būrelis žmonių. ir vedantysis vienam sako (galima dar žvakę užsidegt, kad įtikinamiau būtų)-
-Šios žvakės šviesoje, ir visų mūsų akivaizdoje pasakyk "Ką tu myli?"
-(tas kursi nežino pradeda vardinti: "mamą, vaikus, vyrą ir t.t.t"
o vedantysis sako
-ne, turi ištikrųjų pasakyti - "Ką tu myli"
(o tas vardina toliau: katę, šunį...)
kol 'dašunta', ką jis turi pasakyt - tiesiog sakinį "Ką tu myli"
Reikia balionų ir virvelių. Žaidžia 2 ar daugiau žaidėjų.
Suskirstyk žaidėjus į dvi grupes. Pririšk balionus prie kiekvieno kulkšnies. Po žodžio "Pirmyn" komanda stengiasi susprogdinti kitos komandos balionus. Kai žaidėjo balionas susprogsta, jis turi pasitraukti iš žaidimo. Komanda, kuriai liko paskutinis balionas, laimi.
Suskirstyk žaidėjus į dvi grupes. Pririšk balionus prie kiekvieno kulkšnies. Po žodžio "Pirmyn" komanda stengiasi susprogdinti kitos komandos balionus. Kai žaidėjo balionas susprogsta, jis turi pasitraukti iš žaidimo. Komanda, kuriai liko paskutinis balionas, laimi.
Sveikos isradingosios!
Pasitaiko ivairiu progu ir susibegimu,manau ne tik per krikstynas ir vestuves reikia zaidimu.Juk nelabai smagu jei vakareliui neipusejus jau atsiranda mieganciu
Gal yra kas pasiulys idomiu zaidimu kurie tiktu betkokiai progai.
Pasitaiko ivairiu progu ir susibegimu,manau ne tik per krikstynas ir vestuves reikia zaidimu.Juk nelabai smagu jei vakareliui neipusejus jau atsiranda mieganciu
Gal yra kas pasiulys idomiu zaidimu kurie tiktu betkokiai progai.
QUOTE(Lindra @ 2008 08 15, 00:17)
būrelis žmonių. ir vedantysis vienam sako (galima dar žvakę užsidegt, kad įtikinamiau būtų)-
o vedantysis sako
o vedantysis sako
Na man irgi ne iskarto dasustu Nusigvelbiu as sita zaidimuka
QUOTE(ausrinka2 @ 2008 08 14, 19:13)
Kitas labai panasus. Taip pat isrenkamas vienas zogus, pasodinamas ant kedes, ant jo uzdedamas dekis ( uzkloti visiskai ). Vedantysis jam liepia atiduoti, tai kas jam maziausiai reikalinga. Imti daiktus tol kol susipras ir nusiims deki.
Pvz. tau duoda zieda, o tu sakai: nu ne sitas, siandien tave nuziurejau is visu pusiu, tikrai maciau, kad turi mazai reikalinga daikta.
Buvo pas mus , kad neT iki apatiniu nusirenge ir vis tiek nedasuto.
Pvz. tau duoda zieda, o tu sakai: nu ne sitas, siandien tave nuziurejau is visu pusiu, tikrai maciau, kad turi mazai reikalinga daikta.
Va sitas tai tikrai labai geras zaidimas Zaideme vakarelyje si svaitgali ir visiems labai patiko Visi isdurti buvo, prisijuokem, nes ne visi suprato ka jiems is tikruju atiduoti reikia Ir ko tik neprisirinkau Ir maikiu, ir batu, ir laikrodziu, zodziu vertas demesio zaidimas
Mano padruškė išvažiuoja toli toli, tai mes jai išlydėtuves rengiam ir reiktų kažko linksmo, o šia dauguma žaidimų komandom. Mūsų bus apie 8 žmones. Gal kuri turit kokių įdėjų?
Kaip suprantu čia nelabai kas lankosi....
