ilgis nesvarbu), tik ne raudonos! O pabroliukai bent panašaus atspalvio kostiumais. O puokštės būtų padarytos vienoje vietoje, t.y. vienų rankų darbo.
Tai pamergės išsinuomojo oranžines suknutes, savo pabroliams nupirko po avietinį šlipsą. O pabroliukai, šaunuoliai, atėjo tamsiais kostiumais ir "kremavais" baltinukais. Atlapuose turėjo įsisegę po raudoną gerberą, pamergių puokštės buvo irgi iš raudonų gerberų.
Palyda atrodė nuostabiai ir viršijo visus mano lūkesčius
Papildyta:
Žodžiu nebijokit savo pamergėms pasakyti, kaip norėtumėte, kad atrodytų jūsų palyda. Tai jūsų šventė ir turite teisę išsakyti savo lūkesčius
Aišku, jie turėtų būti sveiko proto ribose
Beje, mano pamergyčių šukuosenos buvo gražiausios, įmantriausios.... su garbanėlėm, blizgučiais ir net gėlėm. Visos atrodė nuostabiai. Bet nei viena manęs nenustelbė. Juk kad ir kokios gražios būtų pamergės, nuotaka bus vistiek pati gražiausia. Jau vien balta suknia labai puošia
na cia pas tave labai gerai viskas gavosi
manau, lengviau susitarti, kai pamerges yra tavo drauges, o kai vyro draugu paneles....
mano geriausios drauges "ankstyvo " tekejimo, tai nebus ju porose...ai, nu bet kazkaip kalbam, jos netgi sutiko, kad sukneles turi buti ilgos!