Stai cia labai daug zaidimu vaikams galima ir sventem ivairiom ir gimtadieniams pritaikyti :
http://vilnius.ateit...dzio_tiksejimas
http://vilnius.ateit...dzio_tiksejimas
Pasiūlysiu ir aš kelis jau išbandytus žaidimus
ADVOKATAS. Žaidžiama visiems sėdint prie stalo. Esmė tokia, kad kiekvienam žmogui sėdintis kaimynas iš dešinės yra jo advokatas. Vienas žmogus sako: ,,geria Lina" Linos kaimynas iš dešinės sako kito žmogaus varda: ,,Lina negeria, geria Lukas", tada Luko dešinysis kaimynas sako kitą vardą ir t.t. Tas kas suklysta turi išgert stikliuką. Advokatai turi greit pasakyt kito žmogaus vardą, uždelst negalima. Gal atrodo painu, bet visai ne ir visi labai įsijautę žaidė
Dar kitas žaidimas vadinasi AŠ MYLIU SAVO KAIMYNĄ.
Sakykim, kad kaimyno sėdinčio iš dešinės vardas yra Linas. Todėl iš L raidės reikia sugalvoti: - taigiamą savybę, - kur bus išsiųstas, -kuo keliaus, - kas duota valgyt.
Ir atsistojus pasakyt, kaip pvz.: Aš myliu savo kaimyną LINĄ, nes jis yra LĖTAS, jį išsiųsiu į LAPLANDIJĄ LĖKTUVU ir įdėsiu valgyt LAŠINIŲ.
Originalių pasisakymų būna ir taip pasisako visi šventės dalyviai
ADVOKATAS. Žaidžiama visiems sėdint prie stalo. Esmė tokia, kad kiekvienam žmogui sėdintis kaimynas iš dešinės yra jo advokatas. Vienas žmogus sako: ,,geria Lina" Linos kaimynas iš dešinės sako kito žmogaus varda: ,,Lina negeria, geria Lukas", tada Luko dešinysis kaimynas sako kitą vardą ir t.t. Tas kas suklysta turi išgert stikliuką. Advokatai turi greit pasakyt kito žmogaus vardą, uždelst negalima. Gal atrodo painu, bet visai ne ir visi labai įsijautę žaidė
Dar kitas žaidimas vadinasi AŠ MYLIU SAVO KAIMYNĄ.
Sakykim, kad kaimyno sėdinčio iš dešinės vardas yra Linas. Todėl iš L raidės reikia sugalvoti: - taigiamą savybę, - kur bus išsiųstas, -kuo keliaus, - kas duota valgyt.
Ir atsistojus pasakyt, kaip pvz.: Aš myliu savo kaimyną LINĄ, nes jis yra LĖTAS, jį išsiųsiu į LAPLANDIJĄ LĖKTUVU ir įdėsiu valgyt LAŠINIŲ.
Originalių pasisakymų būna ir taip pasisako visi šventės dalyviai
QUOTE(ausrinka2 @ 2008 08 14, 19:13)
isrenkamas vienas zogus, pasodinamas ant kedes, ant jo uzdedamas dekis ( uzkloti visiskai ). Vedantysis jam liepia atiduoti, tai kas jam maziausiai reikalinga. Imti daiktus tol kol susipras ir nusiims deki.
sita zaidima irgi esu begalei zmoniu dariusi.Bet mes darydavom siek tiek kitaip - jei po antklode sededavo vaikinas, tai ka atiduoti prasydavo mergina, jei sededavo mergina po tuo pledu - tai prasydavo "ko nereikia" vaikinas ... pora zmoniu pagavus azarta taip ir isrengus esu (vaikinukus 2). O paskui visi nuogaliai ar pusiau nuogaliai, sugalvodavo po viena uzduoti, jas ant lapuku surasydavom, sumaisydavom ir traukdavosi kiekvienas sau po uzduoti, kad galetu daiktus atsiimti is "vedeju" tai irgi budavo linxmu uzduociu (vienas zmogus buvo it ka tik gimes(visiskai nuogas) ir issitrauke uzduoti abiem rankom pasiekti lubas, kurios buvo aukstos kadangi kompanija buvo nestabdanti ir ziauroka, tai teko jam tai atlikt visiskai nuogam bet kazkodel dziaugsmo berniukams dauiau buvo